Západ chce na Ukrajině bojovat až do posledního Ukrajince, tvrdí Putin
-
Když uvedu, že kluk není blbej, že mi to také připomíná barák (replika na Lotranda) hned se na mě vrhne vlastenec Novák a vynadá mi do Putinové onuce.
Nemůžu za to, ale také mám stejný dojem. Chudáci Ukrajinci, tedy ti obyčejní. Oligarchové jsou na Bali a v Praze. Těm do bot neteče.
-
Je načase ukončit šílený válečný konflikt mezi Ukrajinou a Ruskem.
-
V podstatě je to tak, že rusák má celou ČR, evropu a kolektivní západ úplně, ale úplně na háku a můžete tu, soudruzi kapitalisti, kvičet jak chcete i s těma troubama ve vládě a na hradě .
K tomu, co řekl k Ukrajině, že západ chce bojovat až do posledního ukrajince se nedá říct nic jiného, než jen, " Má pravdu ten chlapec"
(Nikdo na západě nemluví o míru ani jednu minutu, jen seberou důchodcům prachy, aby mohli nakoupit více zbraní).
-
Tušíš, které dva z těchto světů jsou nejvíce propojeny ?
-
Čína naštěstí už nezachovává nestranný postoj. Bylo na vlásku, jak se někdy před rokem začne chovat, ale Putin to svou konceptuálností vládl. Navíc USA to stále nezvládají, globalistice nerozumějí, chovají se jako slon v porcelánu. Viz jejich prohlášení, jejich sankce vůči Číně například. Stále situaci vyhrocují . Je známo, že Čína dodává Rusku potřebné čipy a je tím Damoklovým mečem, kterého se USA bojí, když by Čína nasadila nějaké vojenské síly, kdyby se USA nezvládaly udržet na uzdě. Například s použitím jaderných zbraní. Nově ustanovený čínský ministr obrany Xi je jednoznačně proruský a sympatický generál.
S nositeli názorů z opačného politického a
intelektuálního břehu nediskutuji a ani je nezačínám číst. To už by bylo
smysluplnější obout si levou botu na pravou nohu a naopak. -
Do dvaceti let bude Rusko Čínou vytěžené a vykradené. Rusku to přeju. Číně to ale taky neprospěje.
-
To je jisté. Zatím se vybudoval jen mezinárodní neřád. Hezký den a alespoň pár důvodů k úsměvu.
-
To by bylo bezva, pokud by se někteří z jednoho světa nepletli do záležitostí světů jiných ... zejména ti, kteří chtějí být vůdci celé zeměkoule, aniž by k tomu byli oprávněni - viz NSS 2022, obsahují zásady Bushovy doktriny (unilateralismus, preventivní válka a změna režimu).
Around the world, the need for American leadership is as great as it has ever been. We are in the midst of a strategic competition to shape the future of the international order.
Na celém světě je potřeba amerického vedení tak velká jako nikdy předtím. Jsme uprostřed strategické soutěže o budoucnost mezinárodního řádu.
-
Existují minimálně tři paralelní světy.
Svět tzv. "západu", svět BRICS - asijské velmoci a nejlidnatější státy, svět rozvojových a zaostalých zemí.
Každý má svých starostí dost.
-
A tam si dají rýžovou kořalku....