Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tihle tvůrci zákona si vše předem posichrovali, tak je těžké jim něco dokázat. pokud by museli dokazovat oni, jak přišli k majetku, bylo by vše jiné.
  • Neplacená dovolená je blbost!Zavřít a na hodně dlouho a ne jen jeho,takových by se tam našlo spousta.Jestli by ovšem bylo tolik míst v našich věznicích.Bude ale volné Quantanámo!
  • Rozhodně debaty na banketu jsou společenský humor typický pro českou mentalitu ,kdežto natvrdlí američani jak štolverky fízlují všude ,aniž by je zajímala sranda.Rozhodně Jugoslávci,Rusové,Poláci,Slováci mají smysl pro humor,kterému nemusí rozumět američani blbí jako punštok .
    Německý humor je jiný jako francouzský a anglický humor tomu se nesmějí francouzi .
    Takže Vám mohu říci,že mě kamarád Barták nijak nepomohl a nevyplatil ani peníze s úrokem za dva roky práce v nucené základn vojenské službě v kuchyni ,rozhodně to nebyla idilka jakou měl učitel Karel Hynek Mácha,že si mohl svobodně toulat s německou milenkou a fotit její pičku a poprsí ,Němky v Litoměřicích už žádné nebyly a důstojníci nám nedávali vycházky,kvůli američanůnm jsme měli neustálé bojové pioplachy a člověk se ani nevyspal .
  • Bohužel má TI pravdu,i kdyby se něco přece jen vyšťouralo tak ti hujeři na MO si už nahrabali tolik že si koupí každého kdo o tom rozhoduje.Všichni mají rádi peníze a plat se zdá malý čili bude to jen bouře ve sklenici vody a otázka za kolik se dají koupit Lojza či Pepa,a budou se asi vykupovat desítkami miliónů a ještě jim spoustu zůstane.Čili obstavit účty všem co dělali na MO v korupčním období a rozhodovací pravomoce, soupis majetku a jeho obstavení .Staří čechové měli heslo k.rva k.urvě ř.ť neurvě. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit