Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále čekám na vysvětlení od s.Bureše, Havlíčka (univerzálního ministra) nebo Blatníčka, ale nějak nereagují. Tak co na to s.Bureši, nebude další termín, až vybereš dotace? Nebo to necháš na příští vládě?

  • Dostali již podporu na sociálce naši snědí a zásadně nepracující "cizinci"? 

  • Je to naše společná hanba. Panáčci ve sněmovně si prebendy vyplácejí a přitom dělají jen zle a nepořádek. Zastavit jim s okamžitou platností platy, vyhlásit v rámci nouzového stavu zákaz činnosti politických stran  (jen lidi štvou proti sobě a jsou nám platní jako mrtvému župan a to Babišem počínaje a Okamurou konče)Takto ušetřené prostředky okamžitě převést k těm, kteří každý den zachraňují životy. Oni se nás mají doprošovat??? Kde má hlavu paní ministryně financí? kdejakému hochštaplerovi a podvodníkovi vyplácíme kompenzace a těmto lidem nedáme nic? Kde to žijeme? 

    Když existuje reálná krize, musí se aplikovat krizový management a existují jiné preference v rozdělení zdrojů. 

     

  • Někteří ještě nedostali slibované odměny za " jarní vlnu"...

    • Staré známé - nikdo Vám nedá to, co my Vám můžeme slíbit. 

      Je hanba mít dluh vůči těmto obětavým a těžce zkoušeným lidem.

      Pokud se nestydí vláda a ti přihlouplí politici, co si otvírají svá nevymáchaná ústa každý den v televizi -  já osobně ano. 

  • Takovou neúctu a pohrdání se zdravotníky v první linii jsem ještě v životě neviděl. Kdejaký poskok na MZ, který ještě neviděl pacienta, tak dle tisku již dostal odměnu. Stydím se za vás.

    • Všichni jsme si rovni, a někteří si jsou stále rovnější. Holt, když si ovce zvolily ty "bývalé"... "bývalý" komunista je totéž co "bývalý" černoch... Nic proti černochům. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit