Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trump  jednoduše plní slib, který dal Američanům, když vstoupil do prezidentské kampaně: "Budu nejlepší prezident, jakého kdy bůh stvořil."

    Co na to "nejvyšší"? Ten se k tomu zatím nevyjádřil.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Onehdá jsem mluvil s "Nejvyšším" a ten prohlásil, že je za Trumpa rád protože v té záplavě zločinců a d..b..lů které Amerika  poslední staletí měla, je Trump bílá vrána i se všemi svými chybami. Poslední, který za něco stál, byl Kennedy a toho gangsteři z FEDu nechali popravit aby na jeho místo dosadili své trapné pohůnky. Takže díky za Trumpa, díky za Změnu byť nedokonalou......

  • Nepomlouvejte tu nesvéprávného Kačera Donalda. Je to sice evidentní pitoma, ale vládne silnému státu. To je holt daň demokracii. Mě baví, dokud neudělá nějaký průšvih - a to on udělá. 

  • V porovnání se svým předchůdcem je Trump stokrát přijatelnější. Je logické, že Trump coby excelentní státník je a bude terčem nenávistných kritik.
  • Pro Američany je to stejně nebezpečný putinošuk, jako pro Čechy rudý Prognostický OVAR. Němci z něj mají větší strach, než z tzv, migrantů, které mimochodem vůbec neřeší, narozdíl od OVARA, který nám na letošní rok sliboval APOKALYPSU. Ta nás potkala tak akorát v jeho osobě.

    • Ale, ale pejsek, co všechno ví a všemu rozumí a umí krásně (i když pořád stejně) nadávat.

      Utíkej hošíku k panu Drahošovi, on Ti utře nosánek a třeba Tě naučí dvě nové věty.

      On už se je od poradců dozvěděl.

    • Kdybys nekecal, ty kornoute.

  • dzixy
    Stačí si přečíst pouze titulek článku a jeden ví, kdo to napsal. Pavel Jégl se nezapře. Jeho ego a bezbřehý pocit moci slova nemá obdobu. Není divu, že kvůli článkům s tak  "odvážnými" titulky podepřený obsahem článku,  prezident Zeman dělá z novinářů hyeny a přesně i to, co Jégl píše o trampovi. Ať je debata o kterémkoliv "mocnáři", jistý respekt nutný již jenom proto, že si jej zvolil vlastní národ. A Trump, prezident nejsilnějšího státu světa, ať si o něm Jégl myslí cokoliv, si ohled zasluhuje. Už třeba jenom proto, že jeho země pod jeho vedením nám poskytuje bezpečnost a kde co jiného. Jenomže pro rýpala Jégla, to nejsou argumenty vyžadující určitý respekt. Takovou to má úroveň, či ztrátu sebereflexe, pan Jégl.
    • Pleteš si pana Pavla Jégla, mimochodem jednoho z nejlepších webových redaktorů, s Jáklem, to je ten Klausův kašpárek s mozkem a rozhledem rypouše sloního, jemuž se, zřejmě čirou náhodou, i podobá.

  • nejlepší prezident je Vladimír Putin a Jégl je blbeček s obouchanou hlavičkou od nízkých stropů

  • Protože se líbil i našemu prazidentu, tak jsou oba stejní. Kam ten svět spěje ???? 😍

  • Jak napsal jeden psychiatr (Höschl ??), politika přitahuje psychopaty.

    Při pohledu na "naši" sestavu se tomuto pocitu u některých figurek také neubráníme. . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit