Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď válka, potom rekonstrukce a hromady peněz poletí do Kyjeva, kde je oligarchové a kleptokrati krásně rozkradou. Jak je na UA dobrým zvykem. 

  • Nejjednodušší by bylo zvolit Zelenského  evropským prezidentem s neomezenými pravomocemi. Pak by Ukrajinská Unie pod vedením Zelenského uzavřela "obranný" pak s USA. Už by se pak chudák nemusel doprošovat jednotlivých států, prostě by nařídil A BYLO BY TO.....😉

  • josef.chmela

    Zelený žebrák už nikoho nezajímá. Je pouze bezvýznamná loutka v imaginární válce teroristů USA proti Rusku. Vyprovokovaná válka na Ukrajině je pouze první fáze pokusu teroristů z USA nějak rozdělit a zdecimovat Rusko a pak jej následně kolonizovat a vydrancovat jeho nerostné bohatství. O nic jiného nejde než o suroviny. Rusko je má, krachující západ s USA je na suchu.

  • Pomáháme třeba tím, že ukrajinští veksláci mohou tahat auta přes hranice bez cla a bez daní.

    Přeci nechcete, abychom pomáhali také poctivým Ukrajincům? 

  • Tako kdysi opravdu hrál na piano,tak opravdově věřím jeho poctivé politice.

    https://www.youtube.com/watch?v=HbmZrzN3WFE

  • Ale jsi ty brepto už tě nikdo moc nebere vážně 

  • Vovka zas vyškoloval? Paranoidní školitel zas pustil svůj flašinet? Při prohlédnutí světových medií je patrno, že už představitelům  EU leze krkem. Trpělivost dochází. Zatím se to neříká moc nahlas. Jeho válčení do posledního ukrajince už nikoho nedojímá. Velkohubé žvástání už má čím dál, tím méně posluchačů. Při on-line TV vstupu  na Kongresu afrických států zůstali v sále 3. delegáti. To v Praze jak na 14.sjezdu KSČ. Potlesk. A ve stoje! ODSáci slzy dojetí. Nebýt kamer jistě by znělo :"Vivat, Vivat!". V azbuce.

  • ČESKÁ REPUBLIKA MÁ V PŘEDLOŽENÉM ROZPOČTU (mimo jiné) NÁSLEDUJÍCÍ AKTIVITY: 

    - rozvoj brokolicového řetězce v arménském regionu Lori s účastí žen 

    - vybudování vodního systému a kapkového zavlažování plantáží s fíky v Bosně a Hercegovině 

    - podporu oživení řemeslného lovu měkkýšů a komunitární turistiky v Ekvádoru 

    - rozvoj hudby a zlepšení hudebního vzdělání obyvatel v Etiopii 

    - nákup a dopravu českých bicyklů pro školy v Gambii 

    - zlepšení dovedností dívek zemědělských oblastí - v krejčovství - v Indii . . .            

     TOTO VŠE PLÁNUJE VLÁDA ČESKA PROVÉST V HODNOTĚ 1 760 174 042 Kč (JEDNÉ MILIARDY SEDMSETŠEDESÁTIMILIONŮ, STOSEDMDESÁTI ČTYŘ TISÍC A ČTYŘICETIDVOU KORUN).

    • CO JE PROTI TOMU TĚCH PÁR MILIONŮ PRO UKRAJINU . . . 

  • Skoro by se chtělo říct, že Ukrajina má všechno ve vlastních rukou. Nemusí se nikde doprošovat. Nechtěl bych být v jejich kůži, ale rozhodnout se musí sami.

    My můžeme jenom pomoct podle našich možností. 

  • Ukrajina v americké válce proti Rusku do posledního Ukrajince již prohrála a tento fakt již nejde zvrátit. Je jen otázkou času, kdy se ten Zelenský šašek a narkoman závislý na koksu z Ukrajiny zdejchne za svým miliardovým majetkem odkloněným z Ukrajiny do zahraničí.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit