Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Očkovaný může být přenašeč, ale opět může covid 19 onemocnět....

  • zogofishbox

    Tak to jste naletěl na známý hoax. 

  • zogofishbox

    Další s IQ tykve. Zajímavé je že nikdy nikomu nevadilo když vás nepustili do spousty afrických států. Ale jakmile někomu šáhnou na řecko nebo jugošku tak to je hned povyku.

    Ano váš zdravotní stav je každému u zadnice ale mějte na paměti že vaše zadnice dost možná neopustí republiku protože ji jiné státy nebudou bez očkování přijímat.

  • zogofishbox

    Může neznamená musí. On si každý ze střípků informací vytáhne to čím potřebuje podpořit svůj mnohdy značně pochybný názor. Jelikož základní funkcí vakcíny je bránit viru množit se tak by to průměrně inteligentního člověka mohlo trknout kdo má větší šance být přenašečem.

  • MEDINAT YJISRA´EL od svého vzniku má zavedenou centrální evidenci zdravotnické dokumentace - tu musí každý zdravotnický pracovník (nejen lékař) povinně využívat.

    Proto je možné, že vakcínu proti virusu 2019-CoViD (spůsobujícímu SARS) už  dostalo více než 21% OBYVATEL TOHOTO STÁTU - tj. 21 lidí ze 100 obyvatel tohoto státu bylo očkováno (!!!)-  některým z nich byla už dokonce aplikována  druhá dávka.  To představuje aplikaci skoro 1,9 milionu podaných dávek vakcíny. 

    Cílem je co nejrychleji dosáhnout hranice 5,5 milionu očkovaných z devíti milionů obyvatel. 

    MEDINAT YJISRA´EL tedy očkuje nejrychleji na světě, plánuje být ještě efektivnější. Cílem je podle premiéra Benjamina Netanjahua ukončit pandemii SARS v zemi pokuď možno už během února

    Do konce prosince 2020 se v tomto státě mohli nechat očkovat lidé starší šedesáti let, lidé se zdravotními problémy a zdravotníci. 

    Od 13.1.2021 přibývá věková skupina 55 až 59 let a učitelé (těch se - dle tamního ministerstva školství - na dnešek zaregistrovaly tisíce). Své pracovní zařazení  a tím též nárok na očkování na místě prokázují svou poslední výplatní páskou...

    V Česku bylo k dnešnímu dni očkováno 19 918 jedinců, převážně z ŘAD POLITIKŮ (kteří se tím i nestydatě chlubí v televisi), někde i zdravotního personálu risikových pracovišť - to představuje představuje 0,199% (tedy necelé dvě promile) obyvatel mé vlasti. 

    ČESKO (I CELÁ EU) TAK DEKLARUJE, ŽE JE VE ZDRAVOTNICKÉM PRAVĚKU...

  • ALE NO TAK...

  • Není třeba "zavádět" -  dávno existují, jen doktoři a doktorky je mají v šuplíku, ale nevyužívají je. 

    Při změně lékaře se informace o prodělaném očkování často k novému nedostane.

    A centrální evidence očkování? Ta byla jednou ze součástí  plánu ODS na omezení turistiky některých pacientů a "pacientů", co obíhají lednoho lékaře za druhým a "ubezpečují se", že jsou správně diagnostikováni a léčeni. PARLAMENTEM TOTO BYLO NA PODNĚT KDU-ČSL ODMÍTNUTO!

    TO OVŠEM ZPŮSOBUJE ODLIV FINANCÍ ZE SYSTÉMU ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ! Podle rozhodnutí "moudrých hlav" v Parlamentu ale Centrální elektronická evidence zdravotnické dokumentace nebude. 

    Pouze u vybraných zápisů do dokumentace bude centrálně k dispozici pouze indexace, tedy záznam o vytvoření dokumentu. Samotné dokumenty pak budou umístěny lokálně u toho kterého lékaře, jak sdělil šéf Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS) Ladislav Dušek.

    JDE O STEJNOU HLOUPOST, JAKOU BYLO ZRUŠENÍ POVINNOSTI PROVEDENÍ PITVY U KAŽDÉHO, KDO ZEMŘEL V NEMOCNICI. 

    VŠECHNY TYTO NESMYSLY BYLY PARLAMENTEM SCHVÁLENY NA ZÁKLADĚ PODNĚTŮ - OPĚT ZE STRANY KDU-ČSL... 

  • dzixy

    Souhlas Thome, až na to "sejmutí". Jenom nevím, zda si "diskutér" omylem nespletl v nicku písmeno "v" s písmenem "b".😇😎

  • K čemu je potvrzení o očkování.  když i očkovaný člověk může být přenašeč a COVID-19 pozitivní? Z hlediska šíření nemoci je to k ničemu.

    Jak se bude řešit případ když očkovaný jednec bude přenašeč a nakazí neočkované jedince v cizí zemi?

    Je to jen páka na občany a by drželi jazyk za zuby, když chtějí normálně žít a dělali co je vlády nutí bez zbytečných keců.

    Chčeš cestovat "dobrovolně" běž na očkování.

  • KIMCID

    Hitler by měl radost

  • KIMCID

    blbosti to by jim šlo. zrušili pasy ale zavedeme očkovací průkaz?

  • KIMCID

    A je to tu čip by nebyl. Zlatý Izrael není v eu a nemusí takové blbosti řešit

  • Já doufám, už jen kuli takovým jako jsi ty, že ta pandemie bude pokračovat. JáJáJá  duchodci ať chcipnou. Ty metrosexuale už dle avataru takových jako ty sejmu na dvě doby tucet a to je mi 52 let.

  • DevilDan

    Pořád si stojím za tím, že všem může být u pr.dele můj zdravotní stav nebo to na co jsem/nejsem očkován ...a je jedno, zda jde o nějakou kontrolu na hranicích/při cestování nebo pořadatele koncertů ...to můžu rovnou na každou akci/výlet/cokoliv nosit ranní moč, aby si mě diagnostikovali ...navíc pokud jedu někam do exotiky ...dejme tomu Afrika - tak se můžu setkat s x špatně léčitelnými/těžkými onemocněními ...a pořád si myslím, že je má věc, zda se nechám nebo nenechám naočkovat ...a všem to může být jedno ...navíc kdy se na mě dostane, když se začíná důchodci? ...s tempem českých poměrů hádám, tak za 20 let ...to už se budu cítit starý na cestování ...sorry jako ale ano - kdyby se začalo mladými nebo těmi, co potřebují cestování k živobytí, tak bych dokázal skousnout, že to vážně někdo bere vážně pro naše životy a ekonomiku ...ale začít někým, kdo víceméně čeká na smrt? Nah ...to nemyslíte vážně ...

  • Očkovací průkazy v této zemi existují - jen se využívají minimálně.

    Zavádět speciální očkovací průkaz jen k jednomu typu očkování je nonsens!

    Existuje i Mezinárodní očkovací průkaz, kam se zaznamenávají provedená očkování 

    - často nezbytná ke vstupu do té, které země. Logické bude převedení tohoto do PC

    podoby, opatřené příslušnými bezpečnostními kódy...

  • Už loni někdy v lednu jsem na jednom alternativním webu četl, že elity chystají covidové pasy aby vytvořily nový druh apartheidu, který by přinutil ty lidi, kteří by odmítali se nechat naočkovat rychlokvašenými koktejly nadnárodních farmaceutických korporací aby se dobrovolně-povinně vakcinaci podřídili. Tehdy to bylo označováno jako konspirace, ale když dlouhodobě sledujete kroky elit, pomalu to k tomu spěje. Teď si do toho dodejte, že hlavním akcionářem Pfizeru i dalších nadnárodních farma firem (i dlouholetým propagátorem celosvětové vakcinace) je člověk posedlý eugenikou (čistou rasou), který se ani netají snahou redukce lidstva, Bill Gates. A nejen to, uvidíte, že salámovou metodou bude nakonec protlačováno i čipování lidí, na čemž je také velmi zainteresován opět světe div se Bill Gates. Samozřejmě, že to bude protlačováno s patřičnou mediální masírkou, že je to jen pro naše dobro.   

  • Rozdělování lidí na občany první kategorie a na občany druhé kategorie. 

  • Toho Mišuge okamžitě do blázince.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit