Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až v době pandemie, kdy byla zavřená kadeřnictví jsem se začala o své vlasy hodně starat a narazila jsem při tom na  https://vlasovakosmetikapro.cz/28-vyprodej obchod, kde se dá koupit opravdu kvalitní vlasová kosmetika za nejlepší cenu co jsem to vše hledala. Navíc se tady dá objednat do zásilkovny, takže nabídka doručení je opravdu velká. 

  • Na tyto copy mě nalákala v létě kamarádka, když jsme měly jet na festival. Každá jsme si vybraly barvu, která byla do copu přidána a vypadalo to hodně skvěle. Člověk si alespoň nemusel mýt vlasy a bylo to pořád upravené. Nosily jsme i malé batůžky a nechaly si vyrobit placky na batohy díky https://www.udelejsiplacku.cz/ . My si vybraly klasické BFF a placky držely krásně celou dobu. Pak jsme si je daly i na trika.

  • Ahoj, musím se přiznat, že mně se tento copový trend moc nelíbí, už vůbec se mi nelíbí ty nepřirozeně dlouhé a barevné copy. Naopak moje dcera to miluje a strašně dlouho si přála nějaké takové copy mít. Sehnala jsem tedy nějaké potřebné vybavení (speciální hřebínek, umělé vlasy,...), díky slevě na tomto webu a zašly jsme společně k mé kamarádce, která jí je zapletla. Nevypadá to zas tak hrozně, ale upřímně se těším, až si je sundá.

  • Já už se konečně po x měsících čekaní dostala do kadeřnictví a nechala si udělat účes s ofinou. Dlouho jsem se odhodlávala k ofině, ale musím říct že jsem maximálně spokojena. Nemyslim si, že to musí sednout každému, protože to totalně změní vizáž člověka, ale když chce někdo změnu tak je to super.

  • Dedku my tady vsichni ti z tvoji dutou tupou plesatou palici nemuzeme . Tvoji hlavu otevrit najde se drat  vodorovne vedouci. Prestrihnout jej - upadnou ti usi . To je vsechno . Allah s tebou . 

  • Mate svatou pravdu. Ostrihani v ramci jinych sluzeb jako bonus napr k oralnimu zaliti je zcela legalni . 

  • mun.go

    Existují elektrické holicí a zastřihovací strojky - a kdo je dostatečně neovládá, má přece známou holičku, která k němu zajde na návštěvu ... to není ilegální ...

  • TheGGG

    no a jde to i bez kadeřnictví atd. každopádně už aby se rozvolňovalo a otevíralo... tato likvidace ekonomiky se nedá provádět do nekonečna.

  • Co takhle kdyby vám Schillerka raději přidala až 700 tisíc na  holiče jako těm jejím budižkničemům? To by se holiči určitě i klaněli.

  • za me nez perfektni vlasy je mnohem dulezitejsi jak zena voni, to udela mnohem vetsi dojem... ja naposledy kupovala parfemy a pouzila sephora slevovy kod a krasne usetrila a manzel me jenom chvali jak krasne vonim :)

  • Pořád dokola vlasy , porost na hlavě. Lidské tělo , tedy většinou , plešaté a vypelichané jedince pomijim , nabízí řadu dalších uplatnění pro lazebníky. Úprava a barvení , případně sestřih porostu pohlaví , ochlupení končetin , depilace , prostě mnoho dalších variant. Dnes v současnosti všechno zapovězeno , není ale všem dnům konec. Holiči pánšti , dámští musi bude sedět doma , nebo pracovat ilegálně. Riziko že je někdo občansky oznámí existuje. Ten stav trvá skoro rok. Kdekoliv jsem , nevidím kolem sebe nějak extrémně zarostlé osoby. Možná něco trochu přerostlého , to ano , ale žádné extrémy. Takže jak to vlastně funguje ?? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit