Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si obyčejný nacista---to už tady jednou bylo , hodně národu bylo popraveno ,výkvět českého národa skončilo v koncentračních táborech ,měl by ses stydět .
  • Vypadá to že k volbám půjde tak 20% voličů. Proto, že tyto šachy všechny otráví
  • No a je to tady spolehliví úředníci udělali dobrou práci ty co měli za úkol vyřadit vyřadili.
  • No, pokud jde o Pištu Žigu, tak nevím, jak kdo, ale to je jedno, díky jemu už jsem skončil s oslovováním "Rom", protože tu žádní nejsou. Pravdu měl ve sé době ( a asi i dnes ) Miroslav Sládek !!! Prostě už je jako Romy nevidím, ale vidím je jako cikány, kteří nedělají a jenom většina z nich páchá jak krádeže, tak i čuňárny... Díky, Pišto, posunul jsi svoji národnostní menšinu tam, kam opravdu patří !!! Myslím, že nás asi bude podstatně víc s podobným názorem. Také se omlouvám Jiřímu Čunkovi, myslelo mu to správně a my hlupáci jsme chtěli uznávat "Romy" jako rovnoprávné občany. No, podle legislatívy jimi jsou, ale v myslích občanů ??? Co myslíte ???
  • No hlavně, že před tvou krásou by zbledl závistí i Jean Marais. Škoda, že už nežije....
  • No, asi nechlastat metanol....
  • No přece proto, že ČR prostě nikoho úžasného a charismatického, za kým by šel celý národ prostě vůbec nemá. Doby, kdy se u nás rodili takoví lidé, jsou pryč. A zmetci se charismatickou osobností prostě nestanou.... Což ovšem náš národ intelektuálně posouvá směrem někam k Africe, či spíše ještě někam níž. Není divu, když naši studentíci se místo učení věnují raději stávkám proti demokratickým výsledkům voleb. nyní už chápeme, proč přes polovinu jich není schopno odmaturovat, ani kdyby se rozkrájeli a ministerstvo musí k maturitám vymyslet příklady třeba jako kolik je jedna plus jedna atp.
  • Tak ona zatím neplatí nesmrtelnost. Všichni tam jednou musíme... A pan JUDr, Karel Vlk také... Také to nebude žádná škoda....nikdo si toho ani nevšimne, jako u milionů dalších...Takže nechápu, o co mu vlastně jde ???
  • No a je to tady, pomalu se likvidují politicky nekorektní kandidáti. Za chvilku budeme volit toho kterej má vyhrát a bude tam pár chudáků co nemají šanci aby to vypadalo jako že je vše v pořádku. :( A pak že tohle bylo jen za komoušů :(
  • Žádná škoda, Bobo i Okamura dostali padáka.První už kandidovala za komunisty, druhý propagoval komunismus a Dlouhý bývalý komunista
  • Prezidet by měl mít charisma, pokud nic jiného. Ta zbylá squadra, ani kdybych je splácal dohromady nevydá ani za jednu.
  • Bobošíková 55 tisíc, Dlouhý 60 tisíc, Okamura 61 500.
    Tolik hlasů nasbírali. Pravičácké vnitro dělá co se jim nařídí. Odstranit, zlikvidovat kandidáty, kteří by měli na úspěch. Jestli dnes v pátek tuto zprávu pravičáckých médií, potvrdí vnitro, tak budou soudy!!!!!
    Držím jim palce našim mušketýrům. JInak poměr pravicových kandidátů neúměrně vzroste a tím taky šance na pravicového prezidenta.
  • To je tragedie, tak nebude prezidentem Asiat ani bývalý komunista. *1*
  • Ubožáku ,myslím,že by se slušelo o dámě hovořit zdvořileji.To pokud se snaží paní Bobo
    prezentovat,tak jsou do důvody,aby se také o ni vědělo a jistě nemá na to,aby si platila
    reklamu.Toto vše splňuje bezplatnou reklamu.Ty soudruhy všeho druhu v TV máme pořád,
    pokud to ušlo Vaší pozornosti.Teď jenom pro změnu si hrají na kapitalisty a to základní,že by
    měli být nad věcí jim jaksi uniká.Nestrannost a zdravý selský rozum to většina z nich postrádá.Paní Bobo má mojí úctu a podporu.Nedělá to pro sebe,ale proto,že to tak cítí.Je
    v pravém slova smyslu vlastenka a to se Vám nelíbí?Říká se také,ve zdravém těle,zdravý
    duch.A to se Vás asi týkat nebude.Podle Vaší duše musíte být pěkný pazgřivec,který si
    dovoluje urážet vulgárně hezkou ,inteligentní a statečnou ženu.
  • Je mi líto,že tito tři kandidáti budou vyřazeni.Ani jeden z nich by nebyl u mě bez šance.Je to
    velká škoda.Pro všechny kandidáty by měly být stejné podmínky nominace.To ,že někomu
    stačí podpora jistého počtu poslanců či senátorů nepovažuji za rovnost před zákonem.Když
    musí mít někdo nejméně 5O OOO podpisů,mělo by to platit úplně pro všechny prezidentské
    kandidáty.
  • Ať kdo chce,co chce říká,tohle je ta politika!Proč nekandiduje někdo charismatický,moudrý,úžasný,NĚKDO ,pro koho lidé ,,dýchají"?
    Někdo,za kým by lidé šli a věřili mu a byl by pro ně oporou,,,,aha,tu odvahu vyjít ze sebe měl jen náš Vašek Havel?
  • Nejhezčí Diensbier,nejošklivější Franz,konzervativní Zeman,,a další zůstávají.
    A co ten moudrý a duchovní člověk ,nejméně zkompromitovaný X musí odejít?
    Zde je v sázce reprezentace Česka!Ten člověk ,který nás bude reprezentovat by měl mít skutečné charisma.Národe,co s tím....?
  • Souhlasím,Fischer je nejhorší možná volba.
    Tenhle chlapík totiž narozdíl od některých dalších šílených kandidátů dokáže klamat tělem-na pohled se sice snaží vystupovat jako nekonfliktní slušňák,ale když se podíváme trochu pod povrch,zjistíme,že jeho skutečné postoje jsou velmi nebezpečné.
    Stačí si uvědomit,kdo ho sponzoruje( a Chrenek jistě ví,proč to dělá),s kým se stýkal při své návštěvě v USA(McCain,Kissinger...),jaký měl postoj k americkému radaru v Česku,jak se přátelí s vedením nelegitimně vyhlášeného narkostátu Kosovo či jeho výrok ve smyslu,že nebude respektovat výsledky demokratických voleb a neumožní sestavit případnou vládu složenou z levicových stran.
    Také se nechal slyšet v tom smyslu,že současné nekoncepční a drastické škrty z kalousko-nečasovské dílny jsou podle něj příliš měkké a že kdyby bylo na něm,byl by ještě tvrdší.
    Proboha lidé,bděte-takovéhoto výtečníka snad chcete za prezidenta?Není všechno zlato,co se třpytí!
  • Mně není líto Bobošíkové, Okamury ani Dlouhého, vždyť jsou to jen podělaní kariéristé a nic jiného. Vnitro ODS za nic nemůže, ale můžou si za to sami lidé, kteří si při podpisech dělali srandu z kandidátů na post presidenta. Raději poslouchat Josefa Haydna než Františka Škroupa, protože ten domov je už dávno v p.r.d.eul.ce vážení. *16* .
  • Já to také vím, že Bobo kdysi šlapala na E 55, poněvadž jsem fotil jako divý tenkrát z autobusů ČSAD, RVD a teplické MHD( nyní pod Veolia ). *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit