Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V současnosti jsou důležitější řešení než Merkelová.Je předně třeba tvrdě zasáhnout proti Saudům,

    diplomaticky i ekonomicky je izolovat.To není normální stát.To jsou brutální vrazi,nic jiného.

  • Ten "úlet" s uprchlíky je ohrožením celé Evropy, a sousedícich států s Německem nejvíc!

    Ona se sebere a odejde. Ale kdo a jak napraví její pro Evropu nebezpečné kroky?

    Až tady vypukne "peklo"(v Evropě) i díky ní, bude třeba pod drnem. A když ne, tak

    se v tichosti odstěhuje do jiné části světa. Prachy na to má!

  • astv

    To bychom ovšem museli úplně zblbnout.

  • Kirgos

    Lenina do Ruska nenainstalovali židi ale Německo které si potřebovalo uvolnit ruce na východní frontě.

    Naopak - většina prominentních židů zoufale potřebovala aby Dohoda vyhrála první světovou a Británie s Francií začali splácet dluhy které udělali aby mohli válčit.


    (Americký prezident se v roce 1916 pokoušel první světovou zarazit tím že prostě zakázal americkým bankám půjčit Británii a Francii peníze jenomže pak jaksi zjistil že by to byl defacto kolaps srovnatelný s velkou hospodářskou krizí...


    USA do první světové vstupili jen proto že při defacto Remíze by Francie zbankrotovala a dluhy by jim nezaplatila)


    Naproti tomu mocnosti "dvojspolku" jeli na uzavřené válečné ekonomice a nikomu nic nedlužily

  • Kirgos

    Jako si myslíte že kdyby nebylo centrum v Praze že by vás vůbec Sověti nechali o něčem v roce 48 hlasovat?


    bez toho centralismu a Benešovi vlády která se se Stalinem dohodla by reálně žádné volby po válce nebyly protože sověti by se nestáhli.

  • náprava do původního stavu před rokem 2015 bude možná a) deportací černochů b)usmrcením nebo kastrací.Jelikož to provést nelze,měli bychom poskytnout rodilým Němcům azyl.   

  • Moravané mají určité odlišnosti od Čechů,ale vyčleňovat Moravany a Čechy mělo smysl někdy za Přemyslovců,dnes to už realitě neodpovídá.  

  • Já mluvím za Moravu jako celek. Když projdeme volební výsledky  roku 1946 i další od roku 1992 vidíme, že největší mizérie pocházela vždy z Prahy. Když by nám Praha nevnucovala své fantasmagorie a nenutila nás platit za její chyby my bychom se tady už se svými rozdíly porovnali. A co se týká Zdeňka Hřiba,(piráti jsou pouze upgrade ODS a TOP) již jsem to zde uváděl mnohokrát. Když soused vyhrabává odpad z mé popelnice, a nastěhuje si ho do obýváku, a pak si mi stěžuje, je to snad má vina? Anebo je spíše soused hlupák?😉

  • To je překvapivé zjištění. A Severní Čechy nejsou totéž co Jižní Čechy a Západní Francie není totéž co Východní Francie. Děkuji za upozornění. sám bych na toto překvapivé zjištění nepřišel i když netuším jak to souvisí s faktem Pragocentrismu? 🙂Jinak také si dovolím upozornit že Velká Morava zahrnovala Moravu Slovensko, část Rakouska Polska i území Čech, které tehdy jako Čechy nebylo známé. 

  • Nezapomínejme, že Země Koruny České tvořilo KRÁLOVSTVÍ ČESKÉ, MARKRABSTVÍ MORAVSKÉ a KNÍŽECTVÍ SLEZSKÁ. Takže Morava není totéž co Čechy a Jižní Morava není nyní totéž co Severní Moravy.

  • Pavel.Jegl

    Omluva Moravanům od jednoho ze zpovykaných Pražanů, kterým teď bude zase vládnout Moravan - Zdeněk Hřib. 

    P.S: Jen nevím, že kterou Moravu mluvíte, zda za jižní nebo severní. Obě volí dost rozdílně.

  • Divoká začala být až s podporovou souvěrce Henocha Kohna. 😈

  • Za zmíněné c. a k. monarchie si Češi stěžovali, že neřídí své osudy a bývají přehlasováni rakouskými a českými Němci. V Evropské unii bývají přehlasováni znovu. 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Stejný problém máme my Moravané. Býváme přehlasováni Čechy. Tak nám pražský centralismus ve volbách  1946 a převratu 48 vnutil bolševiky, po roce devadesát Odeesáky Topáky a jinou chátru. Je zajímavé, že se o tomto problému úmyslně mlčí a tváří se "jako že neexistuje". Taktika "mrtvého brouka".

  • s hlupákem se nedá diskutovat,neumí totiž přemýšlet,ale jen bezmyšlenkovitě nadávat,že jo,sluníčkový komunisto 😀

  • Za Erica Honecra, byla máma Mutti krotká

  • milovat ji bude pouze Légl a Just, ostatní ji budou nenávidět na věky

  • To je fakt. Podříznout spoutaného člověka, to chce "odvahu". 😈

  • Pocházet od germánských hranic a mít německé předky, a obdiv k nim, je tvůj problém. 

    Já nevím, kdo byl můj prapraprapradědek, stejně jako to nevíš ani ty. Tak laskavě zanech té pangermánské oslavné pózy.

    Ten islámský svět rozvrtaly především USA, Francie a Velká Británie. Rusko si jen tak lehounce přidalo. 

    Apropos,  nevadí ti, že Merkelová vystudovala  v SSSR? Přesněji na Ukrajině, v Donětsku?! Ale za doby SSSR.  CO se tam asi naučila? A kam nás (za)vedla? A proč má za svou pravou ruku stále bývalou agentku Stasi? 

    A nevadí ti už vůbec ten paradox s jejím původem, když už jsi ho sám načal ve svém příspěvku? Ten paradox, kdy ona, po své matce je židovka? A kdy židovka se vzděláním v SSSR vede  Německo a křesťanskou partaj? Pokud znáš původní snahy a záměry kluků s obřízkou, použití Lenina a další "nástroje" pro jejich plány, tak víš, kdo za tu řízenou migraci muslimů může. Rusko do toho vůbec netahej, byl bys za píp.

    Zapomeň na nějakou USE! Německo francouzská unie se totiž rozpadá. Ekonomicky, politicky, bezpečnostně a kulturně. Tedy, komplet! Co z toho potom vznikne, je otázka. 😈



  • Ale tohle nejspíš nemyslíte úplně vážně. Tedy ta jména. Pokud ano, potom není o čem diskutovat. něco není v pořádku. Asi jste znalec té komunistické myšlenky.

    Takoví "hrdinové" jako vy by se tetelili radostí pod šibenicí nějakého komunisty a patrně krom extáze dosahoval i vrcholu blaha. Fuj tajbl. 

  • I její zásluhou je z Německa černá muslimská země.

    Doufám, že nás to nečeká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit