Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na několika serverech se objevila tato informace:



    5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu. 7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %, 8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny. Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí....."

    Jinými slovy: pro zisk pana Kellnera bylo nutné oškubat 9,9 miliónů lidí (zbytek občanů ČR má na účtech zajímavé částky v eurech).
    *16*
  • Mám dobrého známého, který ve věku 72 let a po operaci srdce bere pravidelně 16 pilulek léků denně. Každé 3 měsíce jde s taškou do lékárny. Nedávno si přinesl další dávku na kvartál života a sdělil mi, že zaplatil o téměř 17%(!) víc než před třemi měsíci. Bylo mi smutno, když mi řekl, že už v lékárně se snažil odhadnout, na kolik let života mu zbývají peníze, zvláště když je většina léků dovážených a tudíž ještě dále zdraží. Přesto, nebo spíš právě proto, se rozhodl, že celou částku, kterou dostane poprvé po valorizaci, pošle na prezidentský účet pro snížení státního dluhu. On se ale stejně nikdo nezastydí. Nicméně, vyzývám všechny důchodce, aby těch několik korun, které poprvé dostanou po valorizaci, demonstrativně na tento účet poslali také.
    • jste volové ne ? jim pošlete prachy a pak už mužete čekat jen snižení duchodu díky tomu že se přiznáte k tomu kolik penez máte.To je to vaše myšlení duchodců nic neplanujte uškodíte si jeste víc
  • Jak moc svobody někdy škodí, je vidět z případu svévole ČNB. Tak důležitá instituce nemůže být přece naprsto svévolná. Nač nám potom vládu i Parlament, když je zde někdo, kdo nám den ze dne změní život, boužel k horšímu. Doufám, že nová vláda brzy upozorní prezidenta na to, že to až tak zase naprosto svévolný akt neemůže být věčnou pravdou a udělá změny ve vedení zlatokopů, kterým národ niíc neříká. Navíc předseda ČNB lže, nebo mluví jenom poloviční pravdu, když tvrdí, že 100koruna je stokoruna pořád, ale že se nezdražuje, tak je to jeho bohapustá lež. Zřejmě do obchodu již sakra dlouho nevešel nakupovat.
  • Autor článku - Redakce Tiscali.cz - jen poukazováním na výši platů bankéřů ČNB podněcuje vášně v duších mnoha závistivých Čechů. Mimořádně vysoké příjmy nemají ve zdejším Česku jen bankéři ČNB, ale i jiní lidé, kteří zastávají vysoké funkce. Čím vyšší funkce, tím vyšší plat. To bylo a bude, s tím nic nenaděláte a myslím, že je to tak v pořádku.
    Pobavila mne slova bývalého prezidenta Klause, otištěná v dnešním Právu, že centrální bankéři se nechtěli zdát pasívními, chtěli vstoupit do hry, chtěli něco udělat. Akce nebyla potřebná, byla svévolná".
    Klaus hovoří o svévoli, on, který provedl hanebnou a svévolnou amnestii, která měla neblahý dopad pro lidi, kteří léta čekají v tomto Česku na spravedlnost, především v oblasti vysoké hospodářské kriminality (H-systém a další vykutálení vykukové).
    Je dobře, že tento svévolný a hanebný amnestor je konečně mimo hru a nemůže škodit.
    To jeho ješitnosti vadí, proto kope kolem sebe, jak malé vzteklé děcko. Tuhle "hlavu vzhůru" už moc lidí v Česku nebere vážně, stal se totiž směšným.
    • Kapitáne Nemo, zřejmě ta dlouhá plavba pod vodou Ti zakalila mozek. Lidi, kteří ze státní kasy berou ročně 4 a půl milionů korun jsou zřejmě jenom v ČNB. Pokud je tomu jinde, tak je to v soukromém sektoru, ne ze státního. Probuď se, jdi ven se nadýchat čerstvého vzduchu, nebo se snad vzbuď, ještě spíš s rukou v nočníku. *1* *1*
      • Mě výše jejich platů na rozdíl od Tebe vůbec nerozhodila. Já jim je vůbec nezávidím při těch nekonečných starostech s potácející se ekonomikou téměř u dna v této zemi. To já se svojí ponorkou stále udržuji bezpečnou vzdálenost od mořského dna. Veselou mysl Ti přeje kapitán NEMO!
  • Pokud má národ Čechů zde existovat,ještě v dalších generacich,tak se musí proti zde čtyřiadvacet roků vládnoucím lumpům zvednout a začít je ,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách.Jinak hrozí národu Čechů brzký zánik a náš životní prostor si rozparcelují naši věřitelé .Tedy Němci a Židé.Čechy pak přesunou na území stávajícího státu Izrael,.k vybití Araby.Všechny lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci a tuto zemi dotlačili na pokraj státního bankrotu je třeba co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu.Navíc znárodňovat veškerý majetek jejich rodů.Tvrdě dodržovat zásadu,že pokud někdo zbídačoval celý národ Čechů,tak aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
  • Devalvace měny v období krize je nekompetentnost nejvyššího stupně. Nebo za tím vězí nějaký velký obchod a to je potom korupční jednání. Singra vyhodit a zavřít ať si zpívá v cele a ve státních podnicích udělat personální a mzdový audit. Je samozřejmé, že takové platy vedou k odtrženosti jejich pobiratelů od reality ve společnosti. Mléko stojí už dnes 20 korun (zemědělci dostávají stejně), máslo 40 Kč, benzin, nafta 36 Kč, atd. o tom ti pánové nemají ani potuchy. Další zdražení teda na obzoru, ale kupní síla obyvatelstva pořád stejná, platy nerostou, pracovní příležitosti nejsou. Skončí to stěhováním obyvatel do německa, které vykazuje přebytky a to i přesto, že financovalo sjednocení. Je to hnus. Čus. *12*
  • Židé v ČNB a jejich informovaní kámoši si opět mastí kapsy a úkor občanů ČR.
  • jsou to grázlové kteří poškodili stát a hlavně občany. V době kdy už se začali pomalu radovat z konce krize, tak dostali další ránu. Dopad bude ten, že firmy budou muset ještě více šetřit, budou propouštět, platy půjdou dolů a mnoho soukromníků zkrachuje a navýší tím řady nových nezaměstnaných. Lidé nebudou moci dostát závazků vůči bankám a bude více exekucí. Všechny ty grázly se zlatými platy bych vyházel za zneužití pravomoci. Podrazily nohy i politikům, kteří chtějí zvednout stát na nohy, takto se to nepodaří nikomu. Je to možná také na objednávku pravice, aby se konaly další předčasné volby a dostali se zase k lizu. KAždopádně jsou to prasata.
  • Jedná se o spekulativní záležitost. Žádná pracovní místa se tímto zásahem nevytvoří.
  • je to nijak s jejich vysokými platy nepostihne,ale co my obyčejní líde,kteří tak tak s penězi vyjdou.Banka je prostě nezavislá a může si dělat co se ji zamane,aniž by se zajímala o to,jat to postihne ostatní lid.Jde vidět,že chátrá ovladla vše banky,justici,policii.Dík ty sametová revoluce co jsi této zemi přinesla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit