Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Křeček neřekl to, co hlásá titulek, je to hrubé a neomluvitelné překroucení skutečnosti. Takhle se překrucovala pravda za minulého režimu, novináři jsou stejní jako tehdy. Přečtěte si laskavě aspoň to, co ten člověk řekl, pitomci. Pokud ovšem rozumíte psanému textu a nepotřebujete překladatele, českého "nestranného" novináře.
  • U nás se volbami nic nevyřeší, protože rozhodující vliv a moc mají lidé, kteří nesedí v poslaneckých lavicích - tam jsou už jen demokraticky zvolené figury na vykonání cizích přání a úkolů.
  • Poslanec Křeček vyjádřil obavu, že se u nás nic nezmění, dokud arogance moci nedožene občany k pouličnímu násilí. Poťouchlý novinář jeho slova v zájmu atraktivity titulku zkreslil a řada ignorantů, kteří jeho skutečný výrok nečetli, případně nepochopili, má zase komu nadávat. Jistě, i tímto způsobem je možné dělat novinářskou práci. Alespoň u nás.
    • Přesně vyjádřeno.Křeček k nějakému zapalování aut nevyzval.To teď dělají vlastně novináři,kteří jeho vyjádření překrucují !!!
      • který novinář? Jak se jmenuje a kde bydlí?
  • Ne zapalování aut a ničení majetku!!! Ale je pravda ,že po dobrém se tady nic změnit nedá. Jak řekl Kradlousek - demonstrace jsou útokem na demokracii. Tak pojďme zaůtočit na vládní politiky, aby jsme demokracii do tohoto státu navrátili. A možná by bylo hezké ve městech vyzdobit kandelábry těmi politiky.
  • Křečka neobhajuji, ale jeho výrok zcela záměrně zkreslila media. Proč asi? Tj. vidět i na této diskuzi, jaké vyvolalo toto zkreslení emoce proti tomu, kdo jen říká, že pokud nedojde k řešení trisktního stavu vládnutí v této zemi, jak představuje tato vláda, tak může dojít k násilnostem!
    A to má zcela jistě pravdu. Až nám plebsu ještě zvýší DPH, sníží platy, zdraží energie, bydlení, potraviny, atd. Tak co asi zbídačený národ udělá? Těžko se půjdeme jen vyřvat na náměstí. Probuďme se raději nyní a změňme neutěšenou situaci v relativním klidu. Už jsme několikrát říkali, že zvyšováním nepřímých daní (DPH), tj. zvyšováním nákladů většině, se nic neřeší. Stejně kalus ušatý požadované peníze nedostane, ono nebude z čeho. Lidé si nemohou půjčovat do nekonečna - viz 1 mil. exekucí a to bude jen narůstat.
    • Radši půjdem na pivo než manifestovat.Necháme to na ty co se nebojejí,
      • Klidně i na pivo nebo demonstrovat ale podpalovat auta?? Když tě napálí prodavač dek a hrnců, taky nepodpálíš sousedovi auto na náměstí. Já teda ne. Ale dám do držky podvodníkovi s hrncema.
        • Přesně tak !
    • Ač Křečka nesnáším, je to PARAZIT nejhrubšího zrna, Král šmejdů atd,přeci jen poprávu je třeba říct, že je to zpravodajská hra. Jakmile se něco takového stane, tak lid to udělal na pokyn socanů. A lid je v prdeli. Zato TOPka, ODS a jiní budou čistí jak lilie.Demkrati. Takhle hloupě se to nedělá,pozor na to a učte se a používejte hlavu!
  • Zapalujte auta, protesty jsou na nic, radí poslanec
    Novinářská podpásovka ---
    "Už nějaký čas se začínám bát toho, že pokud nebudou ...."
    Křeček varuje, kam až by to mohlo dojít ---
    Čtěte pozorně! Čtěte pozorně!
    Může to být záměrné zkreslování na popud vlády!
    Vláda už neví kudy kam, chce vyvolat nepokoje!
  • INVESTIGATIVNÍ MEDIÁLNÍ ZMETCI SE ČINÍ.
