Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3*
  • dearputin.com
  • přéééééésně a s AnDrejeM vytvoří demokratický tandem po vzoru Putin Medvěděv

YEAH !!!
  • Miloš Zeman bude opět zvolen drtivou většinou občanů Novočeska
  • soudruhu, napiš někam seznam tvých nicků ať v tom máme pořádek
  • brnknul bych do Alabamy
  • Zrovna jsem se na ČT 1 dověděl, že Miloš Zeman má super zdraví, vše má prý jako panic. To, že vypadá všude jako těsně před kolapsem, jsou kamufláže a koláže Sputniku!
  • Nejsmradlavější flák Země = USA
  • Tak nevím jestli autor opravdu věří tomu co napsal. To by svědčilo o jeho nedostatečných znalostech a schopnosti logického uvažování. Anebo je to je cílená komunistická desinformace. To by zase svědčilo o tom, že čtenářům podsouvá způsob uvažování obyvatel východních stepí. Nebo se autor řídí Goebelsovou zásadou, že "stokrát opakovaná lež se stává pravdou"?
  • Proč Trump nechce chránit přírodu?
    To je snad každému jasné. USA má obří dluh a je fakticky na dně. Živí se jenom válkami a zbraněma. A to nikdy úroveň národa nezvedne. Podle mě hledá cestu, jak z toho ven.
  • Já bych mu napsala zamilovanou básničku a otiskla ji v Halo novinách, ty on určitě čte, jako jejich bývalý dopisovatel! A svatbu vám zařídí soudruh Bureš na Čapím hnízdě!
  • My víme, že jsi teplej Simone, nemusíš se s tím pořád chlubit blbečku.

YEAH
  • Zamiloval jsem se do Ovčáka, nevím, zda mu mám napsat či ho kontaktovat přes Forejta. Nebo mu přímo zavolat? Poraďte, prosím.

YAEH!!!
  • Tak tak, náš pan prezident Zeman jistě ještě pojede do zahraničí, jen ten váš vožralej Chrchla už má peklo nafurt.
  • Tak Miloš Zeman snad ještě žije, ne? Má jet na výlet do Vietnamu, tak ho nestrkej do pekla, fašoune!
  • Zase samomluva Simone?
  • Váš ožralý prezident již nic neříká, pouze v pekle válí sudy s Hitlerem, ehm,že?

YEAH
  • Ještě jsi zapomněl dodat abstinent a pravdomluvný člověk !!!

YEAH !!!
  • Ráda bych věděla, co na to říká náš ožralý prezident . Souhlasí se svým rádoby kámošem? Vtírá se mu do přízně dost, tak by měl s ním plně souhlasit. No, ale do Bílého domu se už stejně nepodívá. Okno se zavírá, buď bude odvolán Trump nebo Zeman se bude pakovat z Hradu na Vysočinu.Takový je život.
  • To si doma křičíš s rodinou?
    Pokud ano tak se svým nickem zm.de!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit