Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano tato vlada  není pro lidová,  chce sice šetřit avšak na nesprávných místech.  Kolik stojí jenom podpora Ukrajině. V pořádku je humanitární pomoc,  avšak dodávky zbraní jen prodluzuji utrpeni ukrajinských bratrů a sester i ruských vojáků,  kteří musí plnit rozkazy jako v l.wk naší dedove a pradedove. Pokládali své zivoty pro koho? Jsme v období hopražské a geopolitické krize. A chceme kupovat nepotřebné zbraně a podporovat cizí ekonomiku. Kdo toto schvaluje, není vlastenec. 


  • Je to logické - jde o srovnání růstu různých plateb státu

    a regulaci (neúměrných) zisků zdravotních pojišťoven,

    které zdravotnická zařízení okrádají, jak mohou . . .

  • V pozadí toho všeho je snaha o to, aby se více okrádali prostí lidé. Na jedné straně bez pardonu (pracující) platí předepsané zdravotní pojištění, ale to je málo. Je potřeba je sdírat víc a víc!!!

    Stejně jako to dělají baroni s elektrikou a plynem. Lidé to potřebují, tak ať platí!!! A budou prostě potit krev.

    Dokud se nezmění systém, který tohle otroctví nezruší v samotném základu.

    Dědek Marx by se tetelil radostí, kdyby dneska žil. 


  • Gatesova genocidní agenda je v plném proudu i v ČR. Napřed Čechy decimovala biologická zbraň covid a teď ještě příjde od lokajské Fialovy vlády snížení zdravotních plateb státu. Tím se sníží i dostupnost a kvalita zdravotnictví, takže bude i větší úmrtnost na úplně banální nemoci až se naplno projeví u lidí zdecimovaná imunita Gatesovou další biologickou zbraní s opožděným účinkem, jako jedem na krysy, mRNA vakcínami. To už je tak průhledné, o co tu jde.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit