-
Táta vždycky říkal, po kom ten kluk je, a já to vím, po pradědovi ten byl u cirkusu klaunem.
-
... souboj dvou politických zoufalců :)))
-
Musím vymyslet nové nicky, ten fleck a Honza už jsou profláklé, takže mě pak zase nepoznáte!! *3*
-
Jsem cikán ale Olažský, takže nejsem moc opálený.
-
Už i samotní Rakušáci ukazují na chrápajícího Kárla, který jednání ministrů zahraničí států EU většinou prospí a ani neví o čem se jednalo. Jak tokovýhle člověk mohl hájit zájmy České republiky? To fakt nechápu.
-
To seš, souhlasím, soudruhu. Dal jsem ti modrej bod, protože modrá je dobrá!
-
Seš jenom takovej malej, přiblblej, vypatlanej komunista, kterej když krade nejenom nicky, si myslí, že vede "třídní boj". Blbe!
-
Protože ta tupá vládnoucí exkomunistická verbež sama sebe nezlikviduje, škoda. *11*
-
Říkám si fleck, Justícia, Honza ale hned mě všichni odhalí a ještě mi nadávají a říkají že jsem cikán, už mě to fakt nebaví!! *15* *2*
-
Ne šetříme na založení LM.
-
Jsem to ale pitomec, ale za to můžou rodiče, já se nechtěl narodit! *15*
-
Hej, komunisti, už jste poslali po pětikoruně na KLDR? Nezapomeňte, že vám tam, v tom komunistickém blahobytu, chcípají soudruzí hladem a kanibalismus je na denním pořádku! Přestaňte už lhát sobě i jiným (stejně vám nikdo nevěří), a platit!!!
-
Zeman a komunisti jsou již dávno bez komentáře. Měli být po revoluci dávno zakázaní jako zločinecká organizace.. Paradoxem bohužel zůstává, že v trestní řádu je na tento jev pamatováno, že se jedná o zločince, ale otázkou zůstává, proč se nikdy za 23 let nepodařilo tuhle rudou tupou verbež zakázat. *10* *13* *9* *7*
-
mne se libi jak si dolnich deset tisic libuje ze maj na hrade Sveho prezidenta a maj radost ze uz tam neni Klaus pritom prave Klaus platil na hrade zemanovu manzelku v teplem mistecku spravy hradu a samozrejmne na konci nezapomel prostemu lidu doporucit sveho nastupce kamarada Zemana, ted se zase oba smeji jak to s tim sprostym lidem cekym skouleli a sami z toho meli prozpech *1* *1* *1*
-
Máš recht!
-
Pověs si svého komunistu, zachráníš mír a lidské životy!
-
Jdi si lehnout dědo. Už ti to hlava nebere.
-
Krásné hodnocení výsledků vzdělanosti národa po 23 letech......
-
zajimavé sledovat dedukce pisálků kteří předkládají plán svých myšlenkových pochodů a představ v touze jitřit jen společnost ... Kašlou na společnost jen plat je pro ně podstatný a dopady svého jednání je nezajímají ....
-
Ostnatý drát by kvetl jedna radost. Jenže popravou tzv. pravičáků by velmi utrpěla členská základna bývalé KSČ. Na nakonec to nezní tak špatně.