Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Článek z roku 2011 definuje kdy, jak a proč začalo v Syrii peklo na zemi.

    aktualne.cz/wiki/zahranici/syrie/r~i:wiki:1262/

    Dokud Syřani 4 roky čekali v utečeneckém táboře v Turecku tak to nikomu nevadilo. Ani vám ani mi ani OSN. Po čtyřech letech bych se taky dožhral a zvednul kotvy když bych viděl že šance na změnu je nulová.
    Teď se tu budou chytráci předbíhat z návody na zlepšení stavu....No a ten náš připitý. Chaplin to vede. Čtyři roky to tam řeší Syřani sami a teď to mají konečne jako začít dělat pořádně. No to mne fakt pobavil. Opravdu hodno génia od stolu štamgastů. *1* *1*
    • Je to prosté, poděkuj viníkovi, kterým jsou USA.
      • Jo... A čím to zavinili ?? Do pohřbů začal střílet Assad - spojenec Ruska. Až rozstřílen 4 pohřby tak se syřani nakrkli a vykradli munyčáky. Od té doby jsou je další a další mrtví.

        No ale může být že máš nějaký argument o kterém se neví tak sem s ním......

        To bude zase ticho.
  • Americký vlezdop...ista....to nemůžeme nikdy dovolit. O cizích zemích rozhodujeme vždy my!!!
  • Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    Svazek zničen 5. 12. 1989

    http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
    • Ale že mu to vyšlo. Skartovačka v hodině dvanácté *1* *1*
      • Jenomže problém je v tom, že v Moskvě nejspíš mají kopie. Tak jako se to říká o Kikinovi, A proto oba tancují jak v Kremlu brnkají na balalajku. *1* *1* *1*
    • Takových podvržených seznamů ti nase.u přes noc kýbl. *16*
  • Proč by od intervencionalismu nemělo ustoupit i Rusko, zůstává záhadou. Brutální vrahové, jako ISIL, Kaddáfí, Fidel, Assad ani Saddám by bez Ruského intervencionalismu nikdy nepřežili ani půl roku. Anšlus Krymu, pravidelné vraždění Arménců, Čečenců, Syřanů, rozvrat afrických států koketujících s ruskou formou fašismu - socialismem a sestřelování civilních letadel jen potvrzují podobnost Putina a Hitlera. Ruský fašismus a jeho extrémně nebezpečné kolaboranty je třeba nazývat pravým jménem.
    • A kam patří podle vaší poslední věty Zeman, který se nachází v zadní části nejmenovaného Putina??
  • V jedné pražské kavárně " U jelita" v Dejvicích se objevil nadčasový Peroutkův článek - Zeman není gentleman. Není to to, co se hledá? Našel to nějaký host zapečené v prejtu
  • Zeman může někoho dráždit svým zjevem nebo vyjadřováním, "pražskou kavárnu" tím dokonce uvádí v hysterii již pár let, ale jedno se mu musí nechat. Opět věci pojmenoval přesně a pravdivě a nesnaží se vlísávat do přízně neschopných bruselských politiků.
    • Nevím proč se tady někdo stále ohání nějakou pražskou kavárnou. To si vymyslel ten ožrala z hradu, aby rozdělil národ. Vyjadřuje tím svůj odpor k posezení a věcné diskusi při kávě a naopak propaguje opilecké kecy u chlastu ve 4.cenové na Vysočině.
      • Pokusím se ti to vysvětlit. Označení "pražská kavárna" samozřejmě neznamená jakousi kavárnu, ale spolek rádobyintelektuálních lidí, kteří se společně scházejí, možná ne v té kavárně, ale třeba i v té hospodě 4. cenové skupiny, kde společně negují vše, co Zeman řekne. Tyto lidi spojuje nenávist proti Zemanovi a stále se jich drží zklamání nad tím, že (bohudíky), nevyhrál jejich kandidát. K nějaké diskusi přístupní nejsou, neboť jen oni, jakožto elita národa, na kterou se také sami pasovali, mají svatou a nezpochybnitelnou pravdu. Zásadou číslo jedna je, že když Zeman řekne, že je něco černé, tak oni vzápětí hlásají, že je to bílé.
        • Není třeba vysvětlovat, Heslo "rozděl a panuj" platilo už v Antice. A Zeman jako "bývalý" komunista se řadí a opírá o závistivou a neznalou lůzu.
          • Jdi těm davům na náměstích, které si chodí Zemana poslechnout, říci, že jsou lůza. Na to odvahu nemáš, viď. A zbabělost je také jedním z rysů té "pražské kavárny".
      • Je to slizká snaha rozdělit národ na fiktivní "Venkovskou hospodu", kde vysedává a "spravedlivě" se rozhořčuje to "zdravé jádro národa" a neexistující "Pražskou kavárnu", kde by měli sedět potměšilí intelektuálové, kteří zbytečně moc čtou a pak tvrdí, že Peroutka nenapsal "Mein Kampf" i přesto, že si to Hrad myslí.
  • Pan president opět excelentní a nic na tom nezmnění přihlouplý komentář pod fotografií,ten
    ovšem také o něčem vypovídá...:-))
    • koukám zlej trolle, že okusování kaštanů z ruských zadků a podhulováním té ovarové hlavě kterou zvolila lůza 4 cenové je tvoje srdeční záležitost ty multinickovej cirkusáku :-D
  • raděj budu nadávat a mít se dobře s Němcema či Amíkama, než nadávat a mít se špatně s Rusákama:((
    • Já jsem ten blahobyt s rusákama už zažila, tak vám dávám za pravdu. Od Ruska raději pryč.
    • No, aby ses nakonec neměl špatně s Arabama (pokud tedy včas nepřijmeš islám).
  • Srandovní vandráci, když dostanou v TV slovo vyprávějí bajky jak by tady chtěli studovat, pěkně pracovat na manažerských postech ...... Neuvěřitelné.A někteří se tady belhají o berlích, že je tady jako budeme léčit.Kdy už jim dají najevo že tady budou vždycky II. kategorie?Naprosto rozhodili systém v EU vtrhli tady a skučí a naříkají.Jak se v NDR otrkají stávkují, hladoví, podpalují ubytovny.V nejlepším případě by měli sednout do nákladních vagonů a včas vyfičet. V horším případě budou provokovat a vyhryzovat - až to praskne.A pak poběží o překot před rozhněvanými poplatníky.Před těmi kterým je vykrádáno to, na co si celý život nedobrovolně spořili sociálním a zdravotním pojištěním!
    • Bývalo zvykem, že mladí v naší zemi chodili do světa na zkušenou. A když se vrátili domů, snažili se ve své zemi uplatnit své zkušenosti ze světa.
      • Ale nikdy jich do světa nešlo tolik najednou.
  • Prezident Zeman nastavuje velmi drsné a hodně osolené zrcadlo přímo do očí..všem ostatním darebákům, darmožranům, poskokům i vlezdoprdélkům, právě proto, že otevřeně říká věci, tak jak jsou, tzv. z mosta do prosta..a ať se to komu líbí či ne, je to velmi tvrdý kalibr.. proti různým zrádcům a vazalským poskokům "politické korektnosti".. a co skutečně hájí jako jeden z mála !..zájmy této země i občanů..Byla by to příšerná představa s vědomím, že by na jeho místě nyní byl např. "někým" protlačovaný "princ ochrápala"..či jiný, uprděný blekota s politickou impotencí říkat i věci proti větru ..Prezident Zeman ať už je jaký je.., tím jak dokáže skoro vždy někoho pořádně vytočit a vyprovokovat atd ..si zasluhuje občanskou podporu od většiny národa !
    • Zeman je sice proti muslimáckým přistěhovalcům, ale táhne nás do ruské "píp". Asi proto, že Putler má na něho kopie o jeho konfidentské činnosti pro StB. Takových je víc, jejichž spisy o spolupráci s StB byly v listopadu 1989 skartovány, ale v Moskvě mají kopie.
    • Ты наш брат, и вы правы

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit