Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zelenskyj tlačí .....

  • Nějak moc si vyskakuje zelený mužíček...

    Svět nebude skákat tak, jak on píská...!

    • Kéž byste měla pravdu! Napsal bych pak papeži žádost, aby paní Koloběžka první byla kvůli svým prorockým schopnostem za svatou vyhlášena. 🙂

      • 🙂🛴...

  • Zelensky mele jenom to co mu napíšou imperalisti z USA

  • Impertinence Zelenského, který projevuje diktátorské sklony, graduje. 

  • On je jako reklamy. Ty jsou už poměrně také dlouho příkazové.

    • A hlavně otravné, děsně otravné; ale i tak pořád ještě snesitelnější, nežli se ukazuje být tenhle sluha Satanův.

  • mun.go

    Potřebujeme zbraně, abychom mohli na Ukrajině obnovit mír,“ ... to mluví samo za sebe.

    10. března 2023: Švýcarská vláda opět odmítla požadavky jiných zemí, aby jim umožnila vyvážet na Ukrajinu zbraně švýcarské výroby. - píše web Swissinfo.ch

    V posledních 12 měsících požádaly Německo, Španělsko a Dánsko Švýcarsko o zmírnění zákazu reexportu, aby pomohly Ukrajině v boji proti ruským útočníkům. Švýcarský zákon o válečném materiálu zakazuje vývoz švýcarské výzbroje do zemí, které se zmítají v občanské válce nebo v ozbrojeném konfliktu s jiným státem. 

    "Tento postoj vychází... také z hodnot, které Švýcarsko vyznává, z jeho neutrality, tradice humanitární pomoci, závazku k mezinárodnímu humanitárnímu právu a Ženevským úmluvám a z jeho mezinárodní praxe zprostředkování ve službách míru," uvedla v pátek (švýcarská) vláda. Prohlášení navazuje na rozhodnutí parlamentu ze začátku tohoto týdne zachovat zákaz vývozu švýcarských zbraní do válečných oblastí.

    (Švýcarská) Vláda uvedla, že bude sledovat další debaty v parlamentu o této otázce. "Švýcarská tradice neutrality se nerovná lhostejnosti vůči ruské agresi proti Ukrajině," zopakovala vláda. Švýcarsko následovalo Evropskou unii v uvalení sankcí na Rusko a zmrazilo majetek oligarchů v hodnotě přibližně 7,5 miliardy švýcarských franků (8 miliard USD).

  • To je snad už vrcholné číslo komika, který sám totálně svůj stát rozesral a pomalu už i Evropu, potažmo celý svět na naší polokouli. Už by se měli probrat státy, které mu poklonkují a praštit ho přes hubu a ruce. Měl by si stáhnout veškeré běžence domu a začít sám zbrojit a zapojit vlastní národ do boje. Vlastně nemá cenu se rozčilovat nad jeho omezeností, žebravostí a chlípnou židovskou povahou. Jenom je smutné jak mu všichni poklonkují, aby jsme se jednou nedivili kam nás zavlekl.

  • Myslím,že už by měl být souzen za nátlaky a vydírání. Žádnému jinému by takové jednání jen tak neprošlo. Co on si dovoluje je do nebe volající.

  • Věřím, že tak nějak do roka se nechá zvolit ředitelem Zeměkoule.

  • goyim

    Zelensky plní svojí roli agenta válečného štváče USA dokonale. Zatáhnout co nejvíc států Evropy do oslabování Ruska, což v USA prokazatelně plánovali roky zpátky. Nakonec to v důsledku oslabí i Evropu, což vlastně ani nevadí. Slabá Evropa/Rusko = Silnější USA. Bohužel tento plán zmařila Čína, která Rusko potřebuje. Tím, že nahnali Rusko do náruče Číny, si v USA nakáleli na hlavu. Dekády bránili ekonomickému spojení Německa a Ruska což byla jejich klíčová strategie (propojení těchto dvou zemí by bylo velmi nebezpečnou konkurencí pro dominanci planety USA, jak řekl George Friedman), no a nakonec dosáhli ještě něčeho horšího. Jak se do lesa volá...😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit