Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalimst, to je divení, ale vůbec se lidem nedivím. Maloprodejny ve městě musí být přece zavřeny kvůli nákaze. Velkoprodejny, tam nákaza nehrozí? A ještě Burešovi nevadí, že peníze z řetězců utíkají do ciziny? Kdepak daní Babišfert? Jen na okraj, maminka mi zemřela ve věku 100let a vím o čem mluvila. Jak tyto soudruhy jako Bureš, Zeman milovala.

• Víme všichni velké kulové, i jakási psycholožka, jak se blboun nejapný choval...

• To je sice pravda, ale jak se chovají současní blbnouni nejapní, to víme velmi dobře. 😀

• Já osobně bych odpůrce roušek a všechny, kteří nedodržují " pravidla" nouzového stavu, nenazývala blbounem nejapným, ale idioty...

To si totiž vyhynulý blboun nejapný nezaslouží...😉

• a když budeme všichni doma tak se ten vir naštve a odejde? Ne ten už tu bude na věky...mimochodem kde mám větší šanci se nakazit..v MHD..v marketu nebo na sjezdovce??

• Největší šance se nakazit je v houfování požitkářů. 

• henrys

Požitkáři jsou Ti, kdož věří vládě, EU, WHO - jen kvůli tomu, že si myslí, že by z toho mohli mít prospěch. Jsou to stejní lidé, jako Ti, co drželi hubu a krok za komunistického režimu!

• Kulturní psycholožko Michele Gelfandová, víte co? Zkuste si poslední tři, pět let žít v této zemi, a pak klapejte papulou. Vřele doporučuje patnáct Čechů z deseti.

• vanhorne

"Vřele doporučuje patnáct Čechů z deseti."

It is very easy to express your opinion, and what you suggest. Just use this shortcut >https://twitter.com/MicheleJGelfand?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor<🙂

• Paní Rážová, fandím vám, a ten blb a práskač a poskok Hradu , aby to dostal. On je akorát odborník na "čerpání s tou jeho konkubínou" dotací.

• brisuda2

Cesi se chovali jako blbouni vzdy, nejen v dobe koronavirove. Stacilo to videt v tom zahranici a v tom Spojenem Království, chodí jsou hlucní a chovají se jako by jim to vsude patrilo ostuda a chovani jako negramoti. Opet mluvim ze zkusenosti. Cesi tak maximalne do ROH a do Tater sankovat. Na nic vic nemaji. Jen reptani a stiznosti nic vic.

• Vlastně Češi se jako blbouni nejapní chovají nejen teď při koronaviru, ale už dobrých dvacet let pokaždé při volbách...😂😛 

• "Stalo se módou sezóny,

do nepravostí rázně tepat"

Připomíná vám to starou písničku Semaforu? Do nepravostí se dostatečně "tepalo"  v telce i za normalizace.

A tepá se dost i tady, tak já zazpívám trochu jinou písničku....:)

Slyšeli jste někdy během roku, co tu máme koronavirus od naší vlády, nebo mnoha studovaných, dobře placených poradců a odborníků radu, jak si může člověk zvýšit svoji imunitu? 

Mohlo by být v nemocnicích polovina pacientů. Možná ještě méně. Místo toho donekonečna opakují, že "jediná možnost je očkování a zákazy"

Trochu málo možností, zdá se mi......    

• Koloběžka1, plně souhlasím. Podívej se na snímky ze zahraniční z návštěvy. Ten je víc blbý a nejapný. A ještě udělá ČR ostudu jako vždy.

• Dodržujte všechno možné, my vrchnost si bude dělat co chceme mi. Toto  je celý výsledek. Doufám, že Husák skončí bez všech výhod a nejen on, rovněž nebudou zabíjačky nemocných prasátek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit