Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani mě neuhdivuje, že ten chlapec je z TOP09. Demence a alkoholismus jsou zřejmě vysoce nakažlivé.
  • Jan Němec má zřejmě hodně vysoký index laudátů.
  • Souhlasím

A jsem zvědavá, kdy bude hrad Jana Němce žalovat...
  • Psi sa bránia útokom!
    • Ty si bol azda u kartárky, alebo Pythie. Ta radila tak, že to bolo i nebolo. *1* *1*
  • Miloš Zeman na Jižní Moravě.

Od Haška dostal kytici: Od lidu slyšel Hanba! Ostudo národa!

Ochranka jej musela oddělovat od lidí kteří mu chtěli ukázat červenou kartu.
    Bratříčkuje se s Putinem a ignoruje porušování lidských práv v Číně.
    Zradil odkaz Masaryka křičel dav.

Hašek Miloše podporuje. Vždyť Miloš s ním nedávno plánoval puč při kterém
    měl být jeho kamarád Míša bez voleb dosazen jako fuhrer ČSSD.
    • no, ale ty lžeš, Zeman zve odůrce k diskuzi, ale utečou - proč? já myslím, že vím proč, neumějí prostě diskutovat, jsou jako ty, blekotají blbosti, raději v anonymitě a v davu *15* *15* *15*
  • Zlatá a hlavně pravdivá slova! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Zeman si vesele pozval na hrad Putinova oligarchu který je na sankčním seznamu.
    Zeman popíral Ruská vojska na Ukrajině. Zeman tvrdil že sankce proti Rusku
    neúčinkují přestože ruský ministr financí přiznal že tvrdě účinkují.

Zemanova parta napojená na Lukoil je plná překabátěných komunistů s kontakty
    na Rusko Jako třeba Zbaytek - komunista co chtěl v roce 1089 střílet do lidí
    je dnes co? majetný podnikatel.
    • Neprezentuj se pořát jako žena starý opelichaný gayi tečko, už ti zubatá klepe na rameno, tak se vzpamatuj.
      • Přestaňte konečně pomlouvat názorovou oponentku na debatě.

Jsem mladá holka a ve vaší Plzni jsem nikdy nebyla.
        Žádný váš Tečka neexistuje. Je to jen nálepka kterou rozdáváte oponetům
        a oponentkám ve snaze snížit váhu jejich příspěvků.
        • Stejný sloh, stejná rétorika, stejné výrazivo... Přestaň lhát, je to zbytečný *5*
          • Lžeš tu jenom ty Zemanovče.
  • Z té Vaší diskuze jsem úplně zmaten. O co tady jde?
    O zoufalou snahu vytvořit nějaký tlak, který by ukázal CIZINĚ, že jsme DEMOGRATI a ten kdo nebude demograt eoroatlantického střihu to schytá jako ten Zeman, kterému to ŠIROKÁ VEŘEJNOST vytmavila červenými kartami 17.listopadu. A ještě Putin k tomu!!! To se naše media nadřou, aby napravila PRESTIŽ NÁRODA.
  • Kašpárek fašisty Putina.
    • absolutní souhlas
  • ušišlany předseda,slizký a v ČT popularizovaný Kalousek,nyní Němec,tato strana je opravdu plná uchylných členů,kteři by se měli léčit a ne působit v politice a navíc tlachat nesmysly.Co za debilové se to po roce 1989 dostali do politiky je neuvěřitelné.
  • Přesně, má slova, se vším souhlasím. Je to pravdivé a reálné. Teď spustí 5. kgbácká kolona svůj rej. Už se těším, bude sranda. Dnes hned tak takový blby neuvidíš *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší