Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře dělá, protože "Mráz přichází z Kremlu" a proto "Daleko od Moskvy", co možno nejdál, protože odtamtud nepošlo nikdy nic dobrého, jenom zmar.
  • Myslím si,že tomu tlaku Zeman nepodlehne.Já osobně bych nyní celý tendr zrušil ,protože dostavba nebude ani potřebná,protože tu chybí odběratel tj.fabriky.Pomalu se musíme smířit a nebo taky ne,pokud vezmeme věci své do rukouch svých,že brzy skončí poslední fabrika na nákl.auta Tatra.Finance se budou dávat odběratelům domácností a ne cizí velmoci,která nás tady bombardovala,kdy si to ani Němci nedovolili.Jak se s náma vypořádala?Temelín stavěl s námi SSSR a pokud to tak bude tak to bude Rusko.To nepíšu jako blb,ale jako odborník,který to studoval.
  • Určitě mu přinesl album k 67 výročí jak bombardovalo USA Prahu.Ale určitě připoměl,že firmy,které u nás koupili tak jsou už zavřené a nebo ve velkých problémech.
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2012/02/10/nejvetsi-bombardovani-prahy-na-unikatnich-snimcich/
  • Miloši jsem tvůj fanda, ovšem s tím Temelínem neděláš dobře. To poznáš....jsou jiné cesty....
  • jedina spravna moznost je zbourat tu atomovku, ale to soudruzi pochopi az po vybuchu, to uz bude ale pozde
  • jo, to toho jemerického soudruha asi bude stát něco doláčů, které asi zkásne soudruh Šlouf asi...jako když s. Zeman čistil ruský dluh s megavekslákem Fandou Mrázkem přes nastrčenou firmu Falcon...temelín temelín, dojná samice od skotu pro megatunely...dle mého názoru...jako by se nechumelilo...dcérunka Kačka bude mít na rohlíky ze zlata...dle mého názoru... slovo krákrákrákráva zde neprojde, je zde zakázané slovo, i když je to jinak milé, užitkové zvíře...takže se zde automaticky předpokládá, že je dáváno do souvislosti se soudruhy politiky...tedy jako zakázaná nadávka...vida vida...za bolševika bylo podrzřelé slovo jemerika, dnes je to kráva...asi každý ví, o čem je řeč....dle mého názoru...
  • Proč se mně chce zvracet, když si přečtu ten článek..........
  • Že by Zeman čel knihy "Mráz přichází z Kremlu" a "Daleko od Moskvy"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit