Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autorka článku zřejmě ztratila soudnost. Nechápe, že podporuje ideologii, která v krajním případě považuje ženu, tedy i ji za nesvéprávného jedince, který nesmí rozhodovat, nesmí sama na ulici bez dovolení muže a když jde ven tak musí být zabalená do hadrů. Mám velké výhrady vůči Zemanovi, ale s jeho postoji vůči islamismu souhlasím.
  • Dnes může dělat redaktorku úplně každý.Včera to ještě peče hamburgery v Hladovém okně dnes je to komentátorka.Zeman není myslitel ale plantala.ALE v danou chvíli mluví většině lidí z duše.To jen pomatenci s holými zadky by rozdávali a štědře za všechny ostatní.Pokud si celý život střádám na soc. a zdrav. pojištění nechce se mi z toho ukrajovat na vyléčení nebo vykrmování vychytralých přivandrovalců.Pokud někdo za mně chce o mých penězích rozhodovat, měl by dostat "z prava i z leva" Kulantně řečeno.Není všeobecná vůle pomáhat někomu, kdo si do EU přijel plnit své sny.Ale za cizí peníze.
  • Paní redaktorko:
    Tematické zadání článku asi za 1. Jinak obsahově zcela mimo mísu. Doporučuji trochu studia dějin islamu, přečíst si pár sůr v koranu, navštívit nějaké komunity ve Francii, Německu a ve Švédsku.nejlepe se tam sama projít v letnám evropském oblečení. Pak pište.
  • Opět bych mohl zopakovat, že nemohu souhlasit s porušováním platných zákonů nelegálními imigranty a nelíbí se mně ani podpora tohoto nelegálního jednání od sluníčkářů a o to víc od některých europolitiků.
    Nemohu souhlasit ani s tím, že sluníčkáři záměrně dští špínu na nás, kteří jsou pro dodržování platných zákonů tím, že nás nazývají xenofoby, rasisty a nacisty a nesouhlas pojmenovali nenávistí. Dokonce mne to uráží a mrzí mne, že i toto není trestným činem.

    Ale všechno to je házení hrachu na zeď. Sluníčkáři a pseudohumanisté si budou mlet svoji, budou podporovat porušování zákonů, budou označovat hanlivými názvy lidi s jiným názorem a to do té doby, než si většina uvědomí, že demokracie je založena na vůli většiny a začne podle toho jednat. Doba, kdy si malá skupina tvrdě prosazovala své názory je pryč. Tomu systému se říká "totalita". Pokud se do ní chceme vrátit, nedělejme nic.... :-(
    • přesně tak a můžeme za to poděkovat panu Putinovi který jediný nás čechy brání
  • Štvavý článek na obhajobu teroristů!!!! To může dělat jen demagogický pííííííp!!!!! *12* *12*
  • To je zajímavé co napíše někdo ze setrvačností která se stále omílá v televizi, nemám rád komunisty přílišné socialisty ani přílišné neboli ranné kapitalisty /většinou podnikajicí děti a rodinní příslušníci bývalých komoušú/ jsem ročník 1967 pracuji i 10hod. denně. Peníze mám hluboce pod průměrem rep. Znám pár egypských muslimů normální lidé se kterými se dá bavit o všem ....ale jen když jsou s námi normálními čechy... jakmile se dostanou mezi svou komunitu nepoznáte jej .....normálně jedí salámy s veřovým na discotékách pijí alkohol jako diví na naše holky hází milé ůsměvy /holky jsou unešené z jejich barvy plet šedé/...ale jen se zmiňte,zapochybujte o proroku Mohamedovi vše jde stranou zamračí se a vypadají jak Usáma. Prostě jsme jiní, nelze takto promíchat etnika je z toho vždy jen chaos a dříve nebo později to praskne. Jiný příklad z Klimkovických sanatórií u Ostravy /vlastní je v Praze zaregistrovaná firm/ jsou tam ženy muslimky ze Spojených Arabských Emirátů šejk Zayed jim platí tříměsíční léčebnou kůru.. prostě utírají si zadky aj. mizerně ...v nošený hadrech se koupou v bazénu ačkoli češi nemohou např. v dlouhých plavkách. Jejich hygyenické návyky jsou odlišné bližící se spíše středověku mytí v společných bazénech. Přesto že jich není mnoho dávají najevo nadřazenost nerespektují náše řády. Klasický argument nejsou takoví všichni ! Ale uvniř 98% ano v Koránu je povolená lest,tak pozor. Máte-li jiné zkušenosti podělte se . Souhlasím na internet může psát kde kdo a rádo by redaktor každý. Nepodporuji dovolené nikde jinde než ve střední evropě ve státech blízké naší mentalitě a návykům. A tím míň přispívám penězmi do kasiček odlišných etnik. Podporuji našince byť zlodějíčky ale jsme to my Češi tak co...
    • Souhlas a dík za počtení a co s tím?Buď teda vzdor a stranu která se postaví a nebo rezignace !?!? Nemám dobrý pocit ale šel bych do vzdoru a obrany našeho stylu života!!!!
  • Vážená slečno redaktorko, je jasné, že nemusíte pana Zemana, no budiž. Ale proč to troubíte do světa takovým způsobem? Proč to balíte do té snůšky balastu, plků a vašich pocitů? A k těm nešťastným studentům, kteří ještě dnes nemohou usnout, že nebyli položit kytičku.. vůbec jim nevadí, jak jsou zneužíváni. A co tam přijít následující den? Ale to už tam nejsou kamery...
    A srovnávat hákový kříž s přeškrtnutou mešitou, je to od vás zcela sprosté. Je-li vaše touha, nosit celý den pyžamo s mřížkou přes oči, nu máte svobodnou volbu se vystěhovat třeba na Střední východ. Ale nás do vašich snů netahejte.
  • Paní Alina Holušová by patně ráda, aby ji muslimové použili pro svoje choutky. Neví jak se zviditelnit, tak špiní každého, kdo předpovídá naši budoucnost s nevalným výsledkem. Pokud neuchopíme svůj osud do své moci, dopadneme ve své zemi jako "příživníci" a hosté. Nerad bych se dožil doby, kdy se budu bít vyjít na ulici a do obchodu. Vážená paní Alino Holušová,
    ony ty ostnaté dráty měly něco do sebe. *16*
  • Na této diskuzi je krásně vidět, jak u nás funguje svoboda projevu. Pravda o autorce tohoto odpadního článku se nenosí. Příspěvek byl smazán a IP zabanována na 5 dnů, prý kvůli údajně nevhodnému příspěvku, který byl ovšem k tématu a neobsahoval neslušné výrazy.
    Blitky mimo téma tu jsou stále. Ty asi nejsou nevhodné, jako obvykle.
    • Ano taky se mi stalo,stačilo napsat že bez vědomí admina by to nebylo možné:-))))))
      Tak si zase počkám:-))))))))))))))
  • Paní redaktorko paní Alino Artiushenko-Holušová co se Vám stalo? Rád jsem četl Vaše objektivní zahraniční komentáře o Rusku od roku 2008. Ten blábol co jste teď napsala snad souvisí s Vaší momentální funkcí Editor in Chief ve společnosti Tiscali Media. Za peníze se dá napsat cokoliv. Už vím proč náš prezident má novináře tak rád. Jak jsem se dočetl, tak Vaší příležitostní profesí je malování. Co kdyby jste raději malovala, než psala na zakázku snůšku blbostí, které snad nejsou z Vaší hlavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit