Přejít na výpis diskuzí
Zaorálek vyhlásil válku levné práci, může ji vyhrát?
15.8.2017 | Jaroslav Bican
69 příspěvků
-
ubohý český povl potebuje silnou ruku nad sebou- třeba tu naší nemeckou pak budete teprve v kázni a na urovni- jinak jste jen narod nuzáků a špatné pracovní síly kafrat a hrat si na chytráky to jo ale tvrdě pracovat a být vděcny za praci kterou vám dá někdo schopný to ne to pyskujete- moulové i ta minimalni mzda co mate je pro vás moc chátro hloupá *12*
-
-
je vidět soudruhu že si ještě o práci nezavadil a to nikde na světě ,většina lidí musela dělat i za komunistů a stejně tak i dneska a je jedno jestli rukama nebo hlavou a svoji mzdu si zaslouží a zasloužili.Tak sklapni přihlouplíku z asociace nenažraných ober.mrdů a jdi makat ale ne tim že budeš vymýšlet jak vykrádat státní peníze jako tvůj guru.Tvojí silnou ruku německou si nech pro migranty ,soudružka Merklová tvrdí že jich v NSDR zvládnou dvojnásobek,to je hezký jak nedělají a mají plat jako třeba v Bulharsku či Rumunsku a ještě jim platí bydlení.Jo a taky jim připomen že až skončí válka v Sýrii tak půjdou dom aspon ti tu tvojí palici uříznou a nebudeš kvákat hovadiny.Už přes 15 let spolupracuji s Němci v jedné pobočce nadnárodní společnosti ze Švédska a koukat jak se mění názory a dostávají selský rozum je docela zajímavé a rozhodně to nejsou lopaty *3*
-
-
Zvorálek už nevyhraje nikdy NIC! *1* *2* *3* *4*
-
Je třeba si taky uvědomit, že i když u nás jsou nižší mzdy oproti např. Německu, tak také máme nižší náklady na život. V Německu si např. nájmy vynásobte x2 stejně tak i ceny nemovitostí. Viz. cenový růst nemovitostí v Praze a větších městech. Střední třída už ve větším městě na vlastní nemovitost pomalu nedosáhne. Pokud chceme vyšší mzdy, musíme se připravit i na vyšší výdaje. To co říká ČSSD je OK, ale co dělali od roku 1989? Je to VOLEBNÍ TRIK! Češi neustále poukazují na německé mzdy, ale už nikdo neřeší např. daň z příjmu fyzických osob v Německu. V Německu totiž funguje progresivní zdanění, takže pokud si víc vyděláte, platíte vyšší daně. Pracuji v Německu a odvádím daň z příjmu 42% (v ČR 15%), náklady na život x2 oproti ČR, nájem x2 oproti ČR, pivo x3 oproti ČR, jídlo v restauraci x2 oproti ČR, atd. Pokud toto vše sečtu a porovnám se životem v ČR, vyjde mi, že kdyby mi bydlení v Německu neplatila firma, tak jsem na tom úplně stejně, jako když budu žít v ČR za české ceny a pracovat za českou mzdu. V Německu beru 3x vyšší mzdu oproti ČR, ale taky platím 3x vyšší daně. A pokud někdo poukazuje na to, že Němci jezdí v pěkných autech, tak to je proto, že oni to mají nastaveno jinak než my Češi. Němec si raději koupí každých 5 let nové auto a bude bydlet v nájmu. Čech bude jezdit raději ve starém autě a pořídí si vlastní bydlení na hypotéku. Viz. můj německý soused: platí 1200EUR nájem, ale koupil si za 50000EUR nový Nissan X-TRAIL. Chci tím jen říct, že si v ČR nemáme vůbec na co stěžovat. A to nemluvím o bezpečnosti kvůli migrační krizi. A pokud mi někdo chce říct - tak proč teda v Německu jsem... Poslala mě sem firma. Jakmile mi skončí smlouva (smlouvu mohu prodloužit) pádím domů do ČR.
-
-
*5*
-
"soused: platí 1200EUR nájem"
Cili jeho prijem by mohl byt 5000 €. -
-
*5*
-
-
tohle českeho moulo nenapadne on chce plat v nemecku ale naklady jako tedka protože se citi ukřivděn- ale makat pro to to neeee bože vy jste národ dementu
-
Mates držim palce, u nás se zas tak špatně nežije a žít nebude pokud člověk dělá něco pro svoji zem a věří v život.Je dobře že lidi mohou cestovat a poznávat a krásné když se dom vrací.Každej má začít u sebe ,v rodině ,vlasti a až pak mudrcovat.
-
Když vám politik řekne že takovou Fr doženeme za 200let tak jsou prohlášeni Zaanálka o howně
-
Němec papá kvalitní potraviny a Čech evropský odpad.Němec si své daně ohlídá,Čech může jen přihlížet jak jsou rozkrádány.Němec má národní hrdost Čech je vlezdoprdelka a za mrský peníz prodá vlastní matku a v některých případech i své dítě na zvrhlé choutky ubohých Němců. atd atd.Ty asi žiješ v jiném Česku.V Německu už by byl Kalousek nebo Sobotka jen biletář na WC.Proboha kde jsi žil posledních 25 let?
-
-
*1*
-
-
bijec alias ing.hrebeňár z Ostrova a mizí? Kdeže! Ty jsi zamindrákovaný závislák.Venku s tebou nikdo slova nepromluví.
-
-
... sr*čka stráví zbytek svého uchlastaného života zde, neexistuje lepší důkaz tuposti ducha :)))
-
... tvůj tradičně poněkud dementní pravopis a vytříbená slovní zásoba mluví za vše, kriple, díky :)))
-
... miluji bezmocné deementy, v tomto na tebe nikdo nemá a sotva mít bude, ubohá kryso :)))
-
-
... nic mě netěší víc než stálá tupá pohotovost kripla, o nic jiného mi vlastně nejde, kryso :)))
-
-
*12*
-
-
mudrlante. Copak se tobě lopatě něco popisuje? Nějak moc z toho chlévu na Lidické rozumuješ.
-
-
*5*
-
-
-
*5*
-
*3*
-
-