Zeman by měl podle lékařského konzilia zůstat v nemocnici, jmenovat Fialu v Lánech by mohl
-
Je víc takových. Ale někteří si píší národnost českou - zřejmě proto, aby mohli kandidovat na prezidenta.
-
Budeš se divit, ale já su Moravák od narození, ne jako Bureš.
-
"Myslím, že je ještě dost času, aby byla upravena Ústava tak, že prezident může být pouze Čech."
Tedy máte v úmyslu diskriminovat občany národnosti Moravské?
-
Tak se nám LDN Lány změní na JIP Lány...
Co na tom, že v nemocnicích chybí personál...
Kolem hradního jich bude skákat dostatek...
-
"Moc si přejí, abys' neměl pravdu..."
Zatim mu soucasna situace nahrava. Prijdou horsi casy a on toho vyuzije ke svemu prospechu, a bude vykrikovat "Vidite za mne bylo lip". Bude mit pravdu a jeho verici to budou brat tak, jako by to byla opravdu jenom jeho zasluha. To snizeni dani pred volbama to byl vychytraly tah. Jak nova vlada nahradi penize v erarni kase ktere Bures se Schillerkou rozfofrovali? Budou se muset utahovat opasky a Bures a ta jeho vykutalena parta se budou smat. Mozna ze i ty volby vedl tak aby prohral a mohl skocit po presidentskem kresle.
-
Je tady ještě jedna, zadkatá vlezzadkařka Mařenka.
-
Myslím, že je ještě dost času, aby byla upravena Ústava tak, že prezident může být pouze Čech.
-
Já už přemýšlím, čím tu díru zasypu, aby mi toto zombí vypadlo z mysli. Hodně soudných lidí si oddechne. Jako mi vypadl DYZYDDENT Veškrna.
-
Moc si přejí, abys' neměl pravdu...
-
Máš pravdu - StBácká hyena je lepší...🍻
-
"až na hradě českých králů"
usedne King Donut. Ze tam Bures usedne je vic nez jiste.
-
"StBácká kreatura, agent Bureš"
Aby ses vyhnula pristi kritice, pouzij vyraz 'StBácká hyena' a budes mit klid. Hyena totiz podle Zemanova slovniku znamena novinare a dalsi prislusniky medialni branche. Diky jemu si hyeny ziskaly u jeho vericich a apostolu jistou oblibu, takze i senatori podle nich jsou hyeny. Ovsem tebe pry zere nenavist, co zere je, vi jen cert a mozna i Zeman Sjednotitel, vykvet vsech lidskych i statnickych cnosti, God bless him.
-
Prezident republiky 🇨🇿 Václav Havel.
Z rozhovoru pro deník Právo, rok 2001. https://t.co/VYgmm1Pkrd
-
A o kterém státu mluvíte...?
-
Jindřichu - kdybych byla jako vy, napsala bych, že třetí odstavec vašeho příspěvku je plný nenávisti a ubohosti...
-
Nevím jak vy, Jindřichu, ale já jsem naprosto střízlivá...
Vy respektujete cizí názory...?
Tak proč je hodnodíte jako ubohé a nenávistné...?!
Pokud umíte číst - nepíšu/ nesrovnávám, že jste jako Man a Bureš, ale, že oni nesnesou jiný názor, než je ten jejich...
-
A co na tom příspěvku je nenávistné...???
Že jsem napsala pravdu...?!
A co se vzteku týče - ten je mi dost cizí...
-
Děkuji za Vaše zamyšlení.
-
Je potěšitelné, když člověk ví, že ho ostatní znají. Možná jste si při své inteligenci mohla i všimnout, že naopak respektuji opačné názory a nikdy vulgárně nenapadám oponenty. To Vás tak zlobí?
A srovnávat mě s pány Manem a Burešem. Nepila jste poněkud nad míru?
Alkohol je dobrý přítel, ale zlý pán.
-
No, v mnohém jsou si Havel a Zeman podobní, to nepopřete. Zeman ale snad nebyl ku....vník. Snad by na to ani neměl.
Kdepak, je fajn, když v čele státu stojí ti nejlepší.