Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se asi cítil Dienstbier při tiskovém prohlášení vedení ČSSD? Všichni mu potřásli rukou k zisku hlasů a 4. místu. V dalším kole podpoří vedení ČSSD Zemana. To je přece od ČSSD veletoč a vrchol pokrytectví. Napřed se vůči Zemanovi vymezují, nemohou mu přijít na jméno, teď ho budou podporovat. Přitom Dienstbier označil Zemana za pravicového politika a velice dobře si vedl v diskusi s ním, kde ho svými argumenty deklasoval. Zeman byl pro ČSSD odpadlík, ale teď je vše zapomenuto a bude mít jejich podporu. I Klaus prohlásil, a ten je silně doprava, že dá hlas Zemanovi. Co si má člověk o tom všem myslet? Strany, ať je to pravice nebo levice, jsou všeho schopné, nelze mít k nim žádnou důvěru. Sám Karel Schwarzenberg nemá toto nálepkování rád, vyplývalo by totiž z něho, že je doleva, a to také vyloženě není. Ale je to silná osobnost! Dal jsem hlas Fischerovi, neuspěl, teď dám hlas šlechtici Schwarzenbergovi. Je to totiž pro mne z těch dvou kandidátů jasná volba. Přeji mu úspěch a věřím, že Zemana poměrně výrazně porazí. Kéž by také došlo na jeho slova a tento národ se dokázal stmelit. Potřebuje to jako sůl. V jednotě je síla, jak praví staré přísloví či heslo.
    Vystupování kandidátky na prezidenta paní MUDr. Z. Roithové na mne učinilo velice dobrý dojem. Pěkné také od ní bylo, že hned pohotově sdělila, komu dá v dalším kole hlas, aniž by před položenou otázkou začala nějak kličkovat! Tato žena má mé sympatie. Dobře mluvila rovněž i T. Fischerová, zatímco projev J. Bobošíkové měl na mne účinek zcela opačný, tedy negativní.
  • Zeman je pohroma pro celý národ!
  • Sci-fi nebo ďábelský plán?
    Když se ukázalo, že komunismus je cesta do pekel a zákonitě se blíží jeho konec, založili soudruzi v r. 1984 (snad podle pokynů SSSR a v režii STB a KGB) tzv. Prognostický ústav, aby si udrželi svůj vliv i po nezbytné změně politického a ekonomického systému a zajistili sebe a své potomky
    (http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav)
    Jeden z nejvíce proradných, bezskrupulózních, necitelných gaunerů, agent StB (a nejspíš i KGB), všehoschopný psychopat soudruh Klaus byl pověřen vytvořením tzv. "občanského fóra“, které vyústilo ve vznik tzv. "občanské demokratické strany“. Stejně egocentrický hospodský žvanil, opilec a bavič soudruh Zeman dostal za úkol vytvořit z části KSČ zdánlivě opoziční "sociálně demokratickou stranu. Křesťansky smýšlejícího a odpouštějícího Havla soudruzi přesvědčili, že je třeba "nebýt jako oni", aby tak unikli spravedlivému trestu a mohli začít realizovat svůj plán. A jelo se dál.
    Rychle byla zahájena tzv. "privatizace" a aby občánkové nereptali a nabyli dojmu, že i oni se na tom mohou podílet, dostalo se jim pár drobtů v podobě kuponových knížek. Soudruh Klaus hlásal, že je třeba udělat „tlustou čáru za minulostí“ (aby soudruzi nemuseli vracet to, co bylo uloupeno), „zhasínal“ a s celou zločineckou bandou „utíkal před právníky“, aby si "vyvolení" soudruzi mohli „naprivatizovat“ lukrativní majetek dřív, než se pro to vytvoří nějaká pravidla. Samozřejmě přitom nezapomněl na sebe a svou rodinu. A jelikož to probíhalo v jisté koordinaci s Moskvou, která se snažila neztratit ve své osvobozující se kolonii vliv, dostalo se mu za dobré služby i bohaté odměny od Lukoilu. A jelo se dál.
    Když občané prokoukli a pokusili se zbavit Klause moci a přetvořit ODS na skutečně demokratickou stranu („sarajevský atentát“), dohodl se Klaus se svým komplicem z „opoziční“ ČSSD, křivákem a ožralou Zemanem a v tzv. „opoziční smlouvě“ si drze rozdělili moc. A jelo se dál.
    Za pomoci intrik, vyhrožování a podvodů se Klaus vedral podruhé na post presidenta a za pomoci svých kumpánů (Langr, Vesecká, Rampula, agent StB Jakl…) a zkorumpované justice se mu dařilo úspěšně zdržovat a zametat privatizační a postprivatizační lumpárny. A jelo se dál.
    Když se jeho čas nachýlil, zneužil (předtím účelově) znetvořené Ústavy, jež ho činí neodpovědným a beztrestným za své činy, a vyhlásil amnestii pro všechny privatizační, postprivatizační a ostatní zločince, jejichž stíhání se dosud nepodařilo zastavit. Za tím účelem použil svého poskoka Nečase v roli užitečného idiota. Nečasovi přitom zjevně dělal užitečného idiota ministr spravedlnosti Blažek, který byl účelově dosazen po rychlém výhazovu ministra Pospíšila, který by zjevně těm lumpárnám bránil. A jelo se dál.
    Před svým nutným odchodem z postu prezidenta se Klaus snaží prosadit na hrad svého komplice Zemana a doufá, že s jeho pomocí se mu podaří dokonat, co si předsevzal: Nečas jako viník za zákeřné podepsání amnestie za zády vlády a užitečný idiiot splnivší svůj účel bude odstaven (za „dobré služby“ se mu dostane patřičné odměny v podobě teplého místa), Klaus se vedere do čela ODS, aby „napravil“ její reputaci poškozenou mimo jiné amnestií, kterou přece podepsal Nečas, který je odpovědný, zatímco Klaus přece „nevěděl“ a byl veden „humanistickým“ cítěním. Klaus „obnoví“ jeho předchůdci poškozenou reputaci ODS a nechá padnout Nečasovu vládu. Zeman pověří sestavení nové vlády Klause jakožto předsedy „obnovené“ ODS. A bude to scénář ne nepodobný jako v Rusku s Putinem a Medvěděvem.
    A jak Klaus v souvislosti s amnestií prohlásil: „POJEDE SE DÁL!“
    • Kéž by to bylo sci-fi. Obávám se, že je to spíš ďábelský plán. Zatím ten scénář tomu nasvědčuje.
  • Volit chlapa se základním vzděláním jako hlavu našeho státu je už něco nenormálního a degenerujícího a navíc cizáka. To chcete zaprodat naši republiku?
  • ...ještě pořádně nevychladly volební urny a už media včetně tzv. renomovaných politologů špiní Zemana. Proč asi?
    Kníže - cizák je nevolitelný.
  • češi a moravané vzpamatujte se přece si neuděláme polovičního rakušáka který neumí pořádne česky psát ani mluvit naším prezidentem copak jste se zbláznili
    • A vy umíte psát česky, Češi a Moravané se píší s velkým písmenem, to se procvičuje do 5. třídy ZŠ. Vy jste tam nechodil?
      Eva
      • nebojte chodil dokonce zdárně dokončil , to byl příklad češtiny kdyby se tam Karel dostal a nepočítám stím že ví kde leží Morava *1* *1* *1*
    • Ze ti nevadil zakarpatec z rodu Pruzinskych...
  • Poli-ponožka asi hulí víc, než snese... *1*
  • Bolševici tady štěkají jak vzteklí psi, tak to znamená, že kníže Schwarzenberg bude dobrým presidentem.
    • Dementní degener, který neumí česky a nezná ani hymnu země, jejímž prezidentem chce být, podporovatel tunelářů, církevních restitucí,může být dobrý jen pro idioty.
      • No,ja myslim,ze cesky umi a zna i hymnu...
        Pises o Zemanovi,mam pravdu?
        Krze ty tunelare...
  • Tak tato poliltoložka mele nesmysly, ČSSD veřejně prohlásila, že volbu pana Zemana podpoří jednostranně. \Lidi nedejte na názor politologů a uvažujte hlavně svým rozumem. Cílem politologů je rozkol ČSSD a levice a tím pádem volba Scharzenberga. Tito politologové jsou placeni trojkoalicí. *12* *12* *16*
    • Jen se neplet-ono Zemana doopravdy cast CSSD podrazila,a zadna skoda,kdyz z politicke sceny zmizi ODS,tak i KSCSSD!
  • důležitější je, co je lepší pro občany a stát, pokud tohle ČSSD nepochopí a jako Špidla, který se nestyděl silou si vynutit své místo v Bruselu, ačkoliv není ani jazykově ani jinak vybaven, bude zřejmé, že ČSSD není státotvorná, ale jen ubohá žabomyší partaj. Menší zlo je Zeman.
    • Spidla-hlavni kadrovak ve Statnim statku Sumava,do Listopadu '89 clen KSC-takze predpoklady pro tehdy 'vladnouci' CSSD mel-nebo ne???
      • Jsi neobyčejný mentál. Špidla byl člověk, který měl velké problémy za své názory s STB,na rozdíl od většiny našich provicových estébáků.
        • Jestli rikas hospodarske kriminalce STB,tak te pri tom musim nechat...
          Ja se nezastavam estebaku z ODS,s touto stranou me nespojuj.
      • Ty jsi blbec a nevíš co meleš.
        • No a ty jsi hermfrodit a B U Z E R A N T *12*
          To vis,na hruby pytel patri hruba zaplata!
      • P.S.
        Doporucil jej na veskere funkce v CSSD prave Milos Zeman...
        Spidla s Grossem jej taky totalne na oplatku podrazil.
        • však taky neříkám, že jsem ze Zemana nadšená, ale je o chloupeček lepší než Schwarzenberg
          • V cem je lepsi?
            Ja bych jej volil tez,ale pouze v tom pripade,ze by mel protikandidata Fischera,nebo Bobosikovou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit