Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Kreml. bohužel zapomíná, že novými zbraněmi Ukrajinců budou umírat nejenom Ukrajinci, ale i Rusové, a ne vždy jenom vojáci, tátové rodin a pracovníci firem. Podle mne důležitější jsou životy lidí a jejich bezpečnost, než jakýkoliv kus, i když úrodné půdy.

  • gaheris

    Takže platí, že se bude válčit do posledního ukrajince?


    • dzixy

      Bohužel, ale i Rusa.

  • gaheris

    Takže platí, že se bude válčit do posledního ukrajince?


  • Názory Kremlu nikoho nezajímají ? A co třeba postoj zemí v BRICS (tam je postoj Ruska přímo dominantní) a ŠOS k Rusku ? Africké země ve své většině nedají na postoj Ruska dopustit. Také některé středoamerické. A někdy je silné politikum už jen telefonický rozhovor s Putinem: Pravděpodobně za určující faktor izraelského vyhodnocení schopností
    Íránu lze považovat informaci o telefonickém rozhovoru mezi íránským
    prezidentem Ebráhímem Raísím a ruským prezidentem Vladimirem Putinem po
    íránském útoku na Izrael. Íránská oficiální tisková agentura IRNA
    zveřejnila poměrně podrobné informace o telefonickém rozhovoru mezi
    oběma vůdci. IRNA píše, že „Ruský prezident Vladimir Putin vysoce ocenil reakci
    Íránu na sionistický útok z minulého týdne na budovu íránského konzulátu
    v Damašku“. Dále z prohlášení Putina, jak je uvádí oficiální íránská agentura: “Prezident Ruska <…> zdůraznil, že operace Íránu proti sionistickému režimu se uskutečnila po nečinnosti Rady bezpečnosti OSN a byla nejlepším způsobem potrestání agresora a znakem taktu a
    racionality íránských vůdců“ .






  • Názory tlupy idiotů z Kremlu nikoho nezajímají.  Úkol těchto zločinců na světě je co nejdřív zdechnout a uvolnit místo někomu, kdo nekrade, nevraždí a nelže jak Bureš.

    • Vážně to jméno na konci vašeho provolání nemá být Fiala nebo Rakušan? 

  • Kreml řekl holou pravdu. Víc zbraní (peněz) Ukrajině rovná se víc zabitých a zmrzačených Ukrajinců aniž by to mělo vliv na směřování konfliktu. Ten směr je už dán, akorát se konec mírně zpozdí. Všichni to ví, v Pentagonu, Washingtonu, Bruselu, Brelíně i Paříži, ví to i ten náš Fialový šmejd i samotná kyjevská fašistická junta. Teď ale jde už jen o to, co nejvíc z toho vytřískat, než konflikt definitívně skončí, tedy lépe řečeno západ se snaží ještě co nejvíc Ukrajinu zadlužit válečnými náklady. Po skončení války přijde jako vždy na splácení dluhů a západ bude Ukrajinu rabovat jako divý. Chudáci Ukrajinci, kteří zůstanou ve sféře vlivu západu. Ti skončí jako cizinci ve vlastní zemi a zůstanou navždy otroky západních lichvářů. Kdo skončí ve sféře vlivu Ruska, ten to vyhraje. Tam je praktikován úplně jiný přístup. Ne jako to dělá západ, udělat si ze zadlužené země kolonii a vysávat ji do mrtě. Tam naopak půjdou obrovské investice do obnovy z Ruska, Číny a dalších zemí BRICS. Se podívejte třeba na Mariuopol, jak se tam investuje a staví. A to byl úplně zničen. Na YouTube je dost videí z dnešního Mariuopolu s ukázkami, jak vypadal a jak vypadá teď.   

  • Je třeba volit do Europarlamentu - ten ovlivňuje politiku unijních států. Je třeba zakroužkovávat Hynka Blažka nebo Ivana Davida. Ti jsou za zrušení EU, NATA i dalších hanebných spolků a zároveň by se utomaticky vyřešily problémy s Green dealem, imigrací, s lezením do zadku Německa a Sudeťákům, Ukrajinou, očkování, fašizace, rusofobie a další. A jak je to s ANO ? Pražský zednář Babiš. Ten nikdy nebyl za vystoupení z NATA nebo EU. Je rusofob. Podobně Reichl, Zaorálek a mnoho dalších.

    • goyim

      Něco mi řiká, že Babiš tu bude smrdět ještě hodně dlouho, s úsměvem dál prodávat tmu v pytlích a u toho si hrát na vlasteneckého bojovníka proti Bruselu. Na ovce to funguje.

    • Blaško ani David nic nezařídí, byli v Bruselu dost dlouho, měli možnost něco navrhnout nebo protestovat a neudělali vůbec nic. 

      Dávat jim další šanci je úplně zbytečné - zase z toho nic nebude.

      • josef.chmela

        Zbytečná je celá EU. Proto tam nikoho nevolit a to bude správný přístup a začátek vystoupení z tohoto nesmyslného svazku.

    • A jak volit  v ČR ? Jak se bude sestavovat vláda ? Pětikolová koalice si nemůže dovolit se rozpadnout. Nemohou si dovolit ztratit ani nejslabší politickou stranu z pětikoalice, protože už tak - kdyby zvítězili, tak jen těsně. Záchraně pětikoalice v očích voličů by příliš nepomohlo zbavení například Rakušana nebo Černochové či jiného velmi zkompromitovaného týpka ministerské funkce. Za další, je důležité vycházet z toho, že ANO a SPD se na koalici s největší pravděpodobností nedohodnou. Může to být i kalkul - nemusí to až tak vadit, viz dále. Za třetí: Ve sněmovně ovšem bude nejspíše počet poslanců za ANO a SPD většinový, tedy vláda pětikoalice by měla jen na menšinovou vládu, což je politicky neprůchozí, protože by ji ANO a SPD nepodpořila. Opoziční smlouva nevznikne. Hoši z pětikolky budou třeba i uplácet poslance ANO. Nejspíše zbytečně. Zatím se ukazují přeběhlíci z ODS k ANO, byť v malém počtu. Prezident patrně určí sestavením vlády, po neúspěšném Fialovi, napodruhé někoho z ODS, případně ze Starostů, a ten také neuspěje. Uspět by mohl jen pražský zednář Babiš, který bude zřejmě Pavlem jmenován ve třetím pokusu o sestavení vlády, nebo k tomu určí stravitelnějšího Havlíčka, místopředsedu ANO (sestavovatel vlády ještě nemusí být předsedou vlády). A ten by už uspět mohl, měl, protože Okamura by souhlasil s účastí ve vládě a proto by ve sněmovně SPD zvedla ruku pro důvěru vládě dvou politických stran. Respektivě tří, zatím, protože Okamura je v koalici s Trikolórou. ANO a SPD by potom musely sestavit průnik svých programů a zájmů, aby bylo vůbec formálně o čem hlasovat. I tak budou vznikat při některých jednáních vážné neshody. Programy ANO a SPD se shodují vzácně. A dva největší aktéři jsou velmi tvrdohlaví. Je pravděpodobné, že opoziční pětikolka bude poměrně často vyvolávat hlasování o důvěře vládě. V průběhu vládnutí ANO a SPD je téměř jisté , že někteří poslanci pětikolky se přidají v hlasování k ANO nebo SPD (nebo se stanou členy ANO), ačkoli tedy dostali mandát od voličů pětikolky. Výzvy na vzdání se poslancování neuposlechnou, takže nebudou moci být nahrazeni jinou osobou ze stádečka. Také je pravděpodobná krize vlády a vznik dočasné vlády odborníků, a to až do vyhlášení mimořádných voleb. Ovšem dočasnost není Ústavou ČR limitována. Mimořádné volby by mělo smysl vyhlásit, jen kdyby se výrazněji změnila politická mapa. Takovýto vývoj vládnutí považuji momentálně za nejpravděpodobnější.

      • Tyhle hnutíčka typu SPD nebo Trikolóra nemají vůbec šanci. Nejsou schopni dát dohromady dost lidí ani na maryáš. 

        • josef.chmela

          Zato maryjášníci z KDU-ČSL, TOP09 nebo STAN, to jsou ty správné velkokapacitní strany. Ano, velkokapacitní šmejdi to jsou, včetně Pirátů, o ODS ani nemluvím, ti se nedají slušně pojmenovat.

        • SPD má preference asi 9 %. A jde o spojenou sílu ANO a SPD. To už je asi 41 %.

          • josef.chmela

            Ono je velice těžké vyznavačům pětišmejdů vysvětlovat co jsou to procenta. Je to marné snažení, oni to nikdy nepochopí stejně jako, že 20% není většina společnosti.

            • Přesně. Vždy odpoví nějak, něco vymyslí. Raději by se zakomplexovali, než změnili názor. Řešením je jich skon, ale jistě mají následovníky.

  • vanhorne

    "Do tretice vseho dobreho", jak se rika. Dvakrat v minulosti America vytahla Europe ze sracek. Good work, Joe.  

    Kreml je opravdu zajimavy. Nekdo zabiji Ukraince a Kreml vubec nevi kdo to dela? Ty jejich ruzne rozvedky asi nejsou tak dobre, kdyz dosud nevypatraly kdo to tam tropi.🤣

    • goyim

      Trollí pozdrav z Trudeauistánu, domova Banderovců, které tam západní hodnotáři po WW2 uklidili a teď tleskají SSákovi ve stoje v parlamentu.😂

    • mun.go

      A do třetice America nyní zahrabává Evropu do sraček. America First! 

      P.S.

      Ukrajinci se začali zabíjet sami navzájem, čemuž Kreml chtěl učinit přítrž.

    • mun.go

      .

    • janhrom

      🤣🤣🤣

  • K jaderné válce kupředu práva.

    • Pod vedením Okamury spořádaně do gulagu...

  • Jejda to nám zas naordinovali ve zprávách gejzíry amerického hlupáctví.Se zdálo, že tamní zákonodárci jsou přeci jen trošičku kultivovaní. A oni se přerodili v kyjevské přichlebovače a patolízaly. To už je extra úlet jak si tam sněmovně mávají ukrajinskými vlaječkami. Ovšem fooorem dne je dnešní  televizní žvástanec. Prý maličkou měrou ke schválení přispěla i ta ODSácká vtěraka Fiala.To  když se tam byla vetřít a zviditelnit.Bezvýznamný pozér se tam dostavil se žlutomodrou vlaječkou čouhající z tlustého střeva. Jejda to jsme tady všichni rádi, že budeme muset sypat další naše veřejné peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit