Přejít na výpis diskuzí
Zaorálek vyhlásil válku levné práci, může ji vyhrát?
15.8.2017 | Jaroslav Bican
69 příspěvků
-
bijec alias ing.hrebeňár z Ostrova a mizí? Kdeže! Ty jsi zamindrákovaný závislák.Venku s tebou nikdo slova nepromluví.
-
"soused: platí 1200EUR nájem"
Cili jeho prijem by mohl byt 5000 €. -
*1*
-
"ale ti "darebáci podnikatelé" Vás a celou armádu dalších lidí nulové hodnoty živí"
Je zadni podnikatele nezivi, podnikavci jim jen mozna "prispivaji" na chod domacnosti.Tu armadu zivite jen vy, danovi poplatnici.Nektery podnikatel sve zamestnance zivi, nektery je jenom udrzuje pri zivote.Tam si to ale ti chudaci musi vyresit sami.☺ -
tohle českeho moulo nenapadne on chce plat v nemecku ale naklady jako tedka protože se citi ukřivděn- ale makat pro to to neeee bože vy jste národ dementu
-
proč ti vadí babiš??? vzal ti snad dotaci na tvuj piseček??? ty hloupej vždyt ani nevíš jak se o dotace žádá ale kafrat to jo vol si klidně ty svoje dareby z čssd však se nic nezmění ty se budeš mit blbe pořád a nadavat budeš taky pořád moulo radeji pracuj práce šlechtí a musíš si svou výplatu zasloužit aby tvuj chlebodárce byl aspon jakžtakž spokojen- jeho trest je že musi zamestnant takové šmejdy jako ty *12*
-
ubohý český povl potebuje silnou ruku nad sebou- třeba tu naší nemeckou pak budete teprve v kázni a na urovni- jinak jste jen narod nuzáků a špatné pracovní síly kafrat a hrat si na chytráky to jo ale tvrdě pracovat a být vděcny za praci kterou vám dá někdo schopný to ne to pyskujete- moulové i ta minimalni mzda co mate je pro vás moc chátro hloupá *12*
-
Zato ty, se svou hloupostí, budeš žít věčně.
-
si pamatuju 10 Kčs za 1 rubl a už v tý době měl být 1: 1,dneska můžeš měnit jak se ti zachce a nikdo tě kurzy neurčuje,takže vyžírání za komančů bylo daleko větší.Konec konců ti ani nikdo nebrání si ty eura vydělat. *1*
-
No nechtěl bych dementní babu potkat po návratu z SSSR,ta je vych.aná až na půdu, blbý kecy a zdravotní péči kterou má za kačky když je smění za prokletý doláče by v usa nekoupila.Ne že by v jůesej bylo vše ok viz "frajer" nácek co místo pěstí používá auto a dementní baba s rozumem kterej neměla před lety at jde do erdele.
-
Já se mám velmi dobře a mohlo by mi to všechno být v podstatě jedno ale jako patriot jsem vyjádřil svůj názor.Nejsem zde aby jsem někoho soudil,na to mi nikdo nedal právo,pouze zde vyjadřuji co si myslím,soudy snad jednou vynese vis major a věřím že budou nekompromisní,on se uplatit nedá.
-
Mates držim palce, u nás se zas tak špatně nežije a žít nebude pokud člověk dělá něco pro svoji zem a věří v život.Je dobře že lidi mohou cestovat a poznávat a krásné když se dom vrací.Každej má začít u sebe ,v rodině ,vlasti a až pak mudrcovat.
-
Žádný stát na světě nemá takovou koncentraci idiotů,pitomců,negramotů,a jiných debilů jako je Amerika.Amerika je už na daleko vyšší úrovni než jen policejním státem.Demokracie je jen -slovíčko-za které se skrývá každý darebák této planety.
-
Teda ne že by na tom něco nebylo ale víno voda nejlépe sedí na bureše,doktore neztracej hlavu to že přicházíš o iluze s áno není tvoje chyba *3* .Je zvláštní jak se někteří nedokážou vyrovnat s tím že není vše jak věřili - prostě ztráta iluzí .Život jde dál a je krásnej i s těma bakošema burešama nečaskama zemankama . *1*
-
Zaorálek s Chovancem dělají vše pro to aby ČSSD padla.
-
Sebelepší člověk i morálně na výši který obhajuje ideologii darebáků a lumpů se sám řadí mezi ně a to je i případ páně Zaorálka a to jsem na něj velmi hodný.Komunisté se také jen omluvili a mají pocit že omluvou jsou všechny jejich zvěrstva-justiční vraždy zapomenuty- navíc jejich stínový ekonom Dolejš je jen žvanil zadarmo drahý,nikdy nic pořádného kromě hloupých nekompetentních a velmi dobře placených žvástů nedělal a přesto se najdou lidé kteří tuto smečku demagogů a dogmatiků volí.Tím chci jen naznačit za použití eufemismu jak je Český volič manipulativní a tvárný.Je mi líto že i sebevětší pitomec v případě že není zbaven svéprávnosti může volit ale v případě že by tady byla opravdu demokracie pro všechny stejná by to tak bylo v pořádku.Jenže to co vyvedl Sobotka obklopen pretoriánci z ČSSD je jedním slovem hnus.Hnida nejhrubšího zrna bude kázat vodu a pít víno?Už stokrát zmínované OKD je jeho práce kterou stvrdil svým podpisem.Sobotka se tak řadí jako další mezi lumpy typu patolízala Havla,Zloděje Klause-viz přímý přenos-a spousty a spousty dalších jejich kamarádů a přisluhovačů.At jdou svorně do pr....ele či zádele a smaží se v pekle.
-
Soudruhu Zaorálku,
těžko uvěřit že za poměrně sympatickou tváří která Vás prezentuje na fotografiích, se skrývá tak dementní mozek. Vzhledem k tomu, že jste nikdy nepracoval způsobem, který by vytvářel nějaké hodnoty to možná nedokážete pochopit - ale ti "darebáci podnikatelé" Vás a celou armádu dalších lidí nulové hodnoty živí ! ! ! A sociálně demokratická strana Vám za takový protivolební příspěvek jistě děkuje. -
Jo, já jsem myslel že jde o vystoupení folklórní skupiny z Tatarstánu na Prague Pride... :-D
-
Když vám politik řekne že takovou Fr doženeme za 200let tak jsou prohlášeni Zaanálka o howně
-
Němec papá kvalitní potraviny a Čech evropský odpad.Němec si své daně ohlídá,Čech může jen přihlížet jak jsou rozkrádány.Němec má národní hrdost Čech je vlezdoprdelka a za mrský peníz prodá vlastní matku a v některých případech i své dítě na zvrhlé choutky ubohých Němců. atd atd.Ty asi žiješ v jiném Česku.V Německu už by byl Kalousek nebo Sobotka jen biletář na WC.Proboha kde jsi žil posledních 25 let?