Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby prokázali svou převahu nad západním platebním systémem, budou v Rusku vyrábět platební karty ve formátu A4.
    • *1*
  • RUSKÉ VOLBY
    Dotaz na náhodného kolemjdoucího v Moskvě: „Zajímalo by nás, která strana dostala váš hlas.”
    Odpověď: „Jo, to mně by zajímalo taky.”
    • *1* *1* *1* *1*
  • OBYTNÉ PROSTORY
    Baví se Čech, Rus a Američan, kdo má nejvíc obytných prostorů. Tak Amík říká: „Já mám 7+2.”
    Čech a Rus se ptaj, co to je. Amík na to odpoví: „No to je 7 baráků a 2 vily.”
    Čech říká: „Já mám 3+1.”
    Zase netuší a Čech jim řekne: „To jsou 3 pokoje a kuchyň.”
    A poslední Rus říká: „Tak já mám 6-2.”
    Ty dva čučej jak tety a Rus jim říká: „No to je 6 metrů od cesty a 2 metry do země.”
    • *1* *1* *1*
  • První i druhou světovou válku rozpoutalo Rusko. První tím, že poslalo svého srbského agenta Gavrila zastřelit habsburského následníka trůnu a také jako první mobilizovalo armádu a připravovalo vpád do Rakouska-Uherska. Druhou světovou válku zahájilo Rusko přepadením sousedních států včetně Finska, tím začala druhá světová válka. Nikoliv, jak se dnes mylně uvádí, až přepadením Polska - v té době se Hitler už jenom připojil ke snaze svého spojence, rudého fašisty Stalina dobýt celý svět. Že se nakonec tito dva fašističtí psychopati nepohodli a stali se nepřáteli, bylo obrovské štěstí.
    • První světovou válku vyvolal Putin,když tenkráte vyslal do Sarajeva svého agenta Principa,
      aby provedl atentát na následníka trůnu. Agent při atentátu použil kalašníkova.Pochopitelně
      našemu milovanému císaři Franz Josefovi II.se to nelíbilo a s použitím našich vojáků zaútočil
      na ruského cara,který s pomocí bolševiků,útok odrazil.Válka nakonec skončila porážkou
      spojeneckých rakousko-uherských armád.Sám císař ve válce hrdinsky padl,když bránil
      svůj víděnský palác.
    • To musí být slušnej matroš...
    • A jinak v pohodě? Ti přisedla maminka v roce hlavičku? Nebo něco hulíš? *1*
      • nastupují vulgarity a urážky. Pro Rusy typické. Ještě jsi mu zapomněl vynadat do fašistů, oblíbené to ruské nadávky.
    • Je to jen půl pravdy. 2. světovou válku rozpoutali společně Němci a Rusové (sověti). 23.8.1938 byla uzavřena dohoda mezi SSSR a Německem, na základě které Rudá armáda napadla Finsko 30.11.1938. Ale už předtím Němci obsadili Rakousko (12.3.1938), a na základě Mnichovské zrady Anglie a Francie ( i tyto dvě mocnosti se na tom tedy podílely, i když nepřímo, spíš zbabělostí svých tehdejších vůdců) dne 23.9.1938 byly obsazeny Sudety. V březnu 1939 pak došlo k obsazení Čech a Moravy, 23.8.1939 byl podepsán pakt Ribbentrop-Molotov, na jehož základě nejdřív Německo (1.9.) a pak Rusko (17.9.) vpadly do Polska. Tím se k sobě "na dotek" dostaly německá a sovětská armáda, a následně se pak o něco později pustily do sebe, čímž začala nejkrvavější část války. (Události předcházející 1. světovou válku zde nebudu popisovat, ale i tam to bylo složitější, a s výrazným podílem Německa.)
    • Souhlasím, to je velice přesné.
      Jen dodávám, že obyvatelé Ruska jsou v podstatě stepní nájezdníci, jak to dokazují po staletí, kdy postupnými nájezdy a zabíráním okolních zemi se z malého středověkého moskevského knížectví stali šestinou světa. Neumějí hospodařit a obdělávat svou zemi a tak dělají loupežné nájezdy do okolí, které vydrancují, zpustoší, znásilní co se dá i nedá a když už je zabrané území zpustošené a mají hlad, tak udělají další nájezd.
      Opakem těchto nájezdníků jsou "zemědělci", jakými jsou např. Izraelité. Ti dokázali z pouště obývané palestinskými kočovníky vytvořit kvetoucí zahradu.
  • DŮCHODY V RUSKU
    Ruské důchody se od Nového roku zvýší z 11 000 na 13 000 rublů, tedy z 240 na 140 EUR.
  • ivislo
    Nejsou to přitom ruští vojáci, kdo je dnes na amerických hranicích, ale američtí vojáci na těch ruských. Američanům by vyhovovalo, aby se do procesu globalizace nikdo nemíchal a nezpochybňoval, co dělají. Tak jako třeba odtržení Kosova od Srbska, které se odehrálo fyzicky a bombardováním.
  • A Rusko by rádo, aby si všichni mysleli, že nikdo jiný už zdroje nemá. Já si to nemyslím. A dále, Rusko by ty zdroje, které má, rádo prodávalo. Má s tím však stále větší problém. Není to totiž Rusko, které by si určovalo, za jaké ceny ty zdroje bude prodávat. O tom rozhoduje trh, ne Rusko. A že by bylo Rusko poučeno válkami??? Gruzie, Abcházie, Krym a východní Ukrajina vypovídají o něčem úplně jiném.
  • víte co mají společného tito- Jarl Birger, Gerhard von Malberg, Karel XII, Napoleon, Hitler ?
  • než ruská armáda jsou ruští trolové na této a i jiných diskuzních stránkách. Ty by bylo třeba potírat především.
    • všechny ruské troly je třeba potírat.....ihned poté co odtud vyženeme americké provokatéry.
      • jsme poslouchali od roku 1948, přestože jsme těch ruských provokatérů měli plný dvorek.
        • takže aktualizujeme odrhovačku na ruské provokatéry a budeme tuto blbost poslouchat dalších čtyřicet let. Ale čas se vám už krátí už vám skoro třicet let trapné propagandy uteklo. Měli byste se poohlídnout po aktualizaci. Ještě tu máme Číňany Korejce a Iránce. S tím byste mohli dalších 120 let vystačit, ne...?
          • Šlo tu o údajné provokatéry americké a o písničce na ně, kterou jsme tak dlouho poslouchali. Chápat smysl napsaného textu se děti učí v první třídě. Ty jsi ji vynechal?
            • malér v tom, že ti logika uniká ve všem a uniká ti zcela záměrně. No co, jsi za to placen.
            • napsaného. Ty už tady několik let meleš k všeobecnému pobavení přítomných své fantasmagorie o "východostepních nájezdnících" a podobné kraviny o Putinovi. Tví nadřízení ti a tobě podobným duševně postižených chudákům už skoro třicet let od 1989 předepisují laciné odrhovačky o komouších ruských agentech a bůhvíco ještě. A už je to nudné. Čtyřicetiletý cyklus vám končí. ZMĚŇTE TÉMA......
  • Zajímalo by mě, zda tatko Putin má na ruce hodinky domácí provinience např. časóstroj nebo ručnyje vremja případně slunéčnaja týčka. Spíše to ovšem vypadá na zlé kapitalisty, alespoň že jsou neutrální Švýcaři ušatý.
    Kdyby měl ty domácí vremja, tak by je na jedné ruce ani on neunesl.Navíc by mu v pohybu překážel kabel od hodinek k autobaterce v batohu na zádech.
    • Putinchánovi něnádo časov, u něgo spomoščnik i on vsegda znajet kotoroje vremja. kogda nado vodki popiť i kogda idti v krovať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit