Západ nás chce zničit. Ruský lid musí bojovat, aby přežil, vykládá Putin Rusům
-
No a odlet z Varšavy vůdce demokratického světa. Tak šťastnou cestu Joe. Zase se stav!
Petr Fiala s rodinkou přijedou spolu zatleskat. Kone konců patříme na západ mezi Běloeusko a bývalé NDR.
-
Rusofobní pisálek se zjevně nepozastavuje nad holou pravdivostí výroku pana Putina. Více mu vyhovuje popisovat Putina jako šiřitele poplašné zprávy... Exponenti NWO přece jasně deklarují, že jim jde mj. o to, aby na území dnešního Ruska zůstalo jen tolik Rusů, kolik by jich bylo jako otroků potřeba na fyzickou práci. A čípak biolaboratoře to vyvíjejí selektivní genetickou zbraň, která by ničila jen Rusy ? To je ale překvapení ... Mimochodem podobné biolaboratoře, ale čínské, vyvíjejí také selektivní biologickou zbraň. Ale ta má opečovávat Američany.
Jeden český psychiatr uvedl, že 70 % Čechů je na hranici debility. Já dodávám, že s většinou, podle věku dospělých Čechů, se ani nelze bavit o politice.
S nositeli zpráv z opačné strany politické barikády se nebavím. A ty známější z nich ani nezačínám číst. To už by bylo smysluplnější sestavovat z těstovin - kolínek, potrubí.
-
-
Co čekáš od Jegla?
-
-
Odbornou veřejnou debatu s někým, kdo rozumí věcem, o kterých on jen píše, určitě ne.😂
-
-
-
Já bych to asi nějak neřešil, stejně nic nevyřešíme.....já chci řešit každodenní všední problémy a užívat si života. Tyhle bláboly médií a různá vyjádření už ani nečtu !!!
-
"Západ nás chce zničit. Ruský lid musí bojovat, aby přežil, děsí Putin Rusy"
Rusko nás chce zničit. Obyvatelé Ukrajiny a EU musí bojovat, aby to přežili, děsí mnozí evropští politici občany EU.
-
A nejsmutnější je že to samé říkají lídři Eu směrem na druhou stranu
-
A chce snad nekdo oponovat, že to tak neni?
-
-
Pár Orwellovských fanatiků.😂
-