Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Likvidátoři jsou známi...

    Luceren je v okolí Parlamentu dost...

    A provaz o síle 1 cm zase tak drahý není...

  • Vše je třeba uzavřít. Nefungují náhodou květinářství "naší" Moničky? Budou přece potřeba věci na hroby.

  • jste to nepochopili , obchodak na čerstvém vzduchu je na obtíž neb obtížně se nakazíš .Teda zákaz chlastu je ok a v Německu a ve Francii k tomu je třeba přidat zákaz nákladáků v okruhu 10 km. A to má smysl.

  • Už druhé trhy v pořadí skoro v celé Evropě. Přiznávám, sám bych v tomhle nedělal. To co těmhle lidem dělají nemá slušný výraz. Obchodní domy, hyper super giga kosmický markety otevřený, tohle má zaracha. Bohužel v Čechách není v současné době nic na výběr co by slo volit. Jeden za 18 druhej za 20 bez dvou. Blbý ze to ještě několik roků potrvá než si to sedne.  Ten kovid Teda.Hodně to změní pro mnoho lidí způsob života zřejmě už napořád. Těch tradic je opravdu skoda v celé té Evropě. Politiku skoda není, tak to nemyslím proboha. 

    Ale ještě poznamečka. Slyšel někdo o problémech s tímhle kovidem třeba teď na té exponované bělorusko / polské hranici. Nebo v těch obrovských uprchlickych lagrech v Řecku, Turecku a všude tam? O hygieně ani jiných věcech v tehle místech nemám nejmenší iluze. Něco jsem viděl na vlastní oči,  opravdu dokonalost sama. Trhovce kterým vzala teď tahle nějaká ta, stará nová? žádná vláda, chleba od huby to zajímat pochopitelně nebude. Nakonec, máte po volbách, klasické chování. Už vás teď nepotřebujeme a za 5 let už si nikdo na tuhle všivárnu ani nevzpomene. Přebijí ji spolehlivě jiné. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit