Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

"Podle dat Federace amerických vědců má Rusko více hlavic než USA, Francie a Británie dohromady."

Ano. Jenže počet jaderných zbraní Ruska dlouhou dobu klesal a začal zase růst po roce 2017, kdy vzrostlo ohrožení RF přibližujícími se hranicemi členských států NATO. Takže všechno má nějakou příčinu. Prohlédněte si grafy

Animated Chart: Nuclear Warheads by Country (1945-2022)

Which Countries Have the Most Nuclear Weapons?

na kanadském serveru VisualCapitalist.

A nezpomeňte na Čínu, Indii, Pákistán a Izrael - také jsou na grafech uvedeny.

• Ať má kdo chce hlavic kolik chce. Pořád věřím, že pud sebezáchovy bude silnější.

Ať ji použije kdo chce jako první, je to zároveň to poslední, co by lidstvo čekalo. 

• mun.go

"Ruská jaderná doktrína umožňuje použití jaderných zbraní, pokud proti zemi budou použité tyto zbraně nebo jiné zbraně hromadného ničení nebo pokud bude použití konvenčních zbraní ohrožovat „samotnou existenci státu“, připomíná agentura Reuters."

Naproti tomu "základní úlohou amerických jaderných zbraní je odstrašení jaderného útoku na Spojené státy a jejich spojence a partnery." - viz U.S. Nuclear Weapons Policy and Programs: U.S. Nuclear Employment Strategy (by Robert Scher,  Assistant Secretary of Defense Strategy, Plans, and Capabilities)

Takže RF uvažuje použit jaderné zbraně v případě přímého útoku na ni, zatímco USA zahrnují i své spojence a partnery.

• goyim

Hlavně USA má doktrínu prvního útoku, tzn. že můžou používat atomové zbraně i ofenzivně. Viz. Operace Dropshot, což byla strategie kompletního vyhlazení SSSR pomocí stovek atomových hlavic...

• Diwa

Já bych to asi nějak neřešil, stejně nic nevyřešíme.....já chci řešit každodenní všední problémy a užívat si života. Tyhle bláboly médií a různá vyjádření už ani nečtu !!!

• Časově omezená speciální vojenská operace proti celému světu? 

Putin si o sobě myslel, že je reinkarnací Hitlera, ale je zjevně je jen reinkarnací Publia Quinctiliema Vara, které ho si ten neschopný rusomongol plete s Karlovými Vary.

Jeho horda zločinců a uchylů, které se odjakživa říkalo RA (rape army) skončí hůř, než ty tři legie v Teutonburském lese.

• Kde jsi byl od roku 2014?

• goyim

V řiti Ušáka, a stále je.😂

• Jste velmi trapný

• No, Vy o trapnosti musíte něco vědět. 

• Co tak najednou russáci?

Doteď jim Evropa nesmrděla. Jen v ČR jim patří tolik majetků, půdy, fabrik a nemovitostí, že tu v podstatě rozhodují o tom, jaký budete mít důchod, za kolik budete bydlet, kolik budete platit za jídlo nebo jestli EURO bude dnes za 23,- a zítra klidně za 32,-

• mun.go

To, jaký budeme mít důchod, aktuálně rozhoduje fialová hrůzovláda ve stavu legislativní nouze. To jsou podle vás russáci? 

Ostaní vaše kydy nemá cenu komentovat.

• Putin je jako zločinec, který znásilní mladou holku a pak chce zabít její rodinu a sousedy, protože ho "bezdůvodně" chtějí dostat do kriminálu. Já vím, že Putin by tohle neudělal, protože je na šestileté chlapečky, ale jako přirovnání mi to sedí. A proto nechápu, že se stále najdou lidi, kteří mu ty jeho lži věří.

• Svatá prostoto! Má lidská hloupost a nenávist nějaký konec? 

• víš co je svatá pravda v-ůl je nebezpečnej ze předu  kůň ze zadu ale pab-lb ze všech stran

• Lepší bude, až skončí obdiv lidí jako vy k vraždění nevinných lidí ruskými nacisty.

• Ještě jednou svatá prostoto.
          Nikdy a nikde nenajdete z mé strany jediné slovo, které by adorovalo ruskou agresi. Je mi jedno, jestli nevinné lidi vraždí Ruský nebo Ukrajinský nacista. Jde vždycky o vraha. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit