Přejít na výpis diskuzí
Zeman čelil provokativním otázkám studentů VUT. Přečtěte si, jak dopadl
26.9.2013 | red
80 příspěvků
-
Zemana jsem nezvolil,ale respektuji,že vyhrál.Jenom k těm %.Získal cca 55% zůčastněných,nikoliv oprávněných voličů.Tak že to až taková bomba zase není.Spíš mě vadí,že v kampani vědomě lhal o minulosti rodiny manželky K.S.Na tu lež spousta socek slyšela.Myslím ale,že si hraje na geroje a plete se domvěcí,které prezidentovi nepřísluší.Jeho pravý charakter odhalil ve své knize p.Komárek .
-
-
Jak to, že ne ??? Tak jdi a donuť těch 45 % voličů, co nešli volit, aby také volili. Prostě platí to, co bylo o volbách. Kdyby vyhrál Šláfenberk , ječel bys tady jako siréna, s jakou obrovskou převahou vyhrál on. A měl bys stejnou pravdu, jako . když vyhrál Zeman... Ono je to tak, každý ječí, že chce svobodné volby, a když je má, tak buď nejde volit, nebo když zvolí většina toho, koho on nechtěl, tak zase ječí, jak jsou volby nesvobodné a snaží se jejich výsledek zlehčovat, bagatelizovat a pomlouvat. Dělají to hlavně hlupáci !!! Tak si to přeber, jak, tvoje věc, ale nekecej hovadiny !!!. Prostě prezidentem je Zeman a šmytec !!! Ono za Masaryka také s ním nesouhlasila spousta lidí, ale většina ano, tak byl prezidentem. A přitom nechal postřílet stávkující dělníky při Mostecké stávce... a za to jej nenáviděly miliony !!! Ale prezidentem také zůstal !!!
-
-
Slušně vychovaní studenti majíc strach o bídný život přítomného alkoholika, šetřili tohoto otázkami spíše humorného charakteru. Navíc, ti ze studentů chytřejší vůbec přítomni nebyli, neboť vidět chátrajícího ožralce není zrovna interesantní.
-
-
10....0000.0000% pravda
-
-
Vlezu na Tiscali a tam Zeman..další novinka - Zeman, zobrazí se mi další příspěvek a koho nečtu ? Zemana..Myslim si že tu někdo bere prášky..ať tak či tak je to k smíchu..
-
-
Je přezemanováno, Já se dokonce bojím otevřít konservu...
-
-
Jen ji otevři. Vyplázne na tebe Babiš oba dva jazyky.
-
-
Tak sem nelez!!
-
-
P.I.Č.use... nelezu sem ale do své " pokud se tak da říct " pošty..
-
-
Jdi na poštu *11*
-
Diskuse není pošta osle!!
-
-
-
Jo, je přezemanováno a nejen na Tiscali... :-)
-
-
Je přezemanováno, ale po česku s nenávistí a záští. Redakce tiscali je neobjektivní a cituje vythaně z kontextu. Tam asi také jde těch protilidových 200 mil. korun.
-
-
Omluva , má být... cituje myšlenky, které jsou vytrženny z kontextu...
-
-
-
-
xyz A zapomněl dodat, co ony francouzské noviony psaly o Napoleonovi
psaky posléze! a co psaly! Zdar! -
-
No esli seš celej takhle srozumitelnej, tak potěš koště ....
-
-
Už žádné vytírání si prde.e Rudým právem!
-
tady je to ale banda levicových blbů *9*
-
-
neschovávej se za pravici, modrý zloději a přebarvený levicový komouši namodro.
-
Tak je pravicově chroustej trumbero.
-
... jak jsi to poznal, debžoune?
-
Ty jsi blb jaký??
-
Je to ŠAŠEK *5*
-
-
Už přezdívka "korektor " je velmi najivní.Škoda. *3*
-
Do voleb vychcípá cca 5 - 10 % komunistů, a na to je nutno při výzkumu preferencí brát zřetel!
-
-
Ty už taky chcípneš, roky už na to máš takže už tady dlouho prudit nebudeš!(tečko)
-
Jak vidět, mediálních oslizlých prasat se tu opět urodilo jako plevele. Holt, někde ta úroveň musí být na nejvyšším stupni, aby snad probůh neskončil ten český Kocourkov.....
-
-
"Jsem diktátor, ruský agent a ničitel parlamentní demokracie v České republice"
tím ten cynický ožrala vyjádřil hlubokou pravdu. Když se chce přirovnávat k Napoleonovi, tak by si také měl přečíst jak Napoleon skončil. -
-
Ano, timto vyrokem uspokojil duchem jednodussi spoluobcany, obzvlast jednoho zvanila na Tiscali. Gratuluji ti. *4*
-
-
Gratuluješ Pištovi Žigovi !!!
-
-