Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

Je víc takových. Ale někteří si píší národnost českou - zřejmě proto, aby mohli kandidovat na prezidenta.

• Budeš se divit, ale já su Moravák od narození, ne jako Bureš.

• mun.go

"Myslím, že je ještě dost času, aby byla upravena Ústava tak, že prezident může být pouze Čech."

Tedy máte v úmyslu diskriminovat občany národnosti Moravské?

• Tak se nám LDN Lány změní na JIP Lány...

Co na tom, že v nemocnicích chybí personál...

Kolem hradního jich bude skákat dostatek...

• vanhorne

"Moc si přejí, abys' neměl pravdu..."

Zatim mu soucasna situace nahrava. Prijdou horsi casy a on toho vyuzije ke svemu prospechu, a bude vykrikovat "Vidite za mne bylo lip". Bude mit pravdu a jeho verici to budou brat tak, jako by to byla opravdu jenom jeho zasluha. To snizeni dani pred volbama to byl vychytraly tah. Jak nova vlada nahradi penize v erarni kase ktere Bures se Schillerkou rozfofrovali? Budou se muset utahovat opasky a Bures a ta jeho vykutalena parta se budou smat. Mozna ze i ty volby vedl tak aby prohral a mohl skocit po presidentskem kresle.

• Je tady ještě jedna, zadkatá vlezzadkařka Mařenka.

• Myslím, že je ještě dost času, aby byla upravena Ústava tak, že prezident může být pouze Čech.

• Já už přemýšlím, čím tu díru zasypu, aby mi toto zombí vypadlo z mysli. Hodně soudných lidí si oddechne. Jako mi vypadl DYZYDDENT Veškrna.

• Moc si přejí, abys' neměl pravdu...

• Máš pravdu - StBácká hyena je lepší...🍻

• vanhorne

"až na hradě českých králů"

usedne King Donut. Ze tam Bures usedne je vic nez jiste.

• vanhorne

"StBácká kreatura, agent Bureš"

Aby ses vyhnula pristi kritice, pouzij vyraz 'StBácká hyena' a budes mit klid. Hyena totiz podle Zemanova slovniku znamena novinare a dalsi prislusniky medialni branche. Diky jemu si hyeny ziskaly u jeho vericich a apostolu jistou oblibu, takze i senatori podle nich jsou hyeny. Ovsem tebe pry zere nenavist, co zere je, vi jen cert a mozna i Zeman Sjednotitel, vykvet vsech lidskych i statnickych cnosti, God bless him.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pozvete-hyeny-rekl-zeman-a-ceremonial-jmenovani-mohl-zacit-40356269#seq_no=6&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=xKpqedmKNMZ-202104080742&source=article-detail/den kdy hyeny prisly na svet 🤣🍺

• Prezident republiky 🇨🇿 Václav Havel.

Z rozhovoru pro deník Právo, rok 2001. https://t.co/VYgmm1Pkrd

• A o kterém státu mluvíte...?

• Jindřichu - kdybych byla jako vy, napsala bych, že třetí odstavec vašeho příspěvku je plný nenávisti a ubohosti...

• Nevím jak vy, Jindřichu, ale já jsem naprosto střízlivá...

Vy respektujete cizí názory...?

Tak proč je hodnodíte jako ubohé a nenávistné...?!

Pokud umíte číst - nepíšu/ nesrovnávám, že jste jako Man a Bureš, ale, že oni nesnesou jiný názor, než je ten jejich...

• A co na tom příspěvku je nenávistné...???

Že jsem napsala pravdu...?!

A co se vzteku týče - ten je mi dost cizí...

• Děkuji za Vaše zamyšlení. 

• Je potěšitelné, když člověk ví, že ho ostatní znají. Možná jste si při své inteligenci mohla i všimnout, že naopak respektuji opačné názory a nikdy vulgárně nenapadám oponenty. To Vás tak zlobí?

A srovnávat mě s pány Manem a Burešem. Nepila jste poněkud nad míru? 

Alkohol je dobrý přítel, ale zlý pán.

• No, v mnohém jsou si Havel a Zeman podobní, to nepopřete. Zeman ale snad nebyl ku....vník. Snad by na to ani neměl.

Kdepak, je fajn, když v čele státu stojí ti nejlepší. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit