Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    bude se upalovat?
  • Je s vámi prča . Sice se pořád opakujete ale to je vedlejší . Důležité je to jak moc se vztekáte a zalykáte zlostí. Dnes to nemá šťávu a s vyjímkou STA nemá výšku . Základem je vás pořádně vytočit a pokud někoho klepne , BINGO . To se dnes ale asi nepovede a taky se to špatně zjišťuje ale i tak je skóré pěkně vysoké. A teď si představte jak se buou mit Duka a spol. ve Vatikáně a vy tady budete žmolit suchý rohlík a slintat při představě o řízku přes celý talíř . Proč to píšu ? Kdo se má dobře neremcá a nenadává a vy svorně remcáte a nadáváte . Tak jen do toho .
    • Ještě jste zapomněl, kdo se má dobře proč by se nemohl mít líp, kdyby neživil darmožrouty a zloděje a kdo se má dobře nemusí se mít díky darmožroutům a zlodějům dobře zítra. O tom to je.
      Když už si tak hezky povídáme, kdo doložil z církve, kolik co bude stát a náhrady za nevratný majetek? Dodnes nikdo nárokovat po doložení mohou církve cokoli, ale v době kdy se zákon kriminálníky a zloději schvaloval soupis hotový nebyl. Tudíž je to zlodějina a dar církvi kdo ví za co a kdo ví komu.
      • S vámi je řeč jako rozprávka . Jak má kdo dokládat co bude kolik stát když nikdo neví kdo a co bude nárokovat a jestli to může a nebo nebo nemůže doložit . Jste ochoten pochopit , že církev není jeden právní subjekt ale každá farnost a nebo řád se rozhoduje samostatně ? Jo a vysvětlete laskavě JAK byste se chtěl mít líp bez restitucí ? Jednoduše by si to rozebrali zejména socialističtí zájemci a výsledek by byl ještě horší . Pro upřesnění . nejsem členem žádné církve ale žádná církev mě nikdy neuškodila . Stát mě okrádá a okrádal každý den . Takže . logicky , KDO je můj nepřítel ? Napovím , církve to nejsou .
        • Ano ale o to jde, pokud chodíte do práce, tak přeci nemůžete obhajovat zlodějinu. V tomto je náš nepřítel stejný. Nicméně každý kopeme za jinou barvu. Ale jako dialog konečně dobrý.
  • Součástí delegace je prý i pražský světící biskup Václav Malý, který chce před papežem vyjevit, že olympiáda v Soči je "Dílo ďáblovo".
    • Jen dotaz:"To je ten, co na těch shromážděních při podvodném "Sametu" lhal ještě víc než podvodník Havel?!
      • Můžete prozradit , Irenko , zlatíčko moje nejmilejší v čem Havel lhal ?
        • Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků…
          Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, pak bych se chtěl věnovat práci dramatika.
          Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň, sám odstoupím z funkce. Pro mně není rozhodující, s jakým slovem jsou sociální jistoty spojovaný, ale to, jaké jsou. Já si představuji, že by měly byt daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají socialismus. Za svůj třetí úkol považuj i podporu toho, co vede k lepšímu postavení dětí, starých lidí, žen, těžce pracujících, příslušníků národnostních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoli důvodů hůře než ostatní.

          Žádné potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale nabízeny těm, kteří je nejvíc potřebují. Připravujeme koncept důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociální otřesy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se někteří z vás obávají. Všichni chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány. Toužím po takové republice víc než kdo jiný. Náš stát by už nikdy neměl být přívažkem či chudým příbuzným kohokoli jiného. Jsou lidé, kteří kalí vodu a panikaří, že se bude zdražovat. Dávejte si na ně pozor!
          Ptáte se s údivem, jestli bude inflace, jestli bude zdražovaní? Mnohokráte a jasně tato vláda řekla ve svém programovém prohlášení, včetně dalších dokumentů a ministři na svých tiskových konferencích, že jejich úsilím je, aby přechod od neekonomiky k ekonomice byl pokojný, bez sociálních aspektů, bez návaznosti nezaměstnanosti, bez jakýchkoli sociálních krizí a podobně. Žádné gigantické zdražovaní nebo dokonce nezaměstnanost, jak to panikáři systematicky šíří, nic takového nepřipravujeme.
          Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme. Podlé mého mínění nesmí náš stát šetřit na investicích do školství a kultury. Také náš mnohokrát deklarovaný úmysl provést reformu tak, aby nevedla k velkým otřesům, velké inflaci, nebo dokonce ke ztrátám základních sociálních jistot, musí naši ekonomové přijmout prostě jako úkol, který jim byl zadán. Zde neplatí žádné: NEJDE TO!

          Tento projev nepotřebuje komentář.
          • Nerad se opakuji ale musím . No a ? Chcete snad popřít , že se je velké množství lidí kteří se dnes mají lépe než v minulosti a nebo dokonce mnohem lépe ? Jo a nechte si od cesty prupovídky o zlodějích a podobně . Na oplátku bych se opět zeptal . Proč se domníváte , že zrovna vy byste se měl mít dobře ? Zatím mi na to nikdo neodpověděl .
            • Ještě dodatek, tam není že se bude mít někdo lépe nebo hůře. Tam je že neexistuje rozdíl ve zdravotní péči, že nebudeme vstupovat do paktů a že nebude nezaměstnanost. Co standard a nadstandard, co NATO a EU a koneckonců co rekordní 8,9% nezaměstnanosti. Jsem asi blbej, a nebo je někdo lhář a podvodník.
            • Protože jsem kvalifikovaný a chodím do práce. Ten kdo do práce nechodí je darmožrout a zloděj. Protože na něj doplácím a mohl bych se mít líp. Třeba pokud se rozhoduje o ohromném množství státních prostředků všech, mohlo být referendum. Mimo to si protiřečíte, pokud nikdo nevěděl kolik to je, proč je stanovena cílová suma? Ale co vám vysvětluji, patříte do sorty těch co jen vyžírají stát a okrádají tím slušné lidi, tudíž mezi zloděje. Můžete se třeba kousnout do pr..., kopat nožičkama a to je tak vše co můžete dělat.
      • Ano, ale není pe do fil je jen přihřátej. Čímž se stal vyjímkou.
        • Neplkal jste , že jdete na vycházku ? Nějak vás to rychle přešlo .
      • Jo Irenko, to je on, a jak se zdá pašalík za to byl tučný!
  • Předpokládám , že monsignore Duka veze do Vatikánu společný dar všech českých duchovních, pedoalbum, aby prokázal jakou bohulibou činností se zabývají v době intenzivní péče o své ovečky!Zároveň je připraven navrhnout Papa Františkovi povinnou kastraci českých farářů, protože čím dál víc prokazují, že sexichtíč je pro ně podstatnější, než láska a služba k Bohu.Od něho to vyzní velmi šlechetně, protože on prý v důsledku nadměrné obezity již nemůže!
  • Pozor ten Jonáš je buzXXXant tečka, cikán z Plzně, je to starý prasák a hulí Notovi!!
    • Bolševici vidí všude samé tečky. *1* *1* *1*
    • Pozor! Tečka číhá v koupelně , tečka číhá pod postelí , tečka se skrývá šatníku , tečka je v krabici s kávou , tečka je všudypřítomný a neuchopitelný a děsí vás ve spaní . Vyhledejte lékaře , jste psychopat a trpíte stihomanem . To si vážně myslíte ( ve vašem případě nadnesený výraz ) , že každý musí být tečka ?
      • Tečka je označení knechta bez barvy názoru a vyznání.
        • ? ? ?
          • ? ? ?
            • Nějak vám chybí výrazivo . Já mám konkrétní názor a to , že STA je zoufalá existence která si neví rady se svým životem a hledá na koho by svoje vlastní selhání hodila .
  • Můj názor je, že pokud vláda muklů na základě korupce schválí takový zákon, měli by si ho platit oni + jejich voliči. Se mnou taky nikdo není solidární. Asi kdybych byl darmožrout a pe do fil jako nick jonáš, pak bych dar církvi uvítal. Národ kde je 89% ateistů a kde jim je nařizováno platit předražené energie a náklady na žití si tohle bude pamatovat. Jednou vy ne pánbíčkáři ale zloději, budete litovat, že jste si tohle vůči národu, který se vzmítá v dluzích dovolili. Ona jednou ta studna vyschne a vy a to vám přeji, pochcípáte hlady.
    • Kdyby to měli platit ti co to zavinili platili by to komunisti ze svého . I důchodci . Jo to by bylo spravedlivější . Kdyby nebyla krádež v roce 48. nebyly by restituce , jasné ? Jo a s vámi bych byl solidární jen v tom smyslu , že bych vás s úsměvem skopnul ze schodů na smetiště .
      • Tak jen na oraj Pe do filní zloději. Já jsem nic neukradl, naopak jsem okrádán mafií a nefunkčním státem. Následující generace dětí taky nic neukradli a budou platit fláterníky a zlodějiny. Co si myslet o zákonech, které schvaluje zlodějská spodina společnosti. A co se týče násilí, při znásilňování dětí je asi zapotřebí, takže to moc dobře umíte vy "vzdělanci" z fláternických škol.
        • Op: Okraj
        • Vás mohu JEN politovat . Jste chudák . I dyž na druhou stranu se vás docela štítím .
          • Pokud jste nepochopil otázku, jste hlupák vy, každopádně každý slušný člověk se štítí zlodějů a deviantů. Ale to že jste neodpověděl jen svědčí o vaší nebetyčné hlouposti. Ale máte štěstí, bůh má rád i hovádka
            • Zase by jste chtěli okrádat a vraždit? Pardon převracet na "správnou" víru /Kdo není pe do fil toho upálíme/?
            • Zlodějů ? No tak pozor abyste se mohl objevit na veřejnosti . Jak tak čtu , nic bych za vás nedal .
    • Dodatek: také by se mělo odpočítat to, co jsme zlodějům dodnes nedobrovolně zaplatili na platech. Když vidím to vyžrané prase, tak už máme 3/4 splacené.
  • Doufám že ve Vatikáně Dukovy pořádně vypráší kožich pro jeho nenažranost *12* *12*
    • Ten o tom jenom káže, ta nula pobožná, jinak by si františek nechal pro pětník vrtat koleno. To je jedna pakáž fláternická. Vezměte si kalouska, nečase, dobeše a kdu, ti všichni jsou pobožní až na půdu. Jinak jeden zloděj a lump vedle druhého.
  • Pro náboženské fanatiky:

    Jak klasik pravil:
    Blbec nikdy nepochopí,
    že je blbcem skutečně,
    pravdu o tom, že je blbcem
    blbci říkáš zbytečně.
    *16*
    • Budu snadno kontrovat ." Jen hlupák je skálopevně přesvědčen o své pravdě a moudrý je pln pochybností" . Jak víte , že zrovna vy máte pravdu když si dovolíte někoho nazývat fanatikem ? Opravdu jste ten chytrý a nebo hlupák ? Řekl bych , že jste stejný fanatik jen s obráceným znamínkem .
      • Tak to na vás plně sedí, hlavně ta první část "Jen hlupák je skálopevně přesvědčen o své pravdě a moudrý je pln pochybností"
        • To neřešte , stejně byste to nepochopil . pro vás přeci platí " A zvítězila pravda dělníkova " s tím jste si vystačil celý život .
    • na komunisty
      *1* *1* *1*
  • Čtěte v archivech dokud jsou dostupné!
    "K mnohému sužování lidu vedla rozdílnost ve víře mezi pánem a poddaným. Na panství katolické pobělohorské šlechty a na církevních statcích sedláíci byli do kostelů vláčeni a honěni, ano i hostie jim násilně do úst vpravována a oni bitím i temnicí na víru katolickou obráceni. Mnohde, aby bylo více panských a církevních drábů a dohližitelů na selský lid, kostelník měl povinnost vyhlížeti, kdo by v kostele scházel. Takový byl pak trestán peněžitou pokutou, z které na kostelníka část připadla. To bylo v době, kdy panská a církevní šlechta měla nad svými poddanými robotníky absolutní moc. Přes všechny zákony, prostý sedlák zůstával podroben zvůli svého pána. Nikdo již ubohému sedláku nepomohl, neboť dovolati se práva a ochrany nebylo kde."
  • Velice hezké a trefné příspěvky. Proto tolik hýbou žlučí bolševikům. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit