Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sebranka Parchantů Ožralého Zemana je FAŠISTICKÁ PARTAJ, ta to nezastaví, ale naopak rozběhne ještě víc:

    Proč jsem se skoro popral? Zpověď senátora Drymla

    http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=790547#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4
    • A kdo to podle tebe ted řeší?Co ukázali poslední kontroly na ministerstvu práce a soc.,věcí,kdo věděl o 11miliardách,které jsou kdovíkde?A to je pouze část.....všude čachry a zlodějny,které se až ted řeší......
      • kocourAmadeus
        Nic se neřeší. Nebuď naivní!
    • Neotravuj tady ty magore a zalez do té své pravičácké žumpy.
      • Jak víš,že je pravičák? Možná je to člověk,který chce jen,aby nám veleli lidé,kteří nezískali moc podvodem a pomocí bílých koní dosazuje do vedení své staré kamarády,se kterými začal největší korupci v období české republiky. Oni totiž praktikují jen to co se dělo za totality(ale nesmělo se o tom mluvit ani psát)
        • kocourAmadeus
          Stařecká demence nebo blbost od narození?
        • Totalitní bafuňáři byli ubozí žebráčkové proti tomu, co dokázali všichni dnešní mocivládci a jejich lobbisté a asistenti.Kdyby totiž kradli , tak jako tito, novodobí vládci by neměli už co rozkrást..
        • Ty budeš určitě taky pěkně blbej dědo. Lumpárny co se děly za totality, jsou čajíček proti těm hnusárnám dnes. Když v Listopadu křičeli o papaláších, o jejich výhodách a platech, tak ty jsou ve srovnání s dneškem trapně směšně zanedbatelné. Dědo. Ty by dnes nikomu nestály za zveřejňování, protože by se lidi potrhali smíchy. Dědo.
        • To tady ví skoro každý dědo, mimo tebe.
  • Tady se totiž tunelovalo-kradlo hned od začátku a to pod vedením Klause a prognostiků z Jakešovy věštírny a to se prostě do dnešních dnů nezastavilo, bohužel ani za vlády Zemana, protože opoziční smlouva to jistila. Navíc nám Zeman poslal pravicovou vládu Topolánkovu s přeběhlíky Melčákem a Pohankou a Kalouskem i knížetem v ministerských funkcích z Vysočiny a ti zatropovali soc. a zdravot. pojištění pro bohaté a zavedli rovnou daň čímž způsobili obrovský deficit ve stát. rozpočtu. Zeman na tom bohužel nese velký díl odpovědnosti a nyní se ukáže, na kolik dnes je schopen či neschopen udělat korekci a až kam. Přesně řečeno dát možnost orgánům , kteří to mají na starosti , tedy policie a soudy a zda ti budou mít dost těch odvážných a čistých i schopných, kteří to dokáží dotáhnout do zdárného konce pro tuto republiku a právě těch dolních deset milionů občanů.
  • Advokát Jaroslav Ortman, další podlá prospěchářská veš, od které se očistila KSČM. Jediná strana prosazující prospěch většiny řadových občanů, společně s naším prezidentem a jeho stranou SPOZ.
    Klopotné, zločinné vládnutí pravicové koalice dokonale zprofanovalo pojem pravice. Pravicové strany mohou podpořit už jen zločinci, nebo lidé, kteří by chtěli sami sebe považovat za nějaké "lepší" lidi a v nebetyčné hlouposti se tím vtírají mezi bezcharakterní sebranku.
    Lidé by měli volit se zřetelem na vlastní prospěch, na prospěch vlastní kapsy. Nikoli volit ve prospěch příjmů horních deseti tisíc multimilionářů, ve prospěch vlastníků velkých firem a vysoce přeplácených manažerů. Neměli by volit ve své tuposti a přiblblosti, proti vlastním zájmům, ve prospěch nejbohatších a v neprospěch vlastní. Pokud by tuto jednoduchou úvahu vzali v potaz, neměla by pravice ani z poloviny takovou šanci, jaká jí po jejím tříletém bezuzdném řádění a rozkrádání ještě zbyla.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit