Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pochop

    Zajímavé,že pořád ten UA prezident natahuje ruku na USA a přitom mu ČR = tedy hlavně politici cpou many many horem dolem. Lepší pro všechny by bylo,přestat dodávat zbraně a pokusit se o SPOLEČNÉ DOMLUVENÍ  = UKONČENÍ VÁLKY !!! Protože dodáváním zbraní ti politici SCHVALUJÍ VRAŽDĚNÍ ,anebo si myslí,že se na ně ti UA jenom dívají ??

    • 🙈 🤣

  • Třídenní speciální operace se prostě tomu vzteklému homosexuálně-pedofilnímu diktátorovi z KGB nepovedla. O to víc se fanklub vrahů a zlodějů rozčiluje nad oprávněným požadavkem další pomoci pro napadenou Ukrajinu.


    • Zastavení třetiny
      plynových dodávek z Ukrajiny má na svědomí  americký
      Pentagon, který podmínil souhlas Kongresu s
      mamutí válečnou půjčkou zastavením transportu ruského
      plynu do Evropy!  A protože
      Kyjev půjčku nutně potřebuje, tak na toto vydírání musel
      v úterý přistoupit - i
      když tím přijde o miliardy dolarů za tranzit ruského
      plynu do Evropy. Úvěr je
      zajímavě koncipovaný, protože věřitelem úvěru není americká
      vláda, jak by se dalo předpokládat, ale přímo Federal
      Reserve, tedy americká centrální banka. Jinými
      slovy, za tento úvěr nebude Kyjev dlužit Washingtonu a jeho
      vládě, ale bude dlužit FEDu. A to znamená co? 
       Že
      bude dlužit Domu
      Rothschild napřímo. Volodymyr
      Zelenskyj, který mj. figuruje ve svodkách Pandora Papers,
      je zkorumpovatelný tak snadno, že snadnější to už
      být nemůže a  Ukrajina je
      už majetkem Rothschildů! 
      P. Fiala podepsal
      obrovský dluh na obnovu Ukrajiny. 
      Ale
      podepsal i to, že ČR bude platit i 
      úrok!!!Každý
      rok půjde 0,5 mld. z našeho rozpočtu!

    • janhrom

      Nikdy to  nenazýval třídenní operací. Novinářská lež!

    • Je otázkou na objektivní posouzení, jestli ten fanklub vrahů a zlodějů není náhodou, zcela náhodou nápadně ušatý. 

    • goyim

      Pořád narážím na tenhle výrok o tzv. "3 denní" operaci. Můžeš poskytnout jeho původní, primární zdroj? Kdo je autorem?

    • mun.go

      Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) v Haagu z velké části zamítl žalobu Ukrajiny proti Rusku, čímž již podruhé během několika dní rozhodl jasně proti zájmům Západu. Kyjev zahájil řízení proti Moskvě již v roce 2017; obvinění se týkala především finanční podpory východoukrajinských separatistů a represí vůči ukrajinské a tatarské menšině na Krymu. ICJ tento názor nesdílí; Moskvě pouze vytýká, že na Krymu nedostatečně podporuje školní výuku v ukrajinském jazyce.

      Mezinárodní soudní dvůr v Haagu zamítl většinu bodů žaloby, kterou Ukrajina podala na Rusko již v roce 2017. Kyjev obvinil Moskvu, že od roku 2014 financuje proruské separatisty v Donbasu a na Krymu, vybavuje je zbraněmi a poskytuje jim vojenský výcvik. Tím měla porušit Úmluvu OSN o potlačování financování terorismu.  Provinila se rovněž porušením Úmluvy OSN o odstranění všech forem rasové diskriminace tím, že na Krymu utlačovala Tatary a Ukrajince; ukrajinský právník tvrdil, že práva těchto dvou menšin byla na poloostrově porušována a jejich "kultura byla vymýcena" od doby, kdy se stal součástí Ruské federace.  Ukrajina tehdy požadovala po Rusku odškodnění a odvolávala se také na sestřelení malajsijského letadla MH17 v červenci 2017 nad východní Ukrajinou.

      Soud rozhodl ve prospěch Ukrajiny pouze v několika okrajových bodech. ICJ výslovně odmítl všechna ostatní obvinění vznesená vůči Rusku. Například neexistovaly žádné důkazy o finanční podpoře ukrajinských separatistů ze strany Ruska. Otázka, zda Moskva poskytla separatistům na východní Ukrajině nebo Krymu zbraně nebo vojenský výcvik, nebyla v citované úmluvě OSN zahrnuta. Ukrajina rovněž nepředložila v Haagu žádné relevantní důkazy o údajné diskriminaci  ukrajinskojazyčné menšiny nebo krymských Tatarů. Soud dospěl k závěru, že ukrajinská obvinění jsou z velké části nepodložená. Soud proto upustil od toho, aby Rusku nařídil zaplatit náhradu škody.

      - viz zde: Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) zamítá žalobu Ukrajiny na Rusko.

      Světový soud také 31.1.2024 odmítl obvinit Rusko ze sestřelení malajsijského letadla nad Ukrajinou v roce 2014 - píše Reuters.
      • goyim

        "Kyjev obvinil Moskvu, že od roku 2014 financuje proruské separatisty v Donbasu a na Krymu, vybavuje je zbraněmi a poskytuje jim vojenský výcvik."

        Což dělá USA všude po světě (ať už tehdá v Afganistánu nebo dnes třeba na Taiwanu) a nikdo z těch západních hodnotářských zemí to nikdy nekritizoval. Naopak tomu tleskali a podporovali to.😂

  • Další, další a další pomoc, další a další peníze...Ukrajinští oligarchové ženocí lůzu do boje z Monte Carla už nemají na sázky? 

    • ..jsou to jen obyčejná nenažraná prasata v čele s tím zeleným žebrákem ... , ale pomalu už vře voda na to prase!

  • To neskončí ani po válce, ať to bude kdykoliv a skončí jakkoliv. Pak bude Ukrajina žádat peníze "na obnovu" a EU ji tam bude cpát horem dolem a my o to víc.

  • janhrom

    Už se ti to krátí Zelenko

  • josef.chmela

    On musí válčit do posledního ukrajince, protože to má nařízené od svých loutkovodičů. Už i obyčejní ukrajinci přichází na to, že vlastně bojují za zájmy USA teroristů a že válka skončí až budou USA teroristé chtít. A to jen tak nebude, protože pro USA ekonomiku je válka nejlepší kšeft.

  • goyim

    A možná jí i dostane - dokud bude sbírat svoje lidi a házet je do masomlejnku, tzn. prosazovat zájem USA, kterým bylo dávno naplánované oslabování Ruska a k čemuž jim tato prokazatelně vyprovokovaná válka posloužila. Pokud to ale neudělá, tak holt bude muset zatnout zuby a uzavřít mír. USA už pro něj nebude moct nic udělat, svého částečně dosáhli. Z války benefitují oni, zatímco kolonie EU jde do kopru. Nakonec se vždy dostaneme k tomu, co řekl Kissinger: "USA má zájmy, ne spojence". A všichni ti zfanatizovaní lepšolidi a různí fialovci poprvé zažijí, jak to vypadá, když se tento výrok aplikuje v reálném světě. Bohužel pro tyto intelektuální zombie přiznat si, že byli zmanipulováni a neměli pravdu, je bolestnější, než ty stovky tisíc mrtvých na Ukrajině. Takže se ještě máme na co těšit. Ještě se hodně zasmějeme těm mentálním kotrmelcům. Začnou asi tím, že budou muset nějak vykoumat, jak to celé překroutit, aby mohli říct., že Ukrajina vlastně jakože vyhrála a např.  těch 45 miliard rozkradených proti-Českým dezolátem Fialou, mělo smysl. Že to byla super investice. Ve skutečnosti to bylo jen užitečné id1otství - propálení našich daní pro benefit USA. Nic překvapivého, takový je holt osud kolonií.😂

    • josef.chmela

      Dobře a pravdivě napsáno.

  • Žebrák.

  • Zelený šupák- somrák roku 2023

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit