Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavním problémem je nedostatek práce. Na to pak navazuje všechno ostatní:
    půjčky u lichvářů alkohol krádeže. Tohle je problém celé EU a bude také příčinou
    brzkých sociálních bouří protože většina lidí je odsuzována k pouhému živoření
    zatímco bohatá menšina si žije nad královské poměry.
    Stát může také dávat lidem práci. Máme zaneřáděných lesů rybníků a hrozné
    dálnice. Tam všude můžou lidé pracovat. Náš zločinecký stát však nemá zájem.
    Ten raději toleruje podnikatelské čachry v podobě krácení daní či zaměstnávání
    lidí na černo. Na předražených šmejd dálnicích se zase napakují kamarádi
    jako třeba majitel Slávky Praha Řebíček.
    Pokud režim neslouží potřebám občanů je na čase ho nahradit.
    • Ona práce je, ale dnes je tak rychlý pokrok, že nikdo nevystačí s tím co se naučil v mládí. Je třeba vzdělávat se celý život. Ale to platí i pro řemeslníky, protože neustále se objevují nové technologie a nové materiály. Každž se musí celý život učit tyto nové věci a nabízet práci takovou a tam, kde ji někdo koupí protože ji potřebuje. Nemohu čekat, že budu sedět na zadku a někdo mi tam "přinese" práci jakou jsem se kdysi naučil a bude mi za ni platit i když ji nikdo nepotřebuje. A když někdo nic neumí, tak má dostat vozejk, koště a lopatu (platovou, aby se nedala dát do sběru) a ať jde uklázet svinčík na ulici.
    • Když si to národ tak TOP-dobře-modře zvolil, ať to má. Pokud se to současné TOP-dobré-modré někomu nelíbí, za rok má šanci své neúspěšné předchozí rozhodnutí změnit. Stačí si jen pamatovat, jak je teď, až začnou masírovat voliče tím, jak by mohlo být, když budou zase zvoleni modří ptáci s oranžovejma šálama a černejma prdkama.
    • Bla bla bla,nuzák promluvil *1*
      • No díky vládnoucím mafiánům z ODS TOP 09 VV LIDEM proti LIDU nám počet
        občanů kterým tupci jako ty říkají nuzáci roste. Až to okrádené netečné stádo
        nějakej vůdce zvedne a půjdou na přežrané panstvo s klackama tak už nebudeš
        řvát bla bla bla ale pomoc oni mě chtějí věšet. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Primární problém je absolutní totalita bank. Vy jim půjčíte a máte úrok kolem 1,5 %. Půjčte si a máte úrok od 7 % výše. V š e ch n y problémy ve světě jsou založeny na nenažranosti bankéřů resp. vlastníků bank.
    • Nejen to, ale já bance půjčím své peníze, ona s nimi nakládá a vydělává na nich a jí jistě musím platit za vedení účtu. To je prostě nehoráznost.
      • To máš pravdu. Ale je to otázka jednak snadnějších plateb z domova po internetu, nemusíš je zašívat do "štrůzoku", či se obávat, že se bytař u tebe napakuje atd. Ten bankéř krade po částech, bytař bere všechno...Takže i peněžní služby mají důvod své existence, ale musíš na ně dávat alespoň pozor...Jinak poctivost bank přibližně souhlasí asi jako kdyby vodorovná pracovnice na E55 byla ještě pannou... v podstatě s tebou souhlasím, ale jak jinak s nimi nakládat ???
  • Základným problémem lidstva je nezaměstnanost. Jenom maličká ČR zahodila nezaměstnaností 2O miliard hodin. Vynásobte si to x celý svět , x roky existence kapitalismu. Přitom není problém nezaměstnanost "zrušit". Problém je v tom, že odstraněním nezaměstnanosti se plně uplatní demokracie, což následně zahubí kapitalismus. Likvidaci nezaměstnanosti navrhoval i Abraham Lincoln. Tvrdil, že práce je první a nezávislá na kapitálu, opačně kapitál je plodem práce. Buržoasie ovšem ví, co je plodem plné zaměstnanosti.. Toto jsem si uvědomil brzy po roce 89 když u nás vyskočila nezaměstnanost na 3% a V. Klaus prohlásil, že je nutná vyšší nezaměstnanost. Proč? A jsme u toho. Vyžaduje to podstata kapitalismu.
    • Základním problémem lidstva je skutečnost, že je hodně p.tomců s promytým mozečkem, kteří ještě v 21. století hlásají marxistické p.tomosti z 19. století.
      • Ale zato nešukají kozu, jako Pišta !!!
    • Gratuluji. Jste jeden z mála (ne-li jediný...), který se dívá na podstatu problému a ne jak ty hordy slaboduchých, které buď straší komunistama nebo naopak velebí tu zlodějskou pakáž. Osobně nemohu pochopit jak třeba pražáci, byť vydělávají 50 tisíc měsíčně pořád volí jako smyslu zbavení ODS, VV a TOP-09 a na vlastní oči vidí jak tato smečka zrůd v čele s Klausem rozkrádá naši zemi v "přímém přenosu"... Máte naprostou pravdu - od nezaměstnanosti se vše vyvíjí. Svoboda a spravedlnost, je vám naprosto k ničemu, když umíráte někde v somálské poušti hlady. Je to obrazné přirovnaní ale kdo si to dokáže představit analogicky i v našich podmínkách a je schopen empatie, tak by to měl pochopit. Už se těším, jak mi budou dávat nesouhlasné hlasy ti metropolitní mamlasové z ODS a TOP-09.
      • Zajed do Prahu,a uslysis tam ponejvice chacharstinu,moravstinu a ukrajinstinu.
        Takze volici komunisticke estebacke ODS pochazi z ty cerny prdele,jako ty.I soudruh Primator je z Holomooooca. *12* *12* *12*
    • Blahopřeji k poznání a skládám úctu Tvé sebekritice. Snad zase bude práce matka pokroku.
      Když se nevydělá, není za co nakoupit, pak vlastně není komu prodat. Nikdo nekupuje.
      Když se nevyrobí, není co prodat. Výsledkem je, že zase nikdo nekupuje.
      A tak je to zase dokola.
      • Já nevidím žádnou sebekritiku. Citoval jsem dva velikány, něco matematiky a velký otazník.
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!. *14* *14* *14*
  • Milý tečko, pan Zeman je i tvým prezidentem a hlavou státu, nemůžeš s tím nic udělat i kdyby ses rozkrájel, vem to laskavě na vědomí a vzdej mu hold, udělal už kus dobré práce za kterou si ho všichni ceníme a vážíme! *14*
    • Seznam konfidentů StB:
      Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
      Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
      Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
      Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
      http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky

      Já žádného prezidenta nepotřebuji, stačím si sám. *14*
      • Zatím se nestačím divit kvalitě téhle diskuze. Robertek se tu opakuje, a nezdá se, že by byl schopen napsat něco jiného, Proletáři se tupě přesvědčují, že ta ozdoba na hradě dokáže něco vykonat, a naprosto nevinný popis toho, jak účinkuje alkohol na lidské tělo byl naprosto zdislikován. Miloše do koše. Ano, použil jsem hlášku ze sametu, to bylo, když Zeman odposlouchával sousedy a nahlašoval, kdo nesplnil dodávky řepy v JZD. To byly časy, přece jen měl na něco talent.
  • Milý tečko, pan Zeman je i tvým prezidentem a hlavou státu, nemůžeš s tím nic udělat i kdyby ses rozkrájel, vem to laskavě na vědomí a vzdej mu hold, udělal už kus dobré práce za kterou si ho všichni ceníme a vážíme!,. *3*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!, *14* *14*
    • Seznam konfidentů StB:
      Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
      Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
      Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
      Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
      http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
    • Moje řeč. I já jsem dal svůj hlas panu Zemanovi a vidím, že jsem moc dobře udělal.
      • Tvoje vec-ale zkus psat pod svym pravym nickem.Tim je:
        Petr ten pravy JuDr
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!, *14* *14*
  • Jsem rád že Pan President Zeman, jezdí aspoň uklidnit regiony, kde to hrozí sociálními bouřemi, ono by stačilo zastavit jeden tunel v Praze třeba (Blanku) a v regiónu s velkou nezaměstnaností jako je Ostrava, by klesla nezaměstnanost za podobnou státní zakázku třeba kanál Odra Labe by klesla na polovinu, stačí v Praze zrušit státní záruku za sjezdový palác a 20 obcí, které ještě nemají kanalizaci, by ji měli a s Evropskými dotacemi by to bylo nejméně 100 obcí, či čističky odpadních vod, a takových "staveb" se státní ůčastí jsou v Praze stovky.
    • S tím tunelem máte (možná)pravdu,ale kanál Odra-Labe-Dunaj by byl ještě mnohonásobně větší průšvih.O dopravu na tomto díle v podstatě nemají podniky zájem.To už můžeme rovnou stavět hladovou zeď.
  • Pan Zeman byl zvolen naprostou převahou hlasů před zaostalým NIC, a ujal se pevně vlády, za tu krátkou dobu už dokázal rozbít zlodějské pravičácké hnízdo a napravit spoustu lumpáren které stvořil kdysi Havel, který jen hromadil majetek a rozprodával a rozdával stát.Proto mu musíme držet palce., *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit