Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Janina222

    Myslím si, že tetování určitě dokáže být velmi osvobozující, obzvláště pro naše pohlaví. Já mám tetování několik, miluju je a znamenají pro mě opravdu hodně, bohužel to první se ale vůbec nepodařilo, byla jsem moc mladá a taky zamilovaná. Naštěstí mi tady pomohli a teď už mám jenom samé krásné malůvky na mém těle :).

  • Všude fotky náctiletých holek a žen max do třiceti... rád bych pak viděl tu "krásu" v pětašedesáti a později... anebo i dřív, po porodu. Jenomže dnešní ženský jsou líný vůbec rodit - to je ale jiná kapitola. 

  • Tetování je určitý způspob sebepoškozování, kůže je orgán  kterého by si měl člověk vážit. Běžte se podívat na odd plastic-popáleninové . Tak uvidíte kolik úsilí stojí opravit poškození kůže. Pochopím malé znaménko někde v intimní oblasti, ale ruce ,záda a další partie si nechávají potetovat jen ti co si sebe neváží. Za každou cenu se snažit odlišit to je  to hlavní co tyto aktéry nutí podstoupit tuto pitomost, která  na stará kolena zohyzdí úplně vše. Člověk není plakát na , který se musí malovat vše co koho napadně. To že se pomalujete , stopunete na ceně akorát u stejných pomatenců. Jít do divadla v róbě s pomalovaným tělem je vskutku zážitek.

  • Pokud se někdo nechá tetovat, je to jeho věc...

    Ostatním je do toho prd...

    • pokud si zákrokem způsobíš poškození , tak by jsi si měl zdravotní ošetření/lečení platit sám!!!tetovací inkoust  potom to bude opravdu TVOJE VĚC.

      • Vždy to bude pouze věc toho, kdo se dobrovolně nechá tetovat...

        • Takže kerkař??? 

          • Proč myslíte...?

            Jen proto, že říkám, že je to každého věc...?🤨

  • ono je hlavně třeba se dívat na to z pohledu stárnutí člověka. Lidé si neuvědomují, že s tím budou chodit i po 40tce, 50tce, 60tce, kdy už budou mít děti, vnoučata, pravnoučata, to doplnění poznámky k té směšnosti kolegy, pač v produktivním věku se to dá u dobře rostlých chlapů i pochopit jakou součast jejich image bad boye, ale jak budou sesychat, i na nich to bude působit směšně. U holčin to pak nechápu vůbec, se přiznám. Ale je to každého věc, nicméně to není určitě nic, co by mě k té holčině přitahovalo, vidím to naopak stejně jako kouření jako negaci

  • TheGGG

    na tetování se s odporem a nedůvěrou dívají nejen ve vietnamu, ale ve většině států asie, v japonsku je tetování pořád spojování s yakuzou a kriminálmím životem.

    Ono nic proti malémů tetování, které jde zakrýt, ale mít počmárané celé tělo vypadá směšně....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit