Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo? Malý zelený skřet obvinil velkou Čínu? Celosvětová vyžírka se obouvá do  velmoci? CHACHACHACHACHACHACHA. Tak to se moc povedlo. Kluci čínští děkuje se za realistický postoj. Děkuje se, že nepatříte  k vlezdoprdelkům, rektálním alpinistům, pochlebníkům, přitakávačum, služebníčkům, bezpáteřním tlučhubům. To delegace z Prahy bude sedět v první řadě. Bude mít cizí vlaječky a bude i  roztleskávat!Když dostane slovo zas přednese velké unikátní porce pražské blbosti. On se jí ten bumerang blbosti vrátí. Pořádně vrátí.

  • mun.go

    Je bohužel nešťastné, že taková velká nezávislá země jako Čína je nástrojem v rukách ruského prezidenta Vladimira Putina," prohlásil ukrajinský prezident na adresu Pekingu.

    Dalo by se také prohlásit, že "Je bohužel nešťastné, že takový stát jako Ukrajina je nástrojem v rukách loutkových prezidentů Deep State v USA".

    V USA totiž vládne vojensko-průmyslový komplex. "Vláda je zábavní divizí vojensko-průmyslového komplexu." - řekl Frank Zappa.

     "Ve vládních orgánech se musíme bránit tomu, aby vojensko-průmyslový komplex získal neoprávněný vliv, ať už chtěný, nebo nechtěný. Potenciál pro katastrofální nárůst nesprávně umístěné moci existuje a bude přetrvávat." - toto řekl 17. ledna 1961 třicátý čtvrtý prezident USA Dwight D. Eisenhower, když končil své prezidentské období tímto  varováním národa před rostoucí mocí vojensko-průmyslového komplexu.

    • Tak takhle je to totiž... Fazolko, zase to vaše poučování, diagnóza učitel. Je to hluboko ve vás. Především chudáci vaši žáci. Zkuste se humanitárně přidat na stranu pokroku za pomoci pozinkovaného kýble.

  • Ta konference až tam mírová nebude, že Zelenského poslali do zádele i Saudové, což jsou hlavní hráči v arabském světě. Spíš tam půjde o to, jak do války proti Rusku zatáhnout více států. Kolektivní západ v čele s USA mír nechce. Už zašli příliš daleko a prohra s Ruskem by byla pro ně katastrofou, politickou i ekonomickou. Do války s Ruskem kolektivní západ investoval už příliš mnoho. 

  • josef.chmela

    A já obviňuji celý tzv. "Západní" svět, že chystají válečnou konferenci.

  • Jen tak na okraj, bylo by zajímavé vědět, kdo tu povedenou galaktickou taškařici bude platit? Serhejové na to nejspíš nemají. 

  • Někdo se opovážil mít jiný názor?! Jak opovážlivé!

    Čína má jiný názor na nějakou konferenci, která bez Ruska stejně nemůže být nazývaná mírovou. To si dovolili tedy opravdu hodně. Putin na takovou "konferenci" jenom vyplázne jazyk. 

  • Ukrajina si nutně musí zvolit nového prezidenta. Čím dříve,tím jich umře méně. A nám zůstane v rozpočtu více peněz na náš lepší život.

  • gaheris

    Tak to vidíte, on za to může číňan, doteďka jsem si myslel že za to může Kalousek a nebo možná Babiš! 

  • Tomu narostla křidýlka. 

  • Další mírová konference...

    Hmmm - tak uvidíme, co kluci vymyslí...

    Zatím to bylo velké NIC...

    • josef.chmela

      Říkají tomu mírová konference a zatím budou jednat o tom jak finančně a materiálně podpořit a tím prodloužit válku na Ukrajině. Pokrytci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit