Přejít na výpis diskuzí
Zaorálka rozzuřily noviny. Mluví o Hradu a vazbách na organizovaný zločin
19.1.2013 | Sebastian Kantor
40 příspěvků
-
nemá nemá nemá
-
Konečně se KLasu zahoval v duchu národa.Teď proběhla zpráva ,že amnestie se vztahuje i na arogantní Rytmusovu zlatokopku. *16*
-
Nechte Klause na pokoji, stejně jako Zemanovi jde o blaho naší vlasti
-
Tyhle hysterické výjevy pana Zaorálka. Do budoucna je potřeby vyřešit jiný velký problém, který nejen mne ale i spoustu lidí nutí jít volit prezidenta. Je to oprávněná velká obava ze snahy pana Schwarzenberga rychle zavést euro i u nás v České republice, za necelý týden musíme jít volit za prezidenta pana Zemana, u kterého máme jistou snahu i nadále udržet Českou korunu i Českou státnost.
-
-
Výborně. Jde mu pouze o koryto. Je to největší socanský dobytek. Nové paroprase....
-
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/karel-trochu-jinak-5-zahranicni-zajmy-prednejsi/
-
Péťo Péťo, Ty jsi ale chytrý a objektivně nestranný. Nejsi náhodou vicekancléř Péťa Hájek z Hradu? Ok, já jsem si to myslel, pak Tě chápu. *3*
-
-
Jsem provokatér, a chci Vás vyprovokovat k účasti v druhém kole voleb. Při té příležitosti dávám najevo, že chci ČESKOU KORUNU a ČESKÉ OBČANSTVÍ *14* *14* *14*
-
-
Kolik ti zaplatili? To nebyly výlevy, ale pravda. Buď jseš blb, nebo nastrčenej. Dlouho jsem uvažoval jít volit Schwarzenberga (jako protiváhu levici), až do doby, kdy by nás prodal sudeťákům. Dal tím světu najevo, že pro něj je otázka Benešových dekretů otevřená. Velká chyba. Eurem je zbytečné strašit, když během volebního období to je vyloučené, navíc budoucí vláda ČSSD se těžko udrží pod 3% ročního deficitu. Nestrašte unií, v mnohém by bylo jen dobře se zbavit toho našeho zasranýho dvorku, kde si mafiáni vládnou jak chtějí. Co se týče Zemana, stejně jako Schwarzenberg by stejně nepodporoval rozkrývání mafie, čisté ruce už jednou vyhlásil a nebylo z toho nic, jen Gross zázračně zbohatl (a prošlo mu to, i když zradil stát i sám sebe). Takže už mi to je jedno. Jedině Okamura mohl být v tomto tahoun, ale toho típli. Jak říkám, umějí to a své oddané totalitě mají všude. Úředníkovi i vládci je v totalitě nejlíp. Má moc. Proto to bude tím směrem pořád utíkat, protože nevolíme moudré, ale vlky, pro něž moc je cílem.
-
-
sám soudruh zaorálek má dost másla na hlavě
-
-
NEMÁ....................leda ,že bych jse našli ,zas takový jako pokaždé ,kterým se zaplatí za a na jakoukoliv likvidaci...že
-
Podejte podnět ke stíhání!
-
-
Zao je mimořádný k o k o t
-
-
Blbe, slyšel vůbec jeho projev? Mluvil nám všem z duše, nemluvil za ČSSD, ale za lidi. Takhle kdyby mluvila pravice, tak na tom není jak na tom je. Mafiáni se stáhli do sebe a dávají všem lidem najevo, že je nezajímají. Momentálně na trhu není žádná strana, která by měla vítězit, takže bude-li to ČSSD, velice bych si přál jako premiéra Zaorálka. Umí říct to, co si myslí. Snad by stranu svým vlivem trochu obrodil. Ale pozor - komunisté nejsou vítáni.
-
-
Nemluvil nám všem z duše. Mluvil za svou chamtivost. Nepasuj se laskavě do role mluvčího celého lidu.
-
-
Poprve ti davam za pravdu!
-
-
woooow
-
-
-
Zao je dementní šimpanz. Nahání knížeti další a další nerozhodné voliče.