    Sami překrucují to co Křeček řekl v naprostý opak a snaží se tak hlupáky, kteří čtou z článků jen nadpisy, vyprovokovat. Novináři, kteří se nestydí tohle dělat jsou pěkní hajzlové, "čtenáři" a diskutéři, kteří jim na to skáčou jsou hlupáci. Diskutovat se má k tomu, co si člověk přečte, zamyslí se nad tím a trochu si to případně ověří u "citovaného" zdroje, ne k titulku, který je překroucenou pravdou - čili - VYSLOVENOU LŽÍ. Média s vámi drazí, na Křečka rozhořčení, diskutéři manipulují stále dokola a vy jste stále dokola NEPOUČITELNÍ a skáčete jim na ty jejich bezcharakterní a sprosté fauly!
  • Jsem zásadně proti zapalování aut a rozbíjení výoh. Pokud však bude vláda tak opovrhovat občany, svou arogancí tuto zemi k těmto koncům dovede. Nebude to vina demonstarnů, ale vlády a několika desítek provokatéru, možná právě touto zaplacených.Media jako je televize potom nebudou natáčet 10.20,30 000 spořádaných demonstrantů, ale půjde tam, kde bude cítit krev a senzaci, tak jako tomu bylo při demonstracích v Aténách.
    • Takže chcete aby to u nás dopadlo jako v Aténách....prokrista....lidi vy ste dem*nti!!!!
    • nenavádí k ničemu, jenom říká,jak je naše koalice nevšímavá k lidem a jejich názorům. Podle mne jenom říká, kdy až by si koalice všimla,že nějaký lid s ni nesouhlasí. Není třeba hned chytat za slova,která mají úplně jiný význam.
  • Tady bych se už nedivil ničemu:

    Víte, že žijete v zemi, která byla skupinou amerických investorů vybrána jako experiment, kam až jsou Češi ochotni klesnout bez odporu a až čemu jsou ochotni se podvolit? Tento experiment byl sjednán s Václavem Klausem hned po revoluci, proto tak vystřelil raketově nahoru v jeho kariéře. Zaplatili mu dokonce i psychology a poradce a to vše proto, aby vytvořil co nejefektněji tu nejmocnější konzervativní stranu typu fašistky Tatcherové a uchopil moc v zemi a začal zavádět to, co se nepodařilo v Británii. Češi byli vybráni z důvodu nízké schopnosti fyzického odporu, což bylo pro americké investory, kteří si tento pokus objednali, rozhodující. Bylo nutné vybrat národ, který nebude příliš agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích. Češi byli vybráni také proto, že jejich vlastnost zaprodat za vlastní loajalitu svého bližního, je nebývale silná. Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí investoři do tohoto experimentu jistotu, že se národ ani po 10 letech neoklepe a nezačne svorně novou "revoluci". Mezitím se totiž vytvořily sociálně vyhraněné skupiny, které jsou ochotny "střílet do vlastních řad" a rovněž se využilo setrvačnosti Čechů v boji proti komunismu, který bylo odhadováno že vydrží 15 - 20 let. Zatím se české stádo chová dokonce nad očekávání zadavatelů tohoto pokusu. V Česku je vláda připravena zajít až na hranici, kterou si ani židoameričtí finančníci nedokázali představit. De facto očekávali, že se experiment nedožije ani dnešních podmínek. Postoj Čechů ale prokázal, že jsou ochotni se podvolit systematické propagandě a ještě daleko hrubší selekci společnosti a jsou schopni se přizpůsobit i sociálně nemyslitelným podmínkám. Například jsou ochotni se sestěhovat s příbuznými a vlastní byt pronajímat. Nebo jíst méně množstevně i kvalitativně... Tento byznys byl uzavřen v roce 1995 mezi židovskými finančníky v USA a Václavem Klausem, který byl v té době na návštěvě v USA. Pokud budou odtajněny důkazy, bude Klaus v Česku pravděpodobně souzen za vlastizradu. Klaus má po skončení prezidentského období zajištěn majetek a sídlo na neznámém místě v USA.
    • excelentní :-)!
      • Excelentni tak nanejvys jako material pro studium psychiatru. *1* *1* *1*
  • Lidé mají prý právo dosáhnout změny jen volbami, řekla TOP 09, to jistě, vy potřebujete mlátit hlava nehlava a soudit za rozkradení republiky, dacani a ne VOLBY.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit