Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lekaři,policisté,dopraváci atd. by neměli stávkovat protože jejich práce přímo ovliňje chod společnosti.Taková prodavačka když půjde do stávky tak se nic neděje a je to bez zpětné vazby .Prostě pokud se ti ta práce nezamlouvá tak ji nedělej a neotravuj kolem se be okolí.Dnes je každý placený podle výkonu.Tak PROČ mají mít doktoři plat jako v německu když jich je dvakrát tolik na obyvatele.Nevěřím tomu že jsou naši doktoři tak pracovití!!
  • Engele - Mengele
  • Kubíčka zbavte způsobilosti k právním úkonům
  • Já si mohu dát, jako zaměstnanec, výpověď, kdy chci. Ten Kubíček bude asi dobrý magor!
  • Martin Engel je ofic.mluvčí lékařů a neni hypnotizér,aby ovládal myšlení nespokoj.lékařů.Kdo by vlastně měl zastupovat nespokojené lékaře??? Pro Boha to se chceme vrátit zpět do socialismu a budeme ¨mluvčí určité společenské skupiny lidi trestat anebo to má být výstraha pro další nespokojené profese jak můžou jejich mluvčí skončit.Je zajímavé,že geroj advokát"chudých" měl x možnosti podat trestní oznámení i v jiných a společensky hodně zavážných případech (korupce atd) a nestalo se.Kdo vlastně požádal o tuto službu advokáta ???Nic není náhoda.
  • jakoby ho al-kayda platila i ksicht je nepříjemný
  • Hm,tak Kubíček "je zralej".
  • Stávku jim snad nikdo nezakazuje, ale když kladu ultimátum, musím počítat s tím, že nebude přijato. Hromadné výpovědi jsou ultimátum a nelze se domáhat povinnosti přijmout všechny zpět. To už je to riziko.
    • domáhat se toho sice nelze, ale není kdo by je zastoupil, takže k tomu nakonec budou nemocnice přinucený, aby byly schopný vůbec provoz jako takovej zvládnout
  • Tak to pr! Vydírají sice stát, ale nikdo jim stávku zakazovat nesmí! Anebo se vracíme o 20 let zpátky? Nemorální je od nich především fakt,že tylidé,kteří jim umožnili de fakto zadarmo studovat, jsou nyní jejich rukojmí. To je však podstata kapitalismu: dravý individualismus.
    • ale vůbec se nejedná o stávku!!! Je to klasická výpověď. V našem podniku jsme vždycky měli pro zaměstnance tiskopisy, jako ukončení pracovního poměru dohodou, výpověď, uznání závazku atp. No tak jim pseudoodbory udělaly jednotný tiskopis, každý jednotlivec ho podepsal sám za sebe a pseudoodbory to odeslaly, doporučeně na návratku, když na mají. Holt pseudoodbory jsou advokátem chudých, čímž se neliší od původních odborů. Je ovšem nejvyšší čas, vyčerpat alikvotní část dovolené, což musí organizace nařídit a urychleně předávat pracoviště, pracovní pomůcky náležející organizaci atd., konec konců máme přece Zákoník práce. "Tak vo co de."
    • Daňku, nikdo v článku nepíše o zákazu stávky. Ale, jak píše jmenovaný právník, je to opravdu případ jako vyšitý z vydírání a vyhrožování. No a vydírat a vyhrožovat státu můžeš? Měl by proběhnout soud až k nejvyššímu, nebo ústavnímu, kde by se mělo prokázat, že je to vydírání a vyhrožování. Potom by si v budoucnu odboroví bossové uvědomili rozdíl mezi protestem, stávkou a vydíráním a vyhrožováním

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit