Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád se omílá, kolik dostáváme dotací z EU, ale kolik od nás odteče peněz ve formě zisků a dividend na západní stranu EU, o tom ani muk. Ten rozdíl je přímo propastný, jsme doslova vysáváni do mrtě, fakt jako klasická kolonie. Jinak, stejně ty dotace, které nám EU milostivě přidělí jsou prošustrovány většinou na zbytečných hovadinách (cyklostezky, golfová hřiště) a část je i přímo rozkradena. http://piketty.blog.lemonde.fr/2018/01/16/2018-the-year-of-europe/
  • Česko vůbec neschudne,protože půjdou různí politologové,a různí žvanilové do výroby na infrastrukturu apod.Holt si utáhneme opasky akorát je sundáme,když snima budeme potřebovat přetáhnout zloděje a žvanivé politiky,kterých máme také přehršel.
  • Bez dlouhých řečí bych hlavně na úvod upozornil na pisatele článku. Ten bude vždy pobuřovat a psát proti skutečným zájmům naší země, vždy bude hájít zájmy nadnárodních firem a zájmy našeho velkého "kamaráda" USA a EU.
    Hlavní dnes je to, že EU je špatná instituce dnes k zachování našeho členství proto, že si uzurpuje stále více rozhodovacích práv na sebe a ubírá nám základní práva rozhodovat o našich věcech. Proto nejsou už dnes mnohé projekty "dotované" z EU skutečně užitečné pro naši zemi. Plníme při shánění dotací podmínky dotační namísto, aby se měl sledovat hlavně účel. Už jenom přes tu neskutečnou administrativu, danou úřady, úředníky a dalšími razítky se vytrácí obrovské procento peněz. A ty kecy, že dáváme méně než bereme!!! Tomu už věří méně a méně lidí. Takoví zrádci národa, jako je pan Jégl tyto lži budou neustále šířit. Buď proto, aby se zavděčil svým chlebodárcům nebo proto, že je tak málo informovaný. Ale z 90% je ta první varianta správně. Naše podřízenost Německu a dalších velkým hráčům z EU se projevuje v obrovském odlivu zisku do těchto zemí díky regulacím daným z EU. A proto, že se toto nepočítá, jenomže jsou to neskutečné částky, tak nám může vycházet, že tam dáváme méně. Opak je však pravdou. A to bude stále více a více díky taky tomu, že další hrozbou je, a to se raději ten zrádce Jégl nezmiňuje, že budeme muset přispívat na živení darmožroutů z Afriky a z arabských zemí, které si Madam z Německa pozvala a teď se náklady na ně snaží rozprostřít na další země. A dokonce nám bude nařizovat! To jsou opravdu neskutečné věci, které si musí lidé uvědomit. Takové ostatní bláboly jsou vedlejší. Je třeba se připravit na odchod z toho spolku vedeného zločinci ve vedoucích komisích.
    A PLATÍ ZÁSADNÍ PRAVIDLO. POKUD SE PODNIKATEL ZBAVÍ NEEFEKTIVNÍCH NÁKLADŮ, BUDE SE ŘÍDIT ROZUMEM, NEBUDE POSLOUCHAT ZLOŘÁDY, KTERÝM ZÁLEŽÍ JENOM NA JEJICH ZISKU, A BUDE SI ŘÍDIT TAKY SVÉ PODNIKÁNÍ TAK, ABY SE MĚL SÁM ŠŤASTNĚ, PAK JE TO CESTA K PROSPERITĚ.
    A TAK JE TO DNES I S ČESKOU REPUBLIKOU. PO ODCHODU Z EU SI MŮŽE ŘÍDIT SVÉ VĚCI PO SVÉM, OBCHODOVAT BUDE DÁLE V NEZMENŠENÉ MÍŘE, PROTOŽE TO SE ODCHODEM Z EU NEZNEHODNOTÍ
    Takže bojujme za odchod z EU seč nám síly stačí a nenechme se vytočit takovými, jako je Jégl !!!
    • vanhorne
      " že budeme muset přispívat na živení"
      Ty toho naprispivas asi nejvic, dotacni odborniku.
      • On asi ne, ale kolik Ty?? *1*
  • ... jsme do bruselské pokladny poslali 515,8 miliardy korun ... jsme čistými příjemci!
    Jdi doprdele Jégl a radši piš o výstavbě dětských hřišť!
  • Přispíváme stejnou částkou do unie a ta stejna částka se nám vrací zpět jako dotace,akorat rozdíl je ten,ze nám Eu určuje na co se to může použít.
    Tzn. Logiku to nemá,projekty jsou předražené a vetšinou k ničemu.
    • Vrací se zpět? tak jakto že dotace čápáku před více než 10ti lety dosud nedorazila?? Stejně v tom Kaouskovci udělali bor... . v době počítačů nejsou schopni udělat jednoduchý seznam .- kolik kdo žádal, dostal, kdy a kdy bylo z EU zaPLACEnO. Vždyť na to by měl stačí obyčejný Exel.. tak kde je chyba???
    • Ty zaprděný kretíno, ty už radši drž pussy. Na tvé zvratky tu není nikdo zvědavý.
      • Pravda a láska vítězí nad lží,nenavisti pá pá pusu Péťovi na čeličko
    • Logika je jasná, dotace u nás dostává náš zaměstnavatel
  • Evropa nestojí a nepadá na EU. Byli jsme bez ní a můžeme být zas. Stejně tak bez dotací, není proč se někomu zavazovat za pár cyklostezek...
  • Vždy platilo a bude platit : "Svoboda ano ale pro koho ?" "Demokracie ano ale pro koho ?"
    No a peníze ano ale pro koho !!! Už jsem to tady asi psal ale to si někdo myslí, že nám posílají peníze jen pro modré oči ?!?! Kdo platí tu šílenou administrantivu asi stovky ale nejspíš tisíce úředníků a platy 60 ale radši 100 000tisíc !!! No a ty nesmyslné finance na migranty !!!
    Jen ještě přidám:

    http://www.cum.sk/v/syQ0/nemecko-halle-mesto-je-uz-plne-nezadoucich
  • "Od vstupu do unie v květnu 2004 do konce roku 2017 jsme do bruselské pokladny poslali 515,8 miliardy korun a zpátky nám přišlo 1,211 bilionu korun, tedy o 695,2 miliardy korun víc."
    .
    To máte jako kdybyste sousedovi dávali stovku a on vám vracel dvě, ale s tou podmínkou, že ty dvě stovky budou dělat jen část prostředků, které budou použity pouze na to, co soused určí a zbytek si samozřejmě doplatíte.

    Nebo se na souseda vykašlete a utratíte si svoji stovku jak chcete a za co chcete.
    Souseda tím docela naštvete, protože takových jako jste vy má pod palcem víc a některým dává méně, než dávají oni jemu a z toho, co mu zbyde si vyplací výplatu sobě, svým kamarádům a známých a provozuje svůj barák-úřad
  • Česko by sice na dotacích nezchudlo, kdyby se neopakoval rok 1938. Byli jsme opět prodáni Západu, tentokrát bez výstřelu a koncentráků. A to je pokrok ? Válka se vede ekonomicky.
  • Do války s Ruskem jste nás minulý rok hnaly za zvuku americké kolony na našich silnicich,migranty bez totožnosti dovazite,ale brexitu se bojíte jak slunickarske netáhlo na střeše lopaty.!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit