Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych k němu nebyl tak přísný.......naše stranická organizace může dosvědčit, že jako politruk je vynikající (i když jinak je to úplný bl...ec)😯

  • Mám dojem, že jeho zavření bude asi tou nejsnadnější cestou.

  • Jeden tragéd vystřídá jiného. Plaga nic pro školství a učitele neudělal, zato pro žáky ano - opětovně snížil laťku u maturit. Proti Gazdíkovi nic nemám, ale vytáčí mě, že ministra (čehokoli) může dělat úplný diletant v oboru. Copak Gazdík má odučeno 10 let, aby rozumněl problematice školství a mohl tak dělat kroky k jeho zlepšení? Nebo snad Plaga, Valachová atd a atd.měli také praxi ze ZŠ nebo SŠ? Troufám si tvrdit, že kdyby tady toto ministerstvo 20 let nebylo a vše bylo svěřeno pouze ředitelům, školství by určitě nebylo tak zdevastované jako je nyní. Bohužel toto je praxe v ČR, stačí stranická příslušnost a zítřky jsou pro členy partají zajištěny. Viz herec Stropnický - MINISTR OBRANY, který na vojně hrál divadlo a s vojnou tedy neměl nic společného, tak jako vrcholoví sportovci v Duklách.No a pak si máme politiků a stran vážit a věřit jim jak to s námi myslí dobře. Kecy, že mají odborníky své náměstky si mohou nechat od cesty. Dokonce i Soukup z TV Barandov se chlubil, že dělal náměstka na ministerstvu školství.  Další to odborník z praxe. A takto bychom mohli pokračovat do nekonečna na různých ministerstvech.

  • Když něco politik předem připouští nebo i vylučuje, tak nám vlastně naznačuje, že je to jisté. Politici nám nikdy své úmysly nesdělí přímo, kór když jsou velmi nepopulární, ale používají k tomu systém overtonových oken (salámovou metodu). Napřed pomalu lidi na to připravují. Když se setkají s větším odporem lidí, tak trošku couvnou a po čase to zkusí znovu a tak pořád dokola než dosáhnou svého. Takovým stylem jsme už přišli o většinu osobních svobod. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit