Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luba je trošku nešika ale beru HO, neni sviňa eštebacka
  • ... bude záhy zaorán s Bohóšem :)))
  • Zaorálek přestřeluje v poslední době moc často. Docela jsem jej bral, jako jednoho z těch lepších politiků. Opět jsem se zklamal, od té doby, kdy začal hrát podle Sobotkových not, se chová jako pr..e. Asi nechce přijít o dobře placené místo v PS, kde ani nemusí nic dělat a penízky se sypou a ne malé. Věřím, že v našem státě jsou lidé, kteří vědí kdo to se státem myslí dobře, ale ČSSD, ODS, TOP09 a lidovci to asi nebudou. Všechny strany nám ukázali, jak to s námi skutečně myslí. Mnoho lidí to poznalo na valorizaci důchodů za Kalouse a ostatních mocných stran.
  • Rozmrdálek je druhý Dientsbier,má zájem jen o cizí a za naše!
    Dnes zase věšel bulíky,proč posíláme milióny pro Ukrajinu a ani neuměl vysvětlit na co konkrétně. Motal se v to jak ouno v wc!!! Přitom smrdí odpohledu. Starejte se raději o bezpečnost nás všech,na děti se musejí sbírat víčka a banderovcům posíláte na válku a vraždy obyčejných lidí . *16*
  • Panu premiérovi vadí, že paní ing. Schillerová zná pozadí skandálního jednání ČSSD, které vedlo k tomu, že Sobotka uprostřed vládní krize raději odjel vyjednávat do Lucemburska, než do Liberce "řešit" s panem presidentem kauzu ministra financí!
    27.4.2017 odvolací soud v Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční prostředky České republiky až do výše dlužné částky - nyní je to více než 13 miliard Kč! 12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách obstavit účty ČR!
    PODOBNÝ PRŮŠVIH MEZINÁRODNÍHO FORMÁTU BY V CIVILISOVANÉ ZEMI VEDL K PÁDU VLÁDY. Ergo kladívko - jsme civilizovaná země, nebo nás ČSSD a vládní koalice považují za smečku Zulukafrů?
  • Copak, copak, Schillerka se cítí dotčená? Tak ať se vrátí ke sporáku a k pračce a neplete se do politiky. Jestli vůbec ví co je to sporák a pračka.
    • ... máš velkou výhodu, blbe: nikdy ti nedojde, jaký jsi ubožák :)))
  • Dobře dělá jen ať ho sundá.
    • josef.servit.9
      Pan Zaorálek kudy chodí, tak lže.No a kdo lže, tak .....§§§!Nebo ten únik, hrůzostrašný a obludný je jeho PARKETA?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit