Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Mě jen fascinuje jak se ho novináři bojí nazvat--POPULISTOU--kterým 100% je--a proč vezme do vlády jiný i když nemusí--na koho by pak svedl neuspěch svého populizmu--Český novináři bud mají strach ho správně titulovat--POPULISTOU--nebo to mají--ZAKÁZANÉ--jenž už je v Demokracii normální--LHÁT-!!!

  • Nejsem lingvista, ale nejsem si jistý, jestli dosud používaný překlad názvu vítězné strany do češtiny je správný (a jestli není tak trochu tendenčně "vymyšlený" aby dehonestoval už dopředu někoho, kdo má možná úmysl i šanci se s Putinem dohodnout na ukončení nesmyslného ukrajinsko-ruského kočkování). Není správně spíš "Služba lidu" ?
  • Něco podobného bylo i zde- strana Lidem. A Sluha lidu-nevím, nevím. Aby to nedopadlo, jak se Sašou Vondrou. Taky v začátcích plakal a dušoval se, že chce sloužit lidem, jen nezmínil, kteří to budou...Navíc nám službu předvedl s ozvučováním. Viz. Promopro 
  • Snad si majdanisté nedali nový vývěsní štít s názvem Sluha lidu. Snad mohu doufat, že politický novic Sluha lidu začne konečně něco dělat pro milióny občanů, především pro milióny Ukrajinců na sociálním dně. Pro Ukrajinu je žádoucí, aby se vymanila ze spárů eurohujerského supa a budovala korektní vztahy se všemi svými sousedy, tedy i s Ruskem. S banderovským nacionalismem Ukrajina nikam nedokráčí, taktéž majdanizační proces vede Ukrajinu jen do žumpy plné bídy a beznaděje. Ukrajinský lid má právo na lepší budoucnost.
  • Kluci pěkně to tam vedete.HLAVNĚ ALE NELEZTE K NÁM.Tady už je přeazbukováno. Pakáž tady parazituje na systému plní to kriminály a chová se to tady jak divoká zvěř. Tady není zájem domestifikovat zdivočelé rusky mluvící vetřelce.Starat se o ně v nemocnicích zakopávat o ně na nádražích.My k vám taky nelezeme.

  • Tak tak - rusácký kremelský šmejd - KGB-cký skřet utře konečně tu svoji drzou držku a Ukrajina se stane opět civilizovanou zemí.

    Teď ještě vypráskat tu rusáckou sběř z Krymu a svět se zase posune dál normálnímu stavu.

  • Neznám tlupu nadšenců, kteří fandí Zelenskému, ale domnívám se, že ortodoxním majdanistům zvoní hrana, že Západem naordinovaná majdanizace, která měla udělat z Ukrajiny útočné beranidlo proti neposlušnému Rusku, už není aktuální. Ukrajina a Rusko potřebují dohody, které ukončí sváry. Ukrajina už se nechce slepě podřizovat temným záměrům Západu. Ukrajinský lid si zaslouží lepší úděl. Právě majdanizace významně přispěla ke zbídačení miliónů Ukrajinců.
  • KIMCID

    Čokoládovej král a Plynová princezna mají smůlu

  • Chvála Bohu, že volby na Ukrajině dopadly takto.

    Doufám, že je to konec přivandrovalců, kteří Ukrajině "vládli" v uplynulém období!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit