Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strany vzniklé z OF tvrdí,že svobodu volného pohybu,projevu,bydlení a důstojnost vám zajistí existenční mimimum 2020Kč a další dávky.
    • Omyl. To všechno si musíš zajistit sám a nečekat na pečené holuby s otevřenou hubou.
  • Jsem pro Zemane, ale proč netlačíš na prosazení zákona, kde se zlodějům zkonfiskuje majetek a byly by hned peníze. Nebo proč tak vehementně nevystupuješ proti praktikám Nečase a jiným modrých soudruhů?
  • Zeman musel být zas na šrot, že se s ním dá souhlasit.
  • http://polanecky.blog.idnes.cz/c/359708/Od-Babise-psani.html
  • Momentálně oslavují Bakalu ll - Babiše.Příště si je koupí jiný vychcan.
  • je chytrej jak smeták a největší tunel udělal s Klausem,oposmlouva a její největší krádež sanace bank,nás všechny stála 600miliard.Už je tak senilní,že si to nepamatuje,nebo si myslí,že lidi zapoměli???
  • Zeman začíná být stejný jako Klaus. Dobré myšlenky ( ta ohledem OKD sem patří ) dokáže naprosto znehodnotit jiným blábolem, který pronese v tu samou chvíli.
    S tímto totiž přenesl, že "NATO má bránit Ukrajinu, když Rusko neskončí u Krymu". Ale, ale pane Zemane. I jouda z Horní Dolní přece ví, že NATO má právo bránit pouze členské státy. A tím Ukrajina zatím není. Jistě, všichni víme že toto základní pravidlo NATO už mnohokrát porušilo, ale Vy jako prezident nabádáte k porušení dalšímu? *8*
    Někdy si říkám, že politici by alespoň od určitého věku měli absolvovat nějaké psychologické testy, jestli jsou vůbec způsobilí. *7*
    • Když on Zeman je takovým pěkný bombarďák, Srbsko s radostí a chutí humanitárně bombardoval jako premier až se hory zelenaly i na té jeho Vysočině a vůbec mu nevadilo "humanistovi", že jde o bomby obohacené o radioaktivitu, která v Srbsku zůstane ještě hoooodně dlouho po odchodu těchto USA "mírotvorců a demokratů" Poločas rozpadu x-let. A když byl nedávno v Srbsku tak kritizoval odtržení Kosova, což každý inteligent musel předpokládat, že masakr v celé Jugoslávii mělo nějaký cíl pro USA a tím bylo to Kosovo. To se při jeho slovech v Srbsku musel jejich politikům zvedat pěkně žaludek. USA si pak udělaly co potřebovaly, tedy odtržení Kosova od Srbska, aby si tam mohly sami postavit svoji vojenskou základnu NATO USA, která zabírá obrovské území a pěkně se domluvily s kosovsko-albánskou teroristickou organizací UCK , která pro změnu "humanitárně" prodává ve velkém drogy a lidské orgány a má ve svých řadách i bojovníky AL-Kajdy. Že by schizofrenie? Létá jak sodík po vodě. Nyní by pro změnu chtěl bombardovat Rusko, které je obklíčené NATO základnami a tak se zákonitě brání. USA byly ti, co porušily dohody podepsané Gorbačovem a Reaganem, což nedávno řekl ministr Reaganovy vlády P.C. Roberts a proto se postavil s Krymem za Putina a USA i EU podvedený Gorbačov také. Z Vysočiny nám právě Zeman poslal pravicovou vládu jako "levicový" politik. A dohodli se tam pěkně všichni Dalík, Topolánek, Klaus, Šlouf, Melčák, Pohanka, Kchárl i ten Kalousek. Zemanovi se nedá věřit ani nos mezi očima a že ho nemá vůbec malý. A i na tom privatizačním borčusu a rozkrádání celého státu má i on svůj nemalý díl odpovědnosti.

      A co se týče Bakaly, tak to je ukázkový příklad , jak se privatizovalo, jak stát nemá vlastnit nic,dle Zemana, proto se prodaly i stříbrné, zlaté i diamantové slepice, na rozdíl od jiných států, a dnes Bakala chce realizovat v OKD to, co se realizuje již dlouhodobě celosvětově - kapitalizaci zisků a socializaci ztrát a právě se nacházíme v té druhé fázi.
      • lžeš, jediný byl proti bombardování Srbska a v případě Ukrajiny má ty rusofile pravdu. Běž položit věnec na hrob Bilaka, zm@de.
        • Prosím Vás, Zeman byl proti? Skutečně? A jak se to prakticky projevilo?
          Jediný jeho praktický krok o kterém vím, bylo odmítnutí vyznamenání amerického generála za bombardování nemocnic a civilních vlaků, na které ho navrhoval Havel. *7*
      • Tehdy bylo potřeba zastavit Miloševiće, což bylo ruské dítě (Srbové také píší azbukou), byl vyzbrojený po zuby a v době chcípajícího CCCP se snažil převzít jeho roli.
  • Má naprastou pravdu ! Bakala zaplatit vše a pak za mříže !!!
  • Po 25letech zlodějského kapitalismu vše prodáno,zničeno,bankrot za rohem a co dál, válka?
  • mel by nechat jednat koalici a nezasahovat do deni...uz to zase nemuze vydrzet
    • A proč by měl Zeman mlčet? Já bych na jeho místě také nemlčel, kdybych viděl, jak se k tmu koalice, respektive socdem staví. Jen houšť. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit