Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zorro ty jseš nadstandartní člověk ! Už od minulého století u nás v Česku kradli modří ptáci a jejich noschledi jako je Kožený a spol. A ty tady budeš kvákat špínu na ČSSD. Že ti klavesa neupadne za tu drzost! ČSSD a KSČM jsou jediné strany které bojují za nás obyčejné lidi.Bez nich by v našem státě byli jenom chudí a bohatí pracháči. A když to nevidíš, tak jsi h..p.
  • Hele wernere CSSD sice naposledy vládla 2006 / asi proto že i přes populistické řeči na ní nikdo nebyl zvědavej / ale učině vstupovala blokováním všeho až do poslední chvíle. politzika když ne po našem tak zablokujeme uplně vše to byla ta jediná čitelná politika CSSD . Paroubek to dotáhl k dokonalosti nejdříve se dlouze domlouvat , požadovat ustupky, protislužby atd aby pak vše co slíbil nesplnil nebo otočil o 180. takže stčáí sedlácký rozum a podívat se na některé výkřiky ještě dnes nějako vypadá že někteří ještě nezaznamenali že Rathové a paroubkové již nejsou in.
    myslím že dávat na vybranou vlastním dětem zda se chtějí vlastní silou přičinit na chodu naší dopmácnosti nebo raději říkat řže nemusí sednout před Tv a tláskat se čokoládou... vím co by si asi vybrali. Co by ale považovali za dalších 10 let pokud bych je tak nechal to je to co vidíme dnes. takže CSSD jako řešení jasně a spolu s KSC jako ve 48... jen ten Gottwald byl blbě nabalzamovanej..
    • Co to znamená účinně blokovat? Když má někdo v PS většinu, tak ten zákon prosadí. Nebo se
      nakonec bude ODS a spol. vymlouvat. že zákony byly nekvalitní, protože nebyly shváleny ve
      14 hodin, ale až v 19. A propo, víš kdo přišel první s blokováním? No přece ODS-pojem nulová
      tolerance je ti snad znám(Topolánek). A proč nevládne ČSSD? Potože měla, mimo jiné, veškerá
      pravicová média proti sobě a ta zmanipulovala a zastrašila většinu voličů(ať nedopadnem jak
      v Řecku-posledních 5 let zde vládli pravicové strany).
  • jsem blbej, pardon samozřejmě jsem měl na mysli modrou mafii.
  • I když VV nastoupila do politiky s velkým rámusem,ohledně boje s dinosaury,tak tím,že se spolčila s Kalouskem ,má už dobu největší slávy za sebou.Rozhodně utahování opasků tuto zemi čeká i s jinou vládou.Ale jinak.Je třeba utahovat opasky těm,kteří přímo tuto zemi zbídačili a těm,kteří svojí hloupostí ,politickým šíbrům,ke korytům dopomohli.A ne plošně .Hlavně nadále nepřenášet další dluhy na mladou generaci.Jinak tu můžeme mít takovou revoluci,o kteté se ani Leninovi nesnilo.
  • ČSSD tu vládla naposled na jaře 2006, tak co to tu pořád melete za nesmysly?
  • Pan Vacula ma 100% poravdu! Jeho alova na adresu CSSD "Nešahejte hrabivýma rukama do veřejných peněz, nefixlujte veřejné zakázky" je vyzva spravnym smerem. Vzdyt ktera jina strana ma ve vedeni soudem uznaneho tunelare, jako je Rath? Ktera jina strana mela premisry zlocince? Ktera jina strana rozkradla miliardy verejnych penez na uplatky, az ji musela s mezinarodni ostudou pro CR okriknout EK EU? Samozrejme, ze zadna jina, nez oranaova mafie... *10*
  • Budu-li komentovat citát p. Vaculy, tak udeřil hřebíček na hlavičku - je to pravda.

    Druhá věc, která z VV dělá o něco menší s...če, je jejich inteligence - tím, že by chtěli omluvu, by jenom podpořili český zvyk "bránit slabé" (ČSSD vůbec nefandím, omluvou by VV docílili jen jejich zviditelnění, nemluvě o tom, že v Česku by případný soud trval 150 let a jak víme, v době internetu pokud nedocílím změny do 5. minut, tak je pozdě).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit