Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže příště cenzura a do éteru pouštět rozhovory a pořady se zpožděním, až projdou schválením zodpovědných "uvědomělých" orgánů...........jsme tam, kde jsme byli, soudruzi...
    Ta "Rada" je asi taky pěkná banda vejlupků .....
    • Napis to natvrdo: cenzura jak remen. Jinak to Rada nepochopi. *3*
  • Když Havel chlastal jak doga a pak veřejně lhal, nikomu to nevadilo. Když Havel hulil jak fabrika, nikomu to nevadilo. Když se Havel kurv*il s Veškrnovou, zatímco paní Olga doma umírala, nikomu to nevadilo. Když Havel neoprávněně restituoval - krad společně se Švarcnbergem, nikomu to nevadilo.
    Tak co byste teď chtěli vy pokrytci?
    • Kam se Havel hrabe na toho ruského švába, ten chlastá LIGU! A vždy lepší chodit s Veškrnovou, než se nechutně cucat s dcerou! *12*
      • Ubohý Čapisrale *15*
  • Ano knížecí partička se zesměšnila v přímém přenosu před celým světem!

    TOP Holocaust dostal ve volbách od lidí červenou kartu - už je nechtějí ve vládě -
    a tato parta ztroskotanců bude drze rozdávat karty těm úspěšnějším.
    Na Youtube si lze dodnes pustit video kde Kalousek debatuje s piráty. Jeho slovník
    dlaždiče pokrytcům z Pražské kavárny samozřejmě nevadí.

    Jinak Tečka uznává rodinu Mašínů. Tak tu máš slova jejich sestry:
    Havel byl jen rozmazlená mánička a jeho parta spolek ožralců.
    • Tedy ta posledni veta je sila: to tecka "nevydejcha". *15*
    • ... jenom někdo s rádoby intelektem vytahuje pindy báby od Mašínů, jak se to hodí :)))
      • Ty ani to ne. *1*
    • Rozhlas porušil zákon a co česká televize,která neustále vysílá zakazané reklamy a sponzorem televizních novin je ondrašovka,co komerční televize kde převládá reklama nad programy a slyšíme samé dormeo,delimano a podobně.Reklama měla být regulovaná a nyní převláda ve vysílání.To by mělo radu pro rozhlasové a televizní vysíláni zajímat a ne to co upřímně sděli svému lidu který jej volil prezident republiky.V dnešní době si koupím plazmovou či LCD televizi,zaplatím za ni ze své kapsy 25 000 kč a nač mi je když tam slyčím reklamy.Jestliže komerčni televize na vysíláni nemají prostředky,vezměte jim licence a nebudou znechocoval diváky nesmysly.
      • Rada pro rozhlasové a televizní vysílání je zřejmě podobně jako ODS a TOP 09 zaměřena proti prezidentovi. Je zajímavé, že nikomu z tohoto společenství které dbá aby ve vysílání bylo vše podle stanovené linie nevadí v rerklamě na plyn od RWE, že tam herec říká, - kdyby jste byli jako n o r m á l n í lidi u RWE - atd. Z této formulace vyplývá, že odběratelé plynu od RWE jsou normální, ale lidé kteří odebírají plyn od jiných subjektů nejsou normální. Toto nechává váženou radu v klidu, zřejmě si nechtějí rozlobit německou firmu.
      • ... kup si banjo a televizi vyhoď oknem :)))
    • ... co je na Youtube o tobě, chytračko?
  • Jasně - Milošek je hulvát, ale odskáče to moderátor Pokorný, který se choval slušně a neřekl mu ať drží hubu...
  • Konečně jsme se na tiscali dočkali něco málo o prezidentu Zemanovi . S velkým napětím čekám čím nás překvapí naše Česká televize.
    • Já zase čekám, čím nás ten hradní ožrala překvapí zítra...
      • B.bej jsi na to dost. To cervene v tvych rukach byla stranicka knizka tveho tatika? Pritel z Ameriky si myslel, ze oslavujete VRSR. *7*
        • pošlete přítele z Ameriky do školy, aby se lépe orientoval.
  • Smrt nacistovi trautmberkovi a kalousovi! Až tyhle hnojové zařvou, bude klid!
    • Bohužel je to nastavené tak, že hnoje zemena nelze zavřít - aspoň ne zatím. O žádném dalším není nic známo.
      • sam si hnojem a na Zemana nesahej,je náš.
  • Nemohu pochopit, jak "Rada" může trestat ČT za něco, za co nemohla. Byl to přímý přenost a nedovedu si představit, jak předem zabránit, aby ten, kdo chce pronést vulgaritu, tak aby ji neřekl. Od prezidenta se jistě neočekávalo, že bude vulgární a udělat střih ve vysílání, by vždy bylo až po vyřknutí vulgárního. Já se domnívám, že "Rada" rozhodla asi na návrh "hradu" tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. *1*
    • Kam ten svět dospěl? Nejdřív se pohoršovalo nad odkrytým kotníčkem a sprostou mluvou,pak přijde sexualní revoluce a volnost slova.No a je tu 21. století a v tv se zakrejvaj kozy a nesmí mluvit sprostě.Proč má zase někdo péči o mé BLAHO a potřebu mě nekazit?Já o to nestojím.
    • To by musela potrestat všechny politiky, ti jsou totiž sprostí uý samotným bytím!
  • Již dávno jsou média pod kontrolou a neustále nám jen lžou, protože pravdu nemůžou napsat, nebo zveřejnit.
    Je zajímavé, že hodně lidem vadí pár nevhodných slov Zemana, ale, že nás gauneři Kalousek ap., flákači Benda ap. neustále okrádají a drancují republiku to Vám nevadí... je to velice k zamyšlení.
    • Myslíš, blbečku "music.duchacek", že President Unda Unda není k.nda? Nejsi kapku
      nakřivo? Děláš Ty vůbec něco pořádného? Sklapni, zalez, zimostráze!
      • Prague Citizen, myslím, že jsem toho v životě dokázal daleko víc než Ty a hlavně se zbaběle neschovávám za různé hloupé názvy (inkognito), vždy si za svým názorem stojím otevřeně.
      • Rekneme to hezky spisovne: ty, Prague Citizen jsi tak nesmirna "pussy", and "dummy" ze by te tezko clovek v celem svete nasel.Proc te z Bohnic pustili je uplna zahada.
  • servery jako Tiscali Seznam a další by měly na protest proti Zemanovým vulgaritám mu dát na den stopku a pokud by se to opakovalo, úplně ho vyloučit ze zpravodajství a neříct už o něm, ani slovo. *3* Jde přece o zásady slušné diskuse, ne? A když to jde u řadových přispěvatelů, musí to jít i u Zemana.....Asi administrátorům zmíněných serverů napíšu udání a upozorním je na neslušné Zemanovy příspěvky a ať ho zablokují *4*
    • Neblbni, nemůžou blokovat vlastní provokatéry voé!
  • Když Zeman letěl do Číny, tak v médiích ani zmínka. Sotva však vystoupil na tiskovce a řekl, že Tibet je integrální součástí Číny, vypukl v médiích "rachot". Tak jako je sledovaná návštěvnost programů TV prostřednictvím peoplemetrů, tak mají redakce software na sledování periodik co se týká stylu psaní a propagandistických metod korporátních médií. A ejhle, zjistilo se, že kampaň proti Zemanovi řídí MAFRA. Vysílačky MF Dnes, iDnes a Lidovky spustily mamutí kampaň proti Zemanovi a vyrobily pseudokauzu, která ovšem vyzněla naprázdno. Občany zkrátka nezaujala. Občany totiž nezajímá pražská kavárna, (pejorativní označení pražské intelektuální soldatesky, která se sdružuje kolem bývalých přátel Havla a již téměř nabalzamovaného předsedy TOP - veleknížete. Je dobré si taky povšimnout, že nedávno média přinesla taky zprávu, že se Zeman těší vzrůstající důvěře občanů. A s tím bylo rovněž něco udělat, ale kde vzít bahno a špínu? No a Zeman té bandě redakčních "melody boys", kteří za kus žvance dokáží napsat pamflet i o Panence Marii, docela dobře "nabil" tím nejlepším střelivem. Zeman se v rozhlase rozhodl znesvětit "Svatou trojici" pravdoláskářské hydry a vhodit do její mediální latríny odjištěný granát. Jekot, hýkání,hysterii,štvanici a křik jaký jsme dosud nezažili, rozpoutal tímto prezident mezi mediálními stránkami. Je rovněž zajímavé, nakolik absurdní celá kauza je. První co bylo, tak řekl, že vláda pod vlivem Kalouska "zkurvila" služební zákon. Já pohoršen nejsem, protože prezident nazval věc pravým jménem i když to není příjemné. Zkrátka prezident tuto "sviňárnu" nezabalil do líbivých slovíček. Další slovo bylo "kunda", když se zmínil o ruské avantgardní tlupě, jež se nazývá Pussy Riot, což v překladu znamená "Povstání kund". Ano prezident se chybně vyjádřil jako Passy. Ale to souvisí s anglickou gramatikou a kdo zná angličtinu určitě si umí význam vysvětlit. Ve skutečnosti to Zeman trochu přitvrdil, protože by to asi mělo být přeloženo "Povstání kočand". Je nutno ale podotknout, že tyto představitelky "kundy" ze sebe dělají a to svým chováním. (Najděte si na internetu). Je děsivé, že kníže tyto děvy označil "za báječné dívky s kuráží" a vyjádřil jim podporu. Ale k věci. Zemanova sprostá slova měla postavit do kontrastu fakt, že politici jako Schwarzenberk, hovoří vulgárně pravidelně, ale média to nějak nezajímá. Slova "prdel","šoustat","kokot" nebo "hovno" jsou téměř v denním slovníku knížete. Toto pražské kavárně nevadí, ale "kunda",to vadí. Na závěr, měl by se prezident vyvarovat sprostých slov? Asi ano, měl by. Ale jsou situace, kdy je potřeba věci nazvat pravými jmény. Protože "Zákon o státní službě" je opět připravován jako "odkloňovačka" našich peněz a to v nemalých částkách. Lidé - nenechte politické "kurvy" aby se chovaly jako "kundy" a dělaly z nás všech "kokty a "čuráky"
    • media v naší zemi jsou zřejmě ty nejhorší na světě,tisk,rozhlas,televize je pod úrovní dnešní doby ovládány mafiany chopivších se moci po roce 1989,kteří přivedli lidu a této zemi jen zlo.Tisku říkaji bulvární plátek,televize je samá reklama,lži,štvaní proti prezidentu a umělcům.Viz Bartošová a nyní Zeman.V dnešní době máme plno televizních kanálů,ale většina z nich je nesledovatelných znehodnocenými programy neustále přerušovanými nechutnými reklamami a dokonce i programy pro děti.Hlavně že máme radu pro rozhlasové a televizní vysílání,kterou zajímá projev hlavy státu v rozhlase,neřli nechutné a neustále delší a častější reklamy a i v pořadech pro děti.Nač taková rada je?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit