Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to člověk jež přišel o možnost se často slyšet a vidět v médiích a evidentně mu to jako narcistovy a člověku, jež miluje pocit být mocný chybí
  • Paroubek je evidentně frustrovaný blb s vysokým IQ, které mu je v jeho případě na dvě věci na h-v-o a na nic. Evidentně schopnější a úspěšnější Topolánek ho straší i když není jeho poltický soupeř. Topolánek bude vždycky vysoký. elegantní a mladistvě vypadající muž, kdežto z Paroubka bude jen malý tlustý mužíček, plný komplexů méněcennosti, který si musí něco dokazovat. Topolánek nemusí,ten netrpí komplexem méněcennosti a nemá potřebu se předvádět. Topolánek chrání svého syna před vlezlým fotografem, Paroubek předvádí svoji dceru jako předvolební plakát. Kdo je zodpovědnější rodič? Chudák malá Margagitka.
  • Paroubek evidentne psychicky nezvlada, ze Topolanek ma nabidky prednaset na univerzite a na misto sefa prestizni mezinarodni IEA a jemu - se "zvlastnim poslanim od nejvyssi bytiosti" - nezbyva, nez behat po nocich s baterkou v zubech a sekat travu... ;)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit