Přejít na výpis diskuzí
Zeman je komunista a ruský agent, říká autor petice
18.3.2015 | red
295 příspěvků
-
Zeman je náš prezident, važme si jej. Degenerát s plínami není můj vzor na prezidenta. Ty s pilinami v palici si směšný provokatér, který se těmito žvásty živí. *1* *1* *1*
-
Jo tvůj Zeman si udělal vlastní nikým nevolenou vládu složenou z kamarádů
a sponzorů. Když se do PS nedostala jeho SPOZ pokusil se pučem ovládnout
ČSSD.
Je to starý po moci bažící intrikán kterému se nedá věřit ani pozdravení. -
Jsem hrdý na to, že jsem byl v KSČ. Na začátku 90. let jsem však musel vystoupit abych mohl dále vykonávat svou práci. Byla to sprostá havloidní diskriminace. Od té doby každému pravdoláskařovi, havloidovi a pravičákovi škodím kde mohu. Budu nejšťastnější až jmenovaní budou opět pracovat v dolech a za mřížemi. Už si připravuji pukavce a shnilá rajčata pro házení na kolonu bojové techniky imperialistů z USA, která bude naší republikou projíždět. Konec imperialistů, pravičáků a havloidů se blíží.
-
To co předvádí Zemab je skandální.
Vlastním spoluobčanům z řad abastinentů veřejně popřál smrt. Podařilo se mu
urazit handicapované spoluobčany.
Je to soudem usvědčený lhář když se prokázalo že v předvolebním boji pomlouval
knížete. Stejně tak mu ve lhaní pomáhal i agent StB dnes právník Zavadil.
Popřel Ruská vojska na Ukrajině a po zásluze sklidil posměch v celé EU: -
Přestaňte konečně pomlouvat názorovou oponentku na debatě.
Jsem mladá holka a ve vaší Plzni jsem nikdy nebyla.
Žádný váš Tečka neexistuje. Je to jen nálepka kterou rozdáváte oponetům
a oponentkám ve snaze snížit váhu jejich příspěvků. -
Stačí zmínit, že je z TOP09 a je hned jasné, co ho k tomu vede - Zeman je odstřihl od koryt, jejich maskota veřejně znemožnil (ikdyž to docela dobře zvládal i maskot sám) a tak se mu mstí, jak jen to jde *3*
-
Neprezentuj se pořát jako žena starý opelichaný gayi tečko, už ti zubatá klepe na rameno, tak se vzpamatuj.
-
Jede si pro prikazy, jak demoralizovat CR. Pokracuje v praci kterou zapocal v prognostickem ustavu. Uz se tesim na intervium na CT1 v 18.35 s Klausem. Pouzije stejnou retoriku jako Zeman. Uctit pamatku padlym muze i v CR a ne pred okupacni armadou.
-
Parchant se bojí o majetek, určitě to není majitel družstevního bytu, na takové bídu a Polské vši.!!
-
Souhlasím
A jsem zvědavá, kdy bude hrad Jana Němce žalovat... -
Autor je z TOP09 - to hovoří za vše. Tato strana, pro mentálně opožděné voliče, je všeobecně profláknutá Kalouskem a koktou Kchááárlem. Prostě TOPák - hlupák.
-
Přesně, má slova, se vším souhlasím. Je to pravdivé a reálné. Teď spustí 5. kgbácká kolona svůj rej. Už se těším, bude sranda. Dnes hned tak takový blby neuvidíš *1* *1* *1*
-
Já si pořád říkal, kdo tu petici organizuje a platí. Zda nějaký obyčejný nestranný člověk a ono hle TOP09, to je ale překvapení... *1*
-
http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/
Myslím, že tento článek je přesně podle tohoto scénáře vytvořen. -
Zlatá a hlavně pravdivá slova! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Zeman si vesele pozval na hrad Putinova oligarchu který je na sankčním seznamu.
Zeman popíral Ruská vojska na Ukrajině. Zeman tvrdil že sankce proti Rusku
neúčinkují přestože ruský ministr financí přiznal že tvrdě účinkují.
Zemanova parta napojená na Lukoil je plná překabátěných komunistů s kontakty
na Rusko Jako třeba Zbaytek - komunista co chtěl v roce 1089 střílet do lidí
je dnes co? majetný podnikatel.