Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filip má plnou pravdu. Pokud si dobře pamatuji, tak Merkelová nabídla pomoc pouze válečným uprchlíkům ze SÝRIE a pokud vidím, že na všech lodích jsou černoši, kteří v Sýrii nežijí, tak opravdu začínám mít obavy, že jde o bojovníky, kteří nás jdou vyžrat a pak vymlátit.
    • To jsem tu už jednou psala - na všech fotkách s "uprchlíky" jsou mladí kluci, kteří by měli bojovat doma a ne se houfně hrnout do Evropy.

      Když na moři zachrání hlídky člun s "uprchlíky" měli by je hned odvézt do místa původu...
  • než sem dorazily vyžírky z Afriky byla myšlenka brannosti hloupost. Ale pokud parazit útočí na našince nákladními auty, brousí na ubytovnách v DDR nože a mačety, mlácení hubou od ODSáků nepomůže. Ano je třeba udržovat militantního ducha. Protože jedině ten dokáže vymýtit z hlavy sluníčkaření a toleranci. Aby se na školách nezačalo přemýšlet o postupném včleňování parazitů do společnosti. Toto není země pro každého. A našim cílem je parazity odehnat, těm co už nalezli život znepříjemnit. Toto všech je lepší než počítat mrtvé .... jak se nyní už naučili francouzi.
  • Nechápu proč se tohle téma davá dohromady s komančema.Ono by neškodilo trocha vlastenectví a základy první pomoci,topografie a třeba i střelecký výcvik nebo ochrana proti zbraním hromadného ničení.Ono se dneska můžete setkat se sarinem klidně na dovolené při promenádě ve Francii,stačí aby nějakej přiblblík dones pár kanystrů třeba ze Sýrie.Jenomže to není v Evropě možné že?,neni to tak dávno co jsme četli o sebevražedných atentátech jen mimo Evropu a ouha realita je jiná.
    • ... vzpomeneš si, kdy jsi naposledy něco pochopil?
  • pravdu , ten chlapec. Jsou to okupanti .
  • Sice komunisty nevolím, ale ten chlapec Filip má jednoznačně ve všem pravdu.
    • A já je budu volit na just tomu svinstvu co nám dosud vládlo.Nefunkční úředníci je rozklad státu a ještě se jim bude přidávat to prd.
  • Tzv. BRANNÁ VÝCHOVA NEBYLA - a nesmí být - žádným "HRANÍM SI NA VOJÁČKY" - měla ve svém obsahu i (někdy i především) NÁCVIK POSKYTOVÁNÍ PRVNÍ POMOCI při úrazech a zdravotních problémech, bylo zde vyučováno i schema výběru raněných a postižených v řešení první linie hromadných neštěstí (nejen výbuchu A-bomby) a jejich transportu do zdravotnických zařízení 1.typu (role 1.) a posléze i vyšších typů (role 2. až 5.). Nácvik obsluhy ručních palných zbraní a vyhledávání a budování úkrytů během válečných konfliktů, včetně přípravy evakuačního balíčku a přípravy a vyhledávání potravy/neinfekční vody v přírodě byl menší částí osnov.
    • Ale že komunisté jsou sv..., to nepopřete! Zbúrajme komunistov!
      • Jdi se vycpat, vořechu!
      • Až se naučíš česky tak se podívej na současnou kandidátku KSČM. Někteří ani komunismus nezažily.
        • Ani nemohli zažít, protože komunismus nikdy a nikde neexistoval.
  • než sem dorazily vyžírky z Afriky byla myšlenka brannosti hloupost. Ale pokud parazit útočí na našince nákladními auty, brousí na ubytovnách v DDR nože a mačety, mlácení hubou od ODSáků nepomůže. Ano je třeba udržovat militantního ducha. Protože jedině ten dokáže vymýtit z hlavy sluníčkaření a toleranci. Aby se na školách nezačalo přemýšlet o postupném včleňování parazitů do společnosti. Toto není země pro každého. A našim cílem je parazity odehnat, těm co už nalezli život znepříjemnit. Toto všech je lepší než počítat mrtvé .... jak se nyní už naučili francouzi.
    • Už od počátku 8. století (vpád musulmanů do Španělska) se Evropa proti této invazi tvrdě bránila. A bránila se tak, že se nejen ubránila, ale musulmany (za 1000 let !) prakticky téměř zcela vytlačila z evropského území nebo je víceméně asimilovala (kromě části Balkánu, bohužel).
      A nyní je někteří pomatenci a tzv. humanisté do Evropy zvou a vítají ? Neskutečné !
      Přijde ale doba, kdy se budeme muset začít chovat obdobně, jako naši předkové. Jinak nás musulmani zahltí, ovládnou a nakonec násilně tzv. převálcují. To už se totiž v historii stalo, naštěstí jen v jiných částech světa, mimo naši Evropu.
  • Branná výchova měla praktický význam pro dětičky a mládež obou pohlaví (byla povinnou součástí osnov na ZŠ i SŠ) a byla pro každého určitě přínosem (pokud si odmyslíme komunistický ideologický rámec). Na VŠ pokračovala "vojnou" (na vojenské katedře) pro studenty mužského pohlaví, holky mělo něco jako CO (civilní obranu). Každý žáček i studentík poté věděl, jak alespoň provizorně např. "zafačovat" ránu, znehybnit zlomeninu apod. Což se může přihodit na každém výletě do "terénu" i jinde. A branná výchova byla také o aktivním (nikoliv virtuálním na počítači !) pohybu v přírodě (tzv. pochoďáky), sportovně-branných soutěžích atd. Dnešní dětičky, často líné, znuděné a rozežrané, by tohle potřebovaly tzv. jako sůl. Poslední stupeň by měla být povinná vojenská služba (jako dříve), ale pro všechny. A kdo nemůže (ti "nemocní") nebo nechce (flákači) - dobrá, ale bude platit vyšší daně. To není žádný "fašismus" vážení, ale zavedená praxe např ve Švýcarsku, tedy naprosto demokratický výběr pro každého.
    Proč (najednou) zase všechny tyhle věci. Protože tzv. profesionální (velmi malá) armáda, policie nebo hasiči to nezvládnou, až se tu něco pěkně podělá. Bude chaos, panika a lidi, zejména ti mladí, kteří už skoro nic praktického neznají ani neumí, budou jen vyjukaně "čumět". A riziko je už veliké, protože i když to zatím stále ještě vypadá zdánlivě poklidně a spořádaně - je už nejvyšší čas se na to připravit ...
    • Teď se děti učí bránit bláznivému střelci ve škole.Rozdíl?Žádný!
      • Ale houby s octem !
        To je pouze jinou dobou, prostě jen d a l š í riziko a nebezpečí, proti kterému se musí v rámci znovuzavedené branné výchovy naučit bránit, popř. mu předcházet. Kdysi tohle - nebo např. nebezpečí musulmanského terorismu v Česku běžně neexistovaly.
        Je jiná doba, je třeba se proto přizpůsobit - být dobře vycvičen a připraven.
  • neučí ani omylem. Není pokyn není čas není zájem.Ale mohamedán nespí! Vymýšlí čím dál podlejší kraviny. Bylo třeba jej už tehdy nechat pochcípat v Africe. Když už je tady je třeba děckám zřetelně a jasně ukázat že ON je nepřítel. Žádná imaginární armada.Je třeba děcka naučit bystřit pozornost na ulici, totéž ve vlaku nebo davu lidí. Druhá varianta je sedět s rukama v klíně a po každném útoku darebáků pronášet velká hloupá a svalnatá slova a počítat mrtvé. Jak ve Francii nebo DDR.
  • Kdyby to nabídlo TOP 09, to by byl hned článek o prozíravosti a možném začlenění do plánů obrany EU před ďábelským Ruskem
    • Jo jak je psáno dole kdyby komáři přišli s lékem na raka stejně by si ho nikdo nevzal....
      • Brali by ho všichni, ale tajně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit