-
Jsem cikán ale Olažský, takže nejsem moc opálený.
-
... a trapný gulášek teček, flecků a podobných nýmandů k tomu :)))
-
Chápu pana prezidenta jak jedná s novinářema. Nic jiného si nezasluhují. Jaké blitky z nich padají to už je na pováženou. Nemaj o čem psát, tak si od stolu vymyslí historku a hlavně že za ten blábol dostanou zaplaceno. V té kupě hnoje pisálků bys pravdivě píšícího novináře těžko pohledal.
-
Co jiného čekat od dobytků typu cikána Pišty tečky a podobných blbů!! *15* *2*
-
Jsem jen ubožák a ještě k tomu na podpoře, tak se nedivte že se bráním jak se dá!
-
mne se libi jak si dolnich deset tisic libuje ze maj na hrade Sveho prezidenta a maj radost ze uz tam neni Klaus pritom prave Klaus platil na hrade zemanovu manzelku v teplem mistecku spravy hradu a samozrejmne na konci nezapomel prostemu lidu doporucit sveho nastupce kamarada Zemana, ted se zase oba smeji jak to s tim sprostym lidem cekym skouleli a sami z toho meli prozpech *1* *1* *1*
-
Říkám si fleck, Justícia, Honza ale hned mě všichni odhalí a ještě mi nadávají a říkají že jsem cikán, už mě to fakt nebaví!! *15* *2*
-
-
Seš jenom takovej malej, přiblblej, vypatlanej komunista, kterej když krade nejenom nicky, si myslí, že vede "třídní boj". Blbe!
-
-
Blb ??
-
-
-
Musím vymyslet nové nicky, ten fleck a Honza už jsou profláklé, takže mě pak zase nepoznáte!! *3*
-
A nebojte, on ten hulvát z hradu nemyslí na národ, na lidi, ale na svoji kariéru a na pomstu všem co mu nešli na ruku... No koho jste si zvolili, toho máte. Opravuji" koho jsme zvolili..." *16*
-
zajimavé sledovat dedukce pisálků kteří předkládají plán svých myšlenkových pochodů a představ v touze jitřit jen společnost ... Kašlou na společnost jen plat je pro ně podstatný a dopady svého jednání je nezajímají ....
-
-
Jdi si lehnout dědo. Už ti to hlava nebere.
-