Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    NATO podporuje politické řešení ukrajinského konfliktu v průběhu celé doby jeho rozvoje - řekl Jens Stoltenberg k plánovaným rozvovorům mezi Ukrajinou a Ruskem v Běloruské Gomelské oblasti.

  • A co by si pan Zelenskyj ještě nepřál?

    Měli se chovat ke všem lidem žijícím na Ukrajině stejně, ne jako se chovali. 

    Každý problém je složitější a viník není jenom jeden.

    I když by si to naše koaly přály nakukat všem.  Baba se nechává fotit s útočnou puškou, politolog vykřikuje, že jsme ve válce.

    Copak už jsme ztratili schopnost vidět věci tak, jak jsou? 

  • no já se obávám, že v tuhle chvíli bude muset Západ zaútočit na Sovětský svaz a Kreml jako takový, zkrátka si jít pro soudruhy Putina a Medvěděva, protože ty poslední sankce Sověty skutečně zasáhnou do týla a zbortí jejich ekonomiku, včetně možných intervencí Sovětské centrální banky, na jejíž devizové rezervy snad za 14 bilionů nashromážděné pro tuhle situaci za několik let, postihnou. Bude to znamenat totální chaoz v monetární politice Sovětského svazu a prakticky velice rychlý ekonomický pád. Soudruh Putin zkrátka dotáhne to, kam by Sověti stejně do 10 let se startem green dealu směřovali tak či tak. Jen měl potřebu, kdo ví proč, to stihnout ještě za svého panování v Kremlu..

    Od Sovětů se taky na oficiální půdě Rady bezpečnosti OSN odvrátila čajna, jak jsem predikoval, že se tak stane, protože nemají vůbec důvod tohle obhajovat, budou si držet jako obchodně, ne tedy vojensky (jako Sověti), orientovaná mocnost neutralitu z mnoha důvodů. Když Sověti včera vetovali rezoluci Rady bezpečnosti o odsouzení tohoto vpádu do suverénní země, tak se čajna zdržela hlasování, nepodpořili je. Západ by měl pokoušet dále štěstí a navrhnout hlasování o odejmutí veta v téhle organizaci Sovětům, bylo by zajímavé sledovat postoj čajny. :)  Sověti už byli vyloučeni z kde čeho, zkrátka míří do totální izolace a soudruzi Putin a Medvěděv k nucené demisi, vyžene je vlastní lid zkrátka, jak jsem psal už na začátku.

    Západ by měl zamezit jaderné válce a vtrhnout tam ze všech stran a jít po těch dvou a jaderných zbraních, které CIA určitě mapuje dlouhodobě, zvláště mají-li nyní pětinu své armády na frontě, včetně vybavení, přišli už o 5tis mužů, přes 100 tanků, cca 15 bojových letadel, a to ještě neměli Ukrajinci výbavu protitankových střel a raket země-vzduch, jenž k nim dorazily z Německa, které OD KONCE 2. SVĚT. VÁLKY NIKDY nedodávalo zbraně do žádného vojenského konfliktu, i tahle země změnila svou vojenskou doktrínu, včetně souhlasu s odstřihnutím sovětských bank od swiftu, včetně Sovětské centrální banky, což Sověty zabolí, jak jsem psal, nejvíce.. Proto soudruh Putin tak znervozněl a Západ by to neměl brát nyní na lehkou váhu, protože 100% bude vyhrožovat jadernou válkou, čímž potvrdí definici psychopata, sledujícího svůj cíl, tím je podle něj návrat Sovětského svazu mezi mocnosti. Oni vědí, že jsou v ekonomické recesi už roky a čeká je hluboký ekonomický pád. Budou chtít vtrhnout i do Kazachstánu, kde mají Bajkonur a je tam právě uran. Vypadá to zkrátka momentálně na válku svět vers. Sovětský svaz.. Ale to bude rychlé, jen Západ musí zareagovat dříve a rychle a izolovat jaderné zbraně a tyhle dva hňupy.. Sověti neměli od dob Kateřiny Veliké ve svém čele nikdy nikoho, kdo by nepotřeboval akutní psychologickou intervenci...

    • A už máš hotové úkoly do školy? Zítra se má zkoušet malá násobilka.😯

  • pěkná vizitka našeho školství a 40 let socialismu. Je mi úzko

  • OSN,EU,Nato se ukázalo jako organizace a společenství na prd

  • Byla by tu jedna možnost.....jednání Rusko-Ukrajina by se uskutečnilo v neutrální Ženevě, případně Reykjavíku. K jednání by byly přizvány Kuba a USA. Ukrajina by se zavázala k neutralitě a že nebude na svém území tolerovat jakékoli zbraně hromadného ničení (koneckonců Rusko tehdy své zbraně stáhlo, takže není důvod, aby tam USA své zbraně naopak cpaly).  

    Pokud neutralita Ukrajiny nebude akceptovatelná, dohodne se recipročně rozmístění ruských zbraní hromadného ničení na Kubě. Až budou ruské rakety mířit do oken Washingtonu, Rusko se stáhne z Ukrajiny, Evropa se přestane mlátit mezi sebou a Deep State se může začít třást strachem za všechny své podrazy, puče, převraty, vraždy a agrese. A TEHDY KONEČNĚ NA SVĚTĚ BUDE KLID!!!!!!

    A mimochodem kolonie "česko" se reformuje z US satelitu na ČESKO-MORAVSKOU FEDERATIVNÍ NEBO SPOLKOVOU DEMOKRACII ŠVÝCARSKÉHO TYPU A VYHLÁSÍME NEUTRALITU!!!!

  • Kdo si vzpomene na 21. srpen 1968 u nás, tak musí

    panu Zelenskému dát  za pravdu.  My jsme  tenkrát

    ani žádný odpor nekladli - a přesto to bylo RUSKO, 

    tehdy "CCCP",  kdo OKUPOVAL ČESKOSLOVENSKO 

    od  21. 8- 1968  do  21. 6. 1991...

    -----------------------------------------------------------------

    Stejná sebranka - jako dnes - tím, že se Ukrajinci 

    brání, tak jsou vražděni - a dokonce i malé děti...

    • ivislo

      Vsadím se že jste ještě nebyl na světě...

      Kdybyste to zažil jako já, napsal by jste okupace pěti armád Varšavské smlouvy. Já měl za domem kolonu Polských tanků. A řídil operaci Ukrajinec.

    • Ano nalijeme si čistého vína bylo to CCCP, ukrajinský front plný ukrajinci,rusů , Kazachů atd....a poslal je k nám původem Ukrajinec Brežněv.

      • ivislo

         Toto jsou velmi zajímavá fakta a jdou velmi dobře zjistit z knihy o Celní správě ČR.  Okupace Československa Rusy v roce 1968? Ani náhodou!  O situaci v Československu v dubnu 1968 jednalo politbyro KS SSSR ve složení:

         7 Ukrajinců (včetně L. I. Brežněva),      1 Bělorus,     1 Litevec,     1 Kyrgyz,     1 Kazach a 1 Rus.                                                Když po vášnivé diskuzi došlo k hlasování o intervenci do ČSSR, tak intervence zvítězila v poměru 10:2                       (Litevec se zdržel a Rus byl proti)!       Do Československa byly dne 21. srpna poslány dvě sovětské armády,                           a to:   První ukrajinský sbor složený výhradně z Ukrajinců a 1. záložní uralský sbor, kde bylo téměř výhradní zastoupení zauralských národností. V  první vlně do Československa přišlo celkově 63 Rusů(!), z toho bylo 42 armádních žurnalistů! Až v roce 1970 se začal záložní    

         sbor stahovat zpět do SSSR a 1. ukrajinský front začal být nahrazován

        nově vzniklým 3. sborem, jemuž se přezdívalo zahraniční a v něm pak už

        byla většina Rusů, kteří s rokem 1968 neměli nic společného.

         Ve své podstatě okupace Československa byla ukrajinskou záležitostí!

         Takže si to dej dohromady s tím, co se dneska odehrává na Ukrajině.

          Tak se mějte hezky. Jó, holt dějiny válek nepřevrátíš!

    • Ruská armáda vždy byla sebranka ,kam přišli tam znásilňovali ,rabovali a loupili! Dnes si k tomu ještě pozvou čečenské hordy a je jim kde předtím se dopouštěly zločinů(ISIS,Al Kajdá!)

      • Jo Ukrajinci  vojáci by mohli vyprávět že?ovšem z masakru, který v oblasti Volyně probíhal od února 1943 po celý rok, výjimečně vycházejí bez viny. Byli to totiž ukrajinští nacionalisté, kdo se rozhodl území etnicky vyčistit a zbavit ho především rozrůstající se polské menšiny. A to způsobem, který si nelze představit ani v tom nejkrvavějším hororu. Stahování lidí zaživa z kůže či rozřezávání břicha těhotným ženám, to je jen zlomek ze seznamu krutostí, které vojáci Ukrajinské povstalecké armády páchali na nevinných lidech – bez sebemenšího ohledu na věk či pohlaví.

        • To se dneska nesmí vzpomínat. Ukrajinci jsou ti hodní andílci a všichni ostatní jsou čerti rohatí. Kdo neskáče, není Ukrajinec!!

          • ivislo

            A bude ještě hůře. Weby zablokovaný a musíme konzumovat tu jejich správnou pravdu. Nová totalita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